Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levskar_91
Контакти:

Re:

Мнениеот levskar_91 » 05 ное 2010 10:42

durex написа:Мале колко разбиратели има хаха....Ясен бил виновен??????? С какво Ясен е виновен? Че по принцип,когато водиш с 2:1 в 87мин. най-нормалното нещо е да вкараш още един защитник за да си браниш резултата,това че защитника си вкара автогол,може да се сърдите само и единствено на него!!!

+1 ... ВСИЧКИ "РАБИРАЧИ" ДА ПРОЧЕТАТ ТОЗИ КОМЕНТАР НАЙ-МАЛКО 10 ПЪТИ!!! :evil:

PETZI

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот PETZI » 05 ное 2010 10:43

koi4i написа:А ти толкова умствено ограничен ли си, че неможеш да разбереш, че не е твоя работа да коментираш какво е направил Ясен. Той отговаря пред 1 човек и това не си ти, разбираш ли? Ако Иво беше успял да изчисти топката тогава какво щеше да напишеш? Щеше ли да кажеш, че е провалил победата?

Аз, за разлика от тебе, подскащо човече в сектор Б, имам повече знания за футбола и желание и възможност да коментирам това, което се случва на мача.

PETZI

Re: Re:

Мнениеот PETZI » 05 ное 2010 10:46

levskar_91 написа:
durex написа:Мале колко разбиратели има хаха....Ясен бил виновен??????? С какво Ясен е виновен? Че по принцип,когато водиш с 2:1 в 87мин. най-нормалното нещо е да вкараш още един защитник за да си браниш резултата,това че защитника си вкара автогол,може да се сърдите само и единствено на него!!!

Резултат не се брани с 5 защитника, които вече не знаят кой къде стои и за кой играч на противника отговаря. Резултат се брани с разиграващи халфове и задържане на топката в полето на противника.

levskar_91
Контакти:

Мнениеот levskar_91 » 05 ное 2010 10:46

PETZI написа:
koi4i написа:А ти толкова умствено ограничен ли си, че неможеш да разбереш, че не е твоя работа да коментираш какво е направил Ясен. Той отговаря пред 1 човек и това не си ти, разбираш ли? Ако Иво беше успял да изчисти топката тогава какво щеше да напишеш? Щеше ли да кажеш, че е провалил победата?

Аз, за разлика от тебе, подскащо човече в сектор Б, имам повече знания за футбола и желание и възможност да коментирам това, което се случва на мача.

И като е подскачащо човече в сектор Б това лошо ли е? Ти да не си подскачащо човече пред телевизора?! :?

levskar_91
Контакти:

Мнениеот levskar_91 » 05 ное 2010 10:48

PETZI написа:
levskar_91 написа:

Резултат не се брани с 5 защитника, които вече не знаят кой къде стои и за кой играч на противника отговаря. Резултат се брани с разиграващи халфове и задържане на топката в полето на противника.

Добре! Донякъде си прав, но Ясен от къде да знае, че ще стане така... тук неможе да е виновен според мен! Ако ти си на негово място ще видиш какво е ... бил е под напрежение... не е знаел какво да направи и 1вото нещо, което му е било на ум е тази прословута смяна! :|

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 05 ное 2010 10:49

levskar_91 написа:

P
За какво бе тая смяна тези нито ни нападаха а и играта въобще не им вървеше а смяната не трябва да е защитник за халф а защитник за нападател и трябваше да я направи в продължението но нали си е некадърен .Яд ме е та чак ми се плаче не мога да го гледам повече тоз глупав треньор.Писна ми от неговите управдания вън от ЛЕВСКИ.

PETZI

Мнениеот PETZI » 05 ное 2010 10:50

levskar_91 написа:
PETZI написа:

И като е подскачащо човече в сектор Б това лошо ли е? Ти да не си подскачащо човече пред телевизора?! :?

Аз имам членска карта на Левски от 01.03.1968 г. и абонаментна карта за стадиона от 12 години.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 ное 2010 10:52

Не виждам с какво е виновен толкова Ясен Петров. Човекът прави много логична смяна. В 87-та минута при 2:1 вади Дарко Тасевски, човек който почти не се нагърбва с дефанзивни функции в Левски, а и е уморен вече, и пуска Иво ИВанов- висок, здрав централен бранител, който принципно би трябвало да може доста да помогне при точно тези високи изсипвания, които се очаква да правят французите в последните минути. За какво му е на Ясен да пуска халф вместо Дарко. Първо на резервната скамейка няма такъв и второ французите са високи и снажни и се очаква направо да центрират и да пращат дълги топки към вратата на Левски. Не можах да разбера и коментатора на мача Явор Вълчинов, който пръв индиректно хвърли вината върху Ясен. До сега мислех, че този човек разбира нещо от футбол, но явно не е много в час и той. Ясен Петров може да не е най-добрият треньор, може да е правил и да прави грешни смени, но точно тази по моето скромно мнение не беше такава. Напротив смяната на Дарко с Иванов беше логична. Това е положението. Футбол е всичко се случва, рано или късно съдбата ще ви се реваншира за това което стана
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 ное 2010 10:53

Повечето тук не заслужавате отбора, който имаме. Заслужавате Ратко Достанич, неблагодарници. След такава игра, срещу такъв отбор, вие, тесни специалисти, започнахте да АНАЛ ЛИЗИРАТЕ. Все едно треньора не го е яд, футболистите не ги е яд, все едно такива грешки никога не са допускани, все едно автогол никога не сме си вкарвали и никъде по света няма такъв малшанс. Кажете нещо за играта, хареса ли ви? Кажете нещо за милия српски брато, мръсня педер, дето целия мач ги подпираше тия надути свине. Кажете за раздаването на футболистите, за хубавия гол на Гаджев. Грешка е, добре, допускаме, че е. Трябва ли при условие, че отборът сега се гради, играе в пъти по-добре от преди, да се сменя треньора? Кой ще е треньор, Мърчо, където мойте уважения, но закопа националния? Кой да е треньор бе? Да дойде друг, да се купят пак некви измекяри-бразилци, дето са ритали у маалата и тогава да кажете пак "тоя не става"? Както и да е, като не ви харесва, другия мач отивайте на стадиона с лозунг "ПРОТЕСТ" и вдигайте!
Искам да изкажа благодарност на ръководството и да кажа, че стоя зад тях, поне до края не сезона. Благодаря на Гаджев, че ми подари такъв момент, който няма да забравя, а ги забравям повечето мачове и особено голове, но това бе бижу номер 2. Благодаря и на Минев, за който този мач нямам какво лошо да кажа, така трябва да играе за напред. Благодаря на Гарра, отново много борбен, но най-голямата ми благодарност е към Грийн. Този човек и крило да го пуснат, пак ще играе на ниво - страхотен! Страхотна увереност и докато Милиев изритва безцелно напред, Грийн пази топката и играе много спокойно, технично и умно. Ако отборът играе толкова борбено, както игра вчера, то лоша дума НИКОГА няма да кажа, независимо от резултатите!!!!!!

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 ное 2010 10:53

levskar_91 написа:
PETZI написа:

Ако имаше знания, женалие и възможност нямаше да отвориш малоумната тема. Заради такива смешни фенчета като тебе на стадионите има по 3000-4000 хиляди души.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Върни се в “Архив”