POPCORN написа:killer написа:Темата е тъпа и малоумна, и единственото и обяснение за съществуването и е факта, че в битката на слабаците ЦСКА този път победи Рапид. Подобно нещо се случи и с Левски и Лацио преди една година. И както яко съдията подпираше Рапид, още една дузпа ви трябваше в последните минути и автора щеше да отваря тема "Another British homosexual broke the game".
това попринцип вие го правите с тоя израз!И такива комплексари като тебе заради това се развалят темите!Човека въобще не се заяжда а иска да разбере нещо... обаче ти веднага почваш да се заяждаш и сега ще почнат цскарите да отвръщат после левскарите и така!Ако имаш някакви проблеми ходи се лекувай!ЦСКА си победи заслужено, а това дали са слабаци или не са не си ти човека да казваш!И по тая логика и АИК са слабаци и затова влезнахте в Лига Европа!
по темата гола на Евгени Йорданов и той е някъде там 10-20 секунди.. само че според мене това се разделя на гол и на автогол!може би има разлика
Преди да ми обясняваш какви слабаци са АИК - ти нещо за измъченото реми с аматьорите от ТНС да имаш да кажеш? А и аз не отричам, че ЦСКА си победи напълно заслужено, просто не ми е тема за размисъл кой е по-по-най между седмия в българското и седмия в австрийското първенство.