Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот liany » 05 ное 2010 09:23

Само в България ли каза не каза ли в Света или във Вселената!?
Нещо за величие по-адрес на Тодор Батков не каза ли Папен ? :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

joro bad

Re: Тъп, по-тъп, Ясен Петров!!!

Мнениеот joro bad » 05 ное 2010 09:23

Пълен идиот-разбирач. Неможе да вкараш най-слабият ти футболист, през последният месец, вместо опитен полузащитник- например Кривия,за да разиграва и забавя темпото на играта. Ясене, ти стана поредният ,,идиот" и си в полезрението на eurosport, за да те показват в скеч-куриозите на нова година. Най-бързият автогол, от най-неадекватната смяна! :idea: :evil: :evil: :evil: Направо ми идва да изреда всички псувни които знам за двамата кретени ..........................................................................................................!
Да ги подкрепя ли, НИКОГА! :idea:
Последна промяна от joro bad на 05 ное 2010 09:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот nikytodorov » 05 ное 2010 09:25

очевадна грешка на Я.Петров,когато водиш в резултата се вкарва на смяна-халф,жалко-мача си беше спечелен!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 05 ное 2010 09:25

Яшар Петров никога и никъде не е бил успешен треньор !
Нито в Ботев, нито в Локо Пд, нито в Локо Сф, нито в Черно Море
Не знам защщо ръководството на Левски реши ,че при тях ще разгърне потенциала си (който го няма)
Вчера Левски си вкара сам два гола.
и не за първи път
Срещу Локо Пд бе меко казано трагичен
чия е вината тогава, ако не на треньора ?!
Да не говорим пък,че от елементарна култура , в европейските клубни турнири, когато седиш на скамейката би трябвало да си облечен подобаващо....Защото там не представяш себе си (и няма никакво значение дали те кефи да носиш костюм или не), там предстравяш клуба си и държавата си.....
А наш Яшар се облича като за кооперативния пазар в Димитровград ....жилетчици гледам вчера, майна .....тоя пич ме втрещи, честно ви казвам ! :o
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 05 ное 2010 09:26

PETZI написа:Вчера Ясен извърши най-голямата глупост, случила се в световния футбол някога!! Според мен след снощния мач постъпката на Ясен трябва да влезе в учебниците по футбол и там трябва да пише:
1.НИКОГА не прави смяна, когато отбора ти върви и точно е нокаутирал съперника!!!
2.НИКОГА, когато искаш да запазиш резултата, не вкарвай още един защитник, по-добре вкарай халф, човек, който може да държи топката, да задържа играта пред вратата на противника!!! Още един защитник има само ще обърка защитата!!!
3.НИКОГА не прави смяна когато противника ще центрира пред твоята врата, едиственото, което можеш да направиш е да объркаш защитата и да помогнеш на противника да ти вкара гол!!!!

Не съм гледал и слушал отзиви след мача, но както разбирам не е поел вината и отдал всичко на късмета и малшанс, и е прехвърлил вината на Иво Иванов!!! Не му прави чест!!! Той лиши отбора от премии, от класиране в сладващата фаза, от точки за коефициента на Левски!!!

Много моля модераторите да не ми местят темата в темата за мача, защото това не е тема за мача, а тема за Ясен Петров!!

Определено тъпият си ти!!! Левски вчера изигра един страхотен мач и само малшанса ни попречи да победим , а ти човече цял живот ще мрънкаш по форумите за дребни неща, докато лижеш задника на шефа си!

veseo
Контакти:

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот veseo » 05 ное 2010 09:26

А ще намине ли в следващото домакинство за първенство, да види "най-голямата публика" колко присъства и да погледне 2 дивизии надолу, че се събират същото количество на един друг "по-малък" отбор, чиито фенове наистина си обичат отбора, а не трофеите и участията му в ЕКТ...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

joro bad

Мнениеот joro bad » 05 ное 2010 09:30

Аре бе, аман от малшансове бе. Те станаха вече стотици, това не ти ли говори нещо :!: :idea: Да вкараш най-слабият ти футболист през последният месец в отбора, който сам си оплюл два дни преди това. ТОВА, МАЛШАНС ЛИ Е БЕ??????????????????????????????????????????????????? :idea: :idea: :idea: Да, найстина изиграхме страхотен мач, недадохме никакъв шанс на противника и играхме супер, но си варахме дежурните два автогола и после ,, играли сме добро, али сме немали шансу" :!: :) АМАННННННННННННН :evil: :evil:
Последна промяна от joro bad на 05 ное 2010 09:35, променено общо 1 път.

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 05 ное 2010 09:31

Напълно съм съгласен с автора на темата по всички точки! Ясен трябва да поее вината, защото на Иво е по-малката. Да буташ централната двойка 3 мин. преди края, след като, да не казвам голяма дума, Грийн и Милиев бяха почти перфектни, и като се знае, че сме слаби на центрирания и Иво не е във форма /точно затова и не игра титуляр!!!/, да го пуска в най-напечения момент...Нямам думи...пълно безхаберие...Аз може да не разбирам от тренъорската професия, но едно съм научил от гледането на мачове - да не се правят промени в централната двойка, ако някой не е контузен или наистина трагичен, защото те се сработват по време на мача и трети човек или нов води до неразбирателства и проблеми!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 ное 2010 09:33

знам че е трудно,но наистина Ясен допусна груба грешка-така било писано да стане.Отборът нямал опит казва тренера-Яска къде братле видя твоя опит?
Нищо аз мисля че Левски израсна и в този мач.За мача с Гент-идете и се забавлявайте,но моля ви не както в Лисабон.
Един хикс срещу Гент ни класира вервайте ми.Мача срещу Спортинг ще го вземем казал съм още преди месец това.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот genius » 05 ное 2010 09:35

Какво да кажа...
Ето този Левски искам да виждам! Майната му на резултата, тези момчета ме накараха на 40 години да изживея вече позабравени чувства!
Това ни е харизмата на нас, нашият Левски е изтъкан от емоции и затова ще го бъде во веки!

Върни се в “Архив”