Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

koi4i

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот koi4i » 05 ное 2010 10:10

shammi написа:Ами то си е негласен закон това : Когато отбора води смени НЕ се правят !!

Иначе и на мен ми хареса играта, даже тази схема е в пъти по - добра.
Феноменален гол на Гаджев и наистина мал шанс за Иванов.

А чувал ли си закона, че когато отбора води с 1 гол се правят тактически смени накрая с цел пазене на резултат и губене на време? Иво и да искаше тоя гол нямаше да си го вкара, но уви така се случи. По - добре спрете да плюете по отбор, треньор и т.н. ,а се концентрирайте върху подкрепата срещу евреите в неделя.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Bethoven
Контакти:

Мнениеот Bethoven » 05 ное 2010 10:13

ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

Не обвинявайте за щяло и нещяло слуги и послушници. Гонзо нареди смяната снощи, Ясен е безгласна буква. Не пиша по форуми, само чета, но не се сдържах да ви го рекна. Не ми пука кво ще пишете по мой адрес. Роден съм до Герена, живея на Герена и ще умра на Герена. Уважавам го Гонзо, но за този пост НЕ СТАВА. Но докато лиже байганьовския задник, това е.
Последна промяна от Bethoven на 05 ное 2010 10:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 05 ное 2010 10:15

blue avalanche написа:Ако не се беше случило това с Иво,сега тази тема нямаше да я има,нали?Щеше да има друга тема за Ясен!
Иначе,грешката на Ясен е,че продължава да пуска Йовов,който игра безобразно(както срещу Локо Пд,така и срещу Лил).Все едно бяхме с човек по-малко.

Абсолютно си прав!!! Едно голямо благодаря на Ицо, и бързо да си подава документите в НОИ за пенсия!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 ное 2010 10:16

brat domingo написа:
gzagorov написа:.

П:: Ако треньор беше Георги Василев, щяхме и да бележим двойно по-малко голове...

Ама ти наистина ли така мислиш? Да не би да сравняваш двамата? Това е все едно да сравняваш кон с магаре. Само ми припомни какви успехи има Ясен като треньор, че не мога да се сетя. Идеята ми е, че доказан треньор като Г.В. в момента едва ли би струвал по-скъпо от Ясен и не ми е ясно по какви съображения Батков не го взима

Изобщо не искам да ги сравнявам. Не казвам, че Ясен е или ще стане по-добър треньор от Василев. Но да го изритаме след няколко допуснати грешки... Да не би Георги Василев да е перфектен. Колко шампионски лиги е спечелил? Отлично знам какво представлява в нашето първенство и с кои клубове е печелил шампионата (което си е уникално за треньор в България, разбира се), но съм за да дадем шанс на Ясен. Млад е, има тепърва още какво да учи и не очаквам да е Гус Хидинк.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

PETZI

Мнениеот PETZI » 05 ное 2010 10:20

koi4i написа:Няма какво да споря с такива като теб ... След мача четирибуквието радостен ли беше? След мача с Калмар радостен ли беше? След мача с АИК радостен ли беше? След мача с Гент радостен ли беше? Е и това ни го причини Ясен Петров.

Това, че сме били всички тези отбори и че Ясен има заслуга за това, не означава, че снощи не провали победата. Нали така?

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 05 ное 2010 10:22

gzagorov написа:
brat domingo написа:
gzagorov написа:.

П:: Ако треньор беше Георги Василев, щяхме и да бележим двойно по-малко голове...

Ама ти наистина ли така мислиш? Да не би да сравняваш двамата? Това е все едно да сравняваш кон с магаре. Само ми припомни какви успехи има Ясен като треньор, че не мога да се сетя. Идеята ми е, че доказан треньор като Г.В. в момента едва ли би струвал по-скъпо от Ясен и не ми е ясно по какви съображения Батков не го взима

Изобщо не искам да ги сравнявам. Не казвам, че Ясен е или ще стане по-добър треньор от Василев. Но да го изритаме след няколко допуснати грешки... Да не би Георги Василев да е перфектен. Колко шампионски лиги е спечелил? Отлично знам какво представлява в нашето първенство и с кои клубове е печелил шампионата (което си е уникално за треньор в България, разбира се), но съм за да дадем шанс на Ясен. Млад е, има тепърва още какво да учи и не очаквам да е Гус Хидинк.

Така съм по-съгласен. В началото и аз смятах, че трябва да дадем шанс на Ясен. Но според мен не оправдава доверието и определено вече смятам, че трябва да се мисли за смяната му от догодина

Stuter
Контакти:

Мнениеот Stuter » 05 ное 2010 10:23

Аз като един от тези които писах за грешките на Ясен, сега като се замисля ми той "съра' дето води Юнайтед от '100 години" понякога отбора му къф комичен изглежда в защита ние сме тръгнали на Ясен да му търсиме кусури айде горе главата всички левскари.
Само Левски !

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 05 ное 2010 10:23

Отбора игра добре снощи точно защото Иванов не беше в защитата и Младенов на крилото.Половината от головете които сме получили са сигурно в голяма част благодарение на Иво.Тромав бил...................ами и Рабех не беше бърз но пък за сметка на това компенсираше с пласиране и физика.Тоя физика има но акъл явно няма.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 ное 2010 10:24

brat domingo написа:Така съм по-съгласен. В началото и аз смятах, че трябва да дадем шанс на Ясен. Но според мен не оправдава доверието и определено вече смятам, че трябва да се мисли за смяната му от догодина

Това вече е друго нещо :) Ако този сезон не ни хареса, естествено е да го заместим с друг. И наистина Гочето изглежда не лош вариант, но дотогава има много време, пък и не ние решаваме.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот bigbonusprize » 05 ное 2010 10:25

blue avalanche написа:1.ДОВОЛЕН СЪМ,защото футболистите на моя ЛЕВСКИ играха на върха на моментните си възможности!Нали това беше лозунга:"Не за точки,а за Левски!"
2.ДОВОЛЕН СЪМ,че бяхме равностойни на един от силните френски отбори!
3.ДОВОЛЕН СЪМ,че както можеше да победим,така можеше и да загубим!Но НЕ ЗАГУБИХМЕ!
4.ДОВОЛЕН СЪМ,че за пореден път бяхме 12-я играч на отбора и че ПОДКРЕПИХМЕ Иво в най-черния ден от неговата кариера!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.НЕ СЪМ ДОВОЛЕН,че Йовов беше безобразно слаб(за пореден път)
2.НЕ СЪМ ДОВОЛЕН,че нашият вратар(нарочно не споменавам име,защото се отнася за всички),отново "проспа" топка,центрирана ВЪВ ВРАТАРСКОТО ПОЛЕ
3.НЕ СЪМ ДОВОЛЕН,не за това,което се случи на Иво,а за това,че ИЗОБЩО беше направена тази смяна!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
НО:
-твърдо съм зад Я.Петров
-твърдо съм зад Г.Иванов
И(най-важното)-САМО ЛЕВСКИ!!!

Честно казано при центрирането и първия гол, имаше 3ма защитници около техния футболист. Не мисля, че Кирчо имаше някаква работа и той там. Просто колективна грешка в защита. Но няма проблеми. Затова са грешките, за да се учим от тях...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”