Нещо за величие по-адрес на Тодор Батков не каза ли Папен ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PETZI написа:Вчера Ясен извърши най-голямата глупост, случила се в световния футбол някога!! Според мен след снощния мач постъпката на Ясен трябва да влезе в учебниците по футбол и там трябва да пише:
1.НИКОГА не прави смяна, когато отбора ти върви и точно е нокаутирал съперника!!!
2.НИКОГА, когато искаш да запазиш резултата, не вкарвай още един защитник, по-добре вкарай халф, човек, който може да държи топката, да задържа играта пред вратата на противника!!! Още един защитник има само ще обърка защитата!!!
3.НИКОГА не прави смяна когато противника ще центрира пред твоята врата, едиственото, което можеш да направиш е да объркаш защитата и да помогнеш на противника да ти вкара гол!!!!
Не съм гледал и слушал отзиви след мача, но както разбирам не е поел вината и отдал всичко на късмета и малшанс, и е прехвърлил вината на Иво Иванов!!! Не му прави чест!!! Той лиши отбора от премии, от класиране в сладващата фаза, от точки за коефициента на Левски!!!
Много моля модераторите да не ми местят темата в темата за мача, защото това не е тема за мача, а тема за Ясен Петров!!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта