Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот Zavinagisin » 05 ное 2010 10:31

Колкото и да ми е тежко след този мач ще кажа само едно, Наи-лесно е да се критикува и мачка един човек които прави грешка от която страдат милиони Левскари които обичат Левски повече от живота си ,признавам си след мача теглих 1 милион псувни на Иво, да това е наи-лесното нещо да бъде смазан един грешник ,замислете се какво му е на ИВО да тежко е на всички Левскари ,но ние сме велик отбор с още по велика публика,публика която не мрази отбора си ,публика която не псува и бие футболистите си ,публика която не реже греди публика която обича и подкрепя докраи отбора си ,Иво публиката на Левски застава зад тебе и прощава грешката ти ,защото си истински Левскар и човек които обича клуба си,напред Иво вдигаи се знам че си мъжко момче и с помоща на публиката ще се вдигнеш и ще ни радваш за напред. САМО ЛЕВСКИ.

joro65
Контакти:

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот joro65 » 05 ное 2010 10:33

Трябва да го оставим да поработи с отбора поне 3-4 години,ако и след това е така,значи е слаб специалист.Но отбор не се прави за няколко месеца!
Изображение

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 ное 2010 10:35

А ти толкова умствено ограничен ли си, че неможеш да разбереш, че не е твоя работа да коментираш какво е направил Ясен. Той отговаря пред 1 човек и това не си ти, разбираш ли? Ако Иво беше успял да изчисти топката тогава какво щеше да напишеш? Щеше ли да кажеш, че е провалил победата?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 05 ное 2010 10:36

koi4i написа:
PETZI написа:
koi4i написа:Аман от смешници, които ходя на Герена веднъж годишно и коментират треньорски решения. Малко ли радост ни донесе Левски през годината? Малко ли е, че с нов отбор имаме 4 точки реален шанс за класиране и за титлата ?????

Писнало ми е от хора, които се задоволяват от малкото и не искат от отбора максимума, на който е способен!!! Ако всички са като тебе нищо няма да се развива и да върви напред. Да разбирам ли, че ти не си искал отбора да победи и не те яд от изпуснатата победа???

Моята работа не е да изисквам нещо от когото и да е. Моята работа е да отида в Сектор Б, да подкрепям отбора 90мин. независимо от резултата, а не да критикувам разни треньорски решения. Естествено, че ме е яд за изпуснатата победа, но такава е реалноста и я приемам. В началото на сезона не съм и очаквал дори, че ще влезем в ЛЕ пък камоли да вземем 4 точки и да имаме шанс да се класираме. Левски през този сезон ми донесе много радостни мигове и не съм склонен да критикувам когото и да било.

Ето това е правилния начина на мислене! При все, че благодарение на Гонзо, Ясен и отбора изживяхме моменти като с АИК и Гент, не виждам защо сега трябва критикуваме треньора. Смяната е тактическа и автогола е тотален малшанс. Ами ако Гара си беше отбелязал автогол, кой щеше да е виновен сега? Стига критики и вопли за смяна на Ясен, защото благодарение и на него сега изобщо имаме шанса да гледаме мачове от Лига Европа на живо!
Ей такива разбирачи псуваха 3 години по Ники Михайлов, а сега той пази повече от добре - в Шампионска лига!

http://naploshtada.ovo.bg/news/vv_futbo ... 0-11-05-57
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 05 ное 2010 10:36

Всички отново сте заслепени и си дъвчете едно и също.
Не видях никой никъде да спомене за ОГРОМНИЯ късмет на левски и при двата им гола - първият след много груба грешка след подхлъзването на играча на Лил, а вторият с удар от "Халите" - съгласете се, че такива сватбарски шутове влизат в не повече от 5 % от случаите.
Така че - резултатът си е съвсем реален и прословутия "малшанс" е почи по равно за двата отбора. А затова, че Ясен е абсолютно средняшки треньор - надали някой има съмнение.

PETZI

Мнениеот PETZI » 05 ное 2010 10:38

joro65 написа:Трябва да го оставим да поработи с отбора поне 3-4 години,ако и след това е така,значи е слаб специалист.Но отбор не се прави за няколко месеца!

Аз не говоря за смяната му. Говоря за една ОЧЕВАДНА грешка, която провали победата. И ако си беше признал след мача,дори нямаше да пускам тази тема, а щях да му кажа евала - сгреши и си призна!! По скоро пуснах темата, защото и той и Гонзо индиректно прехвърлят вината на Иво Иванов и на малшанса!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 ное 2010 10:40

Мале колко разбиратели има хаха....Ясен бил виновен??????? С какво Ясен е виновен? Че по принцип,когато водиш с 2:1 в 87мин. най-нормалното нещо е да вкараш още един защитник за да си браниш резултата,това че защитника си вкара автогол,може да се сърдите само и единствено на него!!!

PETZI

Мнениеот PETZI » 05 ное 2010 10:40

SMITH написа:Всички отново сте заслепени и си дъвчете едно и също.
Не видях никой никъде да спомене за ОГРОМНИЯ късмет на левски и при двата им гола - първият след много груба грешка след подхлъзването на играча на Лил, а вторият с удар от "Халите" - съгласете се, че такива сватбарски шутове влизат в не повече от 5 % от случаите.
Така че - резултатът си е съвсем реален и прословутия "малшанс" е почи по равно за двата отбора. А затова, че Ясен е абсолютно средняшки треньор - надали някой има съмнение.

Това, че късмета ни е помогнал означава ли, че треньора трябва да направи някаква простотия за да има късмет и другия отбор??

levskar_91
Контакти:

Мнениеот levskar_91 » 05 ное 2010 10:41

joro bad написа:Аре бе, аман от малшансове бе. Те станаха вече стотици, това не ти ли говори нещо :!: :idea: Да вкараш най-слабият ти футболист през последният месец в отбора, който сам си оплюл два дни преди това. ТОВА, МАЛШАНС ЛИ Е БЕ??????????????????????????????????????????????????? :idea: :idea: :idea: Да, найстина изиграхме страхотен мач, недадохме никакъв шанс на противника и играхме супер, но си варахме дежурните два автогола и после ,, играли сме добро, али сме немали шансу" :!: :) АМАННННННННННННН :evil: :evil:

К'во се палиш така бе?!
Ако Ясен е знаел, че ще стане така, мислиш ли, че би направил тази смяна... той просто искаше да се застрахова, но така е било писано. Нямало да ги подкрепяш... еми кой те кара бе?! Има си хора, които подкрепят отбора и ще продължават да го подкрепят, защото са истински фенове! Ти явно не си такъв ... :!:

emko
Контакти:

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот emko » 05 ное 2010 10:41

NFB_Bgfen написа:И аз вчера бях там.Наистина уникална подкрепа дадохме на отбора.Малко съм раздвоен след мача щастлив съм от това как отбора игра и разочарован от резултата.Браво на всички които скандираха името на Иво Иванов след мача така се прави когато искаш да вдигнеш някой.И стига сме говорили за класиране напред нека се наслаждаваме на отбора който имаме в момента пък ако стане нещо ще е бонус.

+1

http://naploshtada.ovo.bg/news/vv_futbo ... 0-11-05-57
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Върни се в “Архив”