Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levskar_91
Контакти:

Re: Подкрепа за Иво Иванов един истински Левскар

Мнениеот levskar_91 » 05 ное 2010 11:10

Zavinagisin написа:Призовавам всички Левскари които обичат отбора си да подкрепят това момче ,струва ли си заради една грешка това момче да бъде погр****о като футболист и характер,заради една нещастна и неволна грешка,в такива моменти си проличава колко велик клуб сме, клуб с публика която не реже греди ,не псува и не бие играчите си, публика която вчера за пореден път доказа че е велика ,публика която не мрази, а обича потбора си 1000 процентова подкрепа за Иво ,чест му прави че застана пред камерите след мача ,независимо от всичко , Иво публиката на Левски те подкрепя вярваме че ще доиде и твоето време и ще ни радваш със сърцатата си игра,вярвам че ще станем шампиони с твоята помощ и догодина с малко късмет и запазване на отбора ще играем в Шампионската лига,САМО ЛЕВСКИ.

+1 ... Догодина 100% е сигурно, че ще се класираме за Шампионска Лига!
След зимната пауза ЛЕВСКИ ще бъде отбора, който всички искаме :!:

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот PFC Litex » 05 ное 2010 11:11

Кой прав, кой крив в момента няма значение. Иво няма вина защото се случва на всеки. Ясен също няма вина, че е решил да подсили защитата в последните минути, но има адски голяма вина и то отново от тактическо естество, а именно, че смяна не се прави когато има статично положение в края на мача за противника, защото ти от тази смяна нищо не печелиш, нито време може да забавиш, нито темпо на игра да убиеш.
В подобна ситуация се прави смяна само ако имаш контузен футболист. Ако искаш да убиеш темпото това се прави при някой тъч.

Ясен може би има идеи какво да прави, лошото е, че той не взема решенията еднолично, което за мен просто не е нормално. През пет минути с Гонзо обсъжда нещата, е какво в крайна сметка има да се обсъжда, той е треньора и той трябва да взима решения, защото днес него упреквате, а не Гонзо.
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 05 ное 2010 11:11

Иво е много добро момче и заслужава подкрепа....Според мен тази нещастно изпусната победа ще ни направи по силни и отбора ще стане още по голям колектив...А за Иво съм сигурен,че в следващите мачове ще си изплюе дроба ама ще даде всичко за Левски.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 ное 2010 11:13

:mrgreen: фазомен автогол :mrgreen: като не могат да вкарват красиви голове - поне автоголове са запазена марка на защитниците на Левски от времето на Иван Вуцов - красиви и неспасяеми :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 05 ное 2010 11:14

Не ми пука за него , гледам отбора и мисля че не той е винивният , а този който го пусна да играе ! :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Viktoria
Контакти:

Мнениеот Viktoria » 05 ное 2010 11:15

Тва ли футболистче е левскар! ХИХИХИ

levskar_91
Контакти:

Мнениеот levskar_91 » 05 ное 2010 11:16

xxxx написа:
levskar_91 написа:
xxxx написа:За тези месеци в които този уж млад специалист ( между другото в БГ и хора на 60 години ги мислим за още млади треньори незнайно защо) не можа да научи играчите как да се подреждат при статични положения и пред собствената и противниковата врата! От доста време Левски не бяха имали толкова корнери и какво направиха с тях -нищо, Лил от 2-3 корнера и едно центриране вкараха 2 гола ;) Снощи като гледах мача се сетих за едно изказване на Арсен Венгер от преди 1-2 седмици някъде, където каза нещо от сорта,че в съвременния футбол е най-трудно да вкараш от корнер и вече всички отбори са се научили как да се подреждат при такива положения-е явно не всички или просто няма кой да ги научи :lol:

Хаахаа ... голем смех. Голът от корнер е вратарска грешка!!! Неможе топката да е във вратарското поле, а Акалски да си седи и само да изгледа как топката влиза! 10 повторения гледах снощи. Една крачка напред да направи и топката е в ръцете му!
Вече за втория гол на Лил можеш да кажеш, че защитниците не са били подредени правилно! :roll:
Добре вратарска грешка е , а я кажи като си гледал 10 повторения кой пазеше Де Мело,че нещо на мен ми обягва само видях как Мюлдер не си направи и труда даже да скочи с него , а имаше ли някой на гредата ,че нещо и това не видях ;)

Защо да не ти кажа... пред него беше Минев, зад него Мюлдер. Наистина той можеше да се справи с Де Мело или както се казва там, но по-голяма вина за гола според мен носи Акалски. Добър вратар е, но понякога е много несигурен. Ами ако Мюлдер е очаквал Акалски да излезе и да боксира топкта и затова не е скочил?
Последна промяна от levskar_91 на 05 ное 2010 11:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 ное 2010 11:17

,[/quote]
Какво му обясняваш. Той е следващия Моуриньо. На него всичко за футбола му е известно, няма тайни. Има възможности и желание да коментира и най - вече знае най - големите тънкости в играта. От къде на къде при 2:1 ще вади изморен плеймейкър и ще пусне висок защитник. Тва си е престъпно решение. Ясен е един некадърник.[/quote]

Ако питате мен, това което не ми харесва в Ясен, макар и условно казано, е поведението му на тъч линията. Прекалено е спокоен и тих там. Не съм го видял един път да размаха ръце, да се разкрещи, няма емоции. Не знам. Но на мен това ми прави впечатление

[/quote]
Ако се вгледаш и в Европейските отбори и то големите нещата са 50/50. Има по - спокойни треньори и такива, които викат повече. Хари Реднап например трудно можеш да го видиш да крещи по тъча ...[/quote]

Да но в очите на Хари Реднап не можеш да видиш онова притеснение и може би доза несигурност, каквито можеш да прочетеш в тези на Ясен Петров ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

ivanli
Контакти:

Мнениеот ivanli » 05 ное 2010 11:19

Изобщо не си и помислям да обвинявам точно Иванов за безумното треньорско решение да се промени двойката централни защитници при гол преднина, когато се очаква там да падне тежестта до края на мача!!!
Сменяш единствения играч, който може да задържа и подава топката, при това почивал в предишния мач поради наказание, с централен защитник, при това този, който е бил досегашен титуляр и за този мач го слагаш резерва поради лоша форма (какво ли му е самочувствието и увереността?)?!
И то не за да заиграеш с петима в защита, а за да преместиш единия от централните защитници като опорен халф!
Смея да твърдя, че съм изгледал стотици мачове на най-различно ниво, и такова чудо досега нямам спомен да съм виждал.
Няма как да се съглася, че трябва в Левски да бъде търпян треньор да се учи точно на такива неща!
Грийн го каза ясно и по европейски - "Тази смяна е треньорско решение и не се коментира." В скобите е ясно какво има предвид - това е такова безумие, че дори не си заслужава коментар, а и няма резонен такъв.
За съжаление, Иванов ще стане изкупителна жертва на безумни решения, които ако не бяха взети, този автогол нямаше да отнеме точки.

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 05 ное 2010 11:21

Не е виновен Иво,а пустия ни късмет :Х:Х:Х

Върни се в “Архив”