Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот b0b000 » 05 ное 2010 00:27

Стига плюхте по Ясен ! Какво ви е виновен човека ... да върнем Велев или Достанич, ако искате ??
Този отбор има бъдеще, но трябва ВРЕМЕ !!!
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 05 ное 2010 00:37

-Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
-НЕ.
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

PETZI

Мнениеот PETZI » 05 ное 2010 01:49

Не съм виждал по тъпа смяна в историята на световния футбол!!! Само заради нея Ясен трябва да бъде изгонен!!! Не може по толкова тъп и страхлив начин да изпуснеш спечелен мач!!! Това беше сигурно класиране в следващанта фаза!!!

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 05 ное 2010 09:22

В момента не искам да вземам страна по въпроса и да заставам твърдо зад това дали Ясен да си ходили или да остане!
Искам обаче друго нещо много по-важно да коментирам -

Не може след като си повел срещу някой отбор и то класен като Лил да правиш смяна и да затварящ отбора в глуха защита! Още повече същите тези Футболисти са изкарали мача до момента и са повели в резултата и от там нататък вече имат ентусиазма как да довършат мача в тяхна полза! Спомням си Драмите с Оксер, Марсилиа и Удинезе, тогава водехме в резултата и нямаше излишни смени, същите футболисти го докараха мача докрай, и знаеха как с лежане с дребни номера и трикове все да избутат мача докрай и когато имат възможност да конкраатакуват, въпреки, че тези класни отбори като Лил, Оксер, Марсилия, Удинезе, като им поведеш и само Ядосваш и Раздразваш Звяра и стават много опасни и се получават големи драми и треперене след това и затова не трябва да се правят никакви промени преди да е дошло добавеното време, когато отново с дребни и тарикатски трикове да се направят 1-2, а може и 3 смени! Но да те хваща веднага страха след като поведеш в резултата на такъв класен отбор и да бързаш с ттрети централен защитник да си затваряш отбора хич, ама никак не върви и се получава точно обратното и се случва това, от което те е страх!

gri6ata1914
Контакти:

Re: Подкрепа за Ясен Петров

Мнениеот gri6ata1914 » 05 ное 2010 09:36

santiliana написа:Каква подкрепа за Ясен, бе? Та заради него вече не знам кой мач поред не печелим. Защото не Иво е виновен, че Лил ни изравниха, а точно Ясен. Толкова бесен не помня от кога не съм бил, то бива неумение да се води правилно мач, но това неговото вече граничи с идиотизъм. Бях на стадиона и още ме "държи" ядът към тази нелепа смяна на Ясен. Как може точно преди центриране в наказателното поле да вкарва нов играч в защитата, който не се е синхронизирал с момчетата, още повече ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК?!?!?! Тук съвсем не виня самия играч, а този, който го пусна да влезе. Честно, писна ми в Левски да има някакви псевдотреньорчета, които да се учат на този занаят. Ние не сме училище за некадърници. Това беше един спечелен мач, в който си личеше, че френския отбор е по- класен, но имахме и донякъде късмет, а и абстрактния съдия много грешни отсъждания даде...Но най- слаб за пореден път се оказа Яско- пловдивския експерт...От този мач аз съм категорично ПРОТИВ този човек за треньор на любимия ми отбор и дано Батков час по- скоро да освободи това недоразумение. Колко мача ни провали този вече- няма изброяване: Черноморец (на два пъти ни показаха как се играе), Сливен, Лил (пак на два пъти), Спортинг, Литекс... Сигурен съм, че и вдругиден няма да победим Славия, просто защото синямаме качествен треньор. Този човек е скаран с елементарни футболни правила, особено като това: "Когато печелиш мача, не прави смени!!!" Ш*бана пловдивска майна....

Евала пич, напълно съгласен съм с теб...Снощи стоях прав и гледах невярващ на Герена как може Ясен да прави такава смяна. Просто е нечовешко да си се израдвал така при Гола на Гаджев в 83 мин. след като си надиграл Лил второто и по такъв нелеп начин да ти изравнят...

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 05 ное 2010 09:43

Абе хора, Вие мислите ли нормално? Да всеки фен на Левски го е яд в момента, но какво е виновен Ясен за автогола на Иво? Има статично положение и той вкарва човек, който да помогне в наказателното поле. Иначе трябваше Дарко да си седи на центъра, а той цял мач само това правеше. Във футбола стават такива грешки, но сега какво да го обесим ли Иво. И много по големи защитници от него са си вкарвали автоголове. В крайна сметка нали искахме от отбора да играе за Левски, а не за точки, а сега почвате да ми правите някакви сметки и загубени шансове. А къде бяхме миналата година по това време. Вадехме топката за 3.4.5 път от мрежата. Отбора след изиграни 4 мача има реални шансове да се класира, и всичко си зависи от нас.
Айде малко позитивизъм!

САМО ЛЕВСКИ!!!

http://naploshtada.ovo.bg/news/vv_futbo ... 0-11-05-57
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 ное 2010 13:09

Смяната която направи Ясен с пускането на Иво изглежда много правилна и логична, принципно за повечето отбори, но за Левски беше голяма грешка. На Левски над 80% от головете които са им вкарали са от статично положение. Този мач защитата игра горе-долу на ниво, като се изключи корнера за гола, и не може точно преди центриране да вкарваш нов човек в защитата, който не е и във форма.
Но грешката на Ясен е много по сериозна, но се прояви много явно точно в един такъв инфарктен момент. Грешката му е че вече 5 месеца води отбора и все още не ги е научил да се справят със стандартни положения като това или корнери. Това означава че не може. Не може да имаш двама защитници и да не ги научиш толкова време да влязат в синхрон. Ако трябва да се назначи специален треньор за защитата както има и за вратарите ама това не може така да продължава. Единствения изход е да вкарваме повече голове отколкото защитата ни пусне както беше до края на септември.
Или варианта да сменим треньора.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2010 13:42

100 % подкрепа за Ясен,Гонзо,Иво и останалите момчета от ЛЕВСКИ !
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 ное 2010 13:51

Blue_Lion написа:100 % подкрепа за Ясен,Гонзо,Иво и останалите момчета от ЛЕВСКИ !

Бе така е, ама спецовете се пръкнаха и започнаха да дават акъл... Тоя не бил за Левски, оня не бил за Левски, треньора слаб и още, и още...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 05 ное 2010 14:02

Личното ми мнение е, че Ясен няма класата и най-вече опита да води този Левски. Има идеи някакви човекът. Има ентусиазъм. Има материал, с който да работи, но се вижда, че отборът не търпи развитие и то за един достатъчно дълъг период, за да можем да се надяваме на израстване.
Не мисля, че вчера допусна безумна грешка с пускането на Иво. Автоголът беше нелеп и въпреки че ми е тежко, заставам твърдо до феновете подкрепящи футболиста.
Доста размишлявам за кусурите на старши треньора и най-големият, който откривам, е липсата на смелост да прояви въображение, да постави крак на следващото стъпало. Отборът тъпче на едно място, а когато е така, нормално почвата поддава и потъването е неизбежно.
Липсата на опит води до страх, страхът води до консервативност, а тя на свой ред води до липса на развитие.
Иначе, може би идеите на тренЕра са интересни. Може би има голям потенциал. Може би... За съжаление, докато не видим личностно израстване на водача, няма да видим израстване и на отбора.
Симпатичен ми е някак си и не ми се иска да се стигне до необходимост от смяната му, но... по-важното е развитието на Левски и мисля, че до Нова година ще разберем, може ли Ясен да върви нагоре или Тц... Струва ми се, че по-скоро ще е Тц... :roll:
Опитът преплетен със смелост и въображение във спорта са въпрос на изграден манталитет. Ясен е твърде назад в това отношение. Стискам палци да греша!

Върни се в “Архив”