Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Re: Подкрепа за Ясен Петров

Мнениеот pe4kata » 04 ное 2010 23:52

terata написа:
Levskar_90 написа:
terata написа:Ясен с резултатите си дотук напълно заслужава шанса да продължи да работи в Левски...НО в днешния двубой сериозно се компроментира! Дано си е извадил необходимите поуки

Точно с днескашния мач доказа качествата си, защото надиграхме Лил и само малшанса ни лиши от победа ;)

Доказа че е малоумник! Освен че пуска Иво Иванов да пази резултата, като преди мача си преквалифицирал халф в централен защитник (Грийн), тъй като именно същия този Иво Иванов е слаб, и след като цял мач Грийн и Милиев играят перфектно, в последните 5 минути ти разбиваш тази двойка защитници за да пуснеш Иванов да ти пази резултата :o :o :o Логиката му е перфектна!
Ти какво искаш?-да си оправим головата разлика с лил ли?да пусне нападател?Как за 5 мин. развали тази двойка защитници?Как?Защото пусна 3-ти ли?

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 04 ное 2010 23:58

santiliana написа:Каква подкрепа за Ясен, бе? Та заради него вече не знам кой мач поред не печелим. Защото не Иво е виновен, че Лил ни изравниха, а точно Ясен. Толкова бесен не помня от кога не съм бил, то бива неумение да се води правилно мач, но това неговото вече граничи с идиотизъм. Бях на стадиона и още ме "държи" ядът към тази нелепа смяна на Ясен. Как може точно преди центриране в наказателното поле да вкарва нов играч в защитата, който не се е синхронизирал с момчетата, още повече ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК?!?!?! Тук съвсем не виня самия играч, а този, който го пусна да влезе. Честно, писна ми в Левски да има някакви псевдотреньорчета, които да се учат на този занаят. Ние не сме училище за некадърници. Това беше един спечелен мач, в който си личеше, че френския отбор е по- класен, но имахме и донякъде късмет, а и абстрактния съдия много грешни отсъждания даде...Но най- слаб за пореден път се оказа Яско- пловдивския експерт...От този мач аз съм категорично ПРОТИВ този човек за треньор на любимия ми отбор и дано Батков час по- скоро да освободи това недоразумение. Колко мача ни провали този вече- няма изброяване: Черноморец (на два пъти ни показаха как се играе), Сливен, Лил (пак на два пъти), Спортинг, Литекс... Сигурен съм, че и вдругиден няма да победим Славия, просто защото синямаме качествен треньор. Този човек е скаран с елементарни футболни правила, особено като това: "Когато печелиш мача, не прави смени!!!" Ш*бана пловдивска майна....

Поредния се появи.......................новия играч не се бил синхронизирал с момчетата....хахаха-а когато падаме,може би не трябва да пуска нападатели,защото......са били резерзви и те не са се синхронизирали (обиграли) с колегите си.Да ти имам логиката.........

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 ное 2010 23:59

[quote="pe4kata"]

И какъв беше ефекта от тази смяна??? Нормален треньор бави времето със смяна в самия край на мача, не 10 минути по-рано. Ако е правиш то пусни играч, който е способен да задържа топката.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 05 ное 2010 00:00

Ясен е нестабилен психически.
Просто според мен се беше насрал от напрежение в последните минути.
Както и останалите. Само че останалите могат да се поддадат на напрежението, треньорът като капитан на кораб, трябва да остане с трезв разсъдък.
Пълен ташак са двамата с Гонзо.
Това не е професионализъм!
Никакъв!
Съгласен съм, тука някой го каза, по-горе. Как може да разбиваш защитата си, като вкараш централен защитник ПО ВРЕМЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ФАЛ!????!!!!!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 05 ное 2010 00:01

LaRgO написа:Ясен прецака мача

за пореден път ...

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 05 ное 2010 00:02

Ясене ЛЕВСКАРИТЕ СМЕ С ТЕБ!!!!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 ное 2010 00:02

pe4kata написа:
santiliana написа:Каква подкрепа за Ясен, бе? Та заради него вече не знам кой мач поред не печелим. Защото не Иво е виновен, че Лил ни изравниха, а точно Ясен. Толкова бесен не помня от кога не съм бил, то бива неумение да се води правилно мач, но това неговото вече граничи с идиотизъм. Бях на стадиона и още ме "държи" ядът към тази нелепа смяна на Ясен. Как може точно преди центриране в наказателното поле да вкарва нов играч в защитата, който не се е синхронизирал с момчетата, още повече ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК?!?!?! Тук съвсем не виня самия играч, а този, който го пусна да влезе. Честно, писна ми в Левски да има някакви псевдотреньорчета, които да се учат на този занаят. Ние не сме училище за некадърници. Това беше един спечелен мач, в който си личеше, че френския отбор е по- класен, но имахме и донякъде късмет, а и абстрактния съдия много грешни отсъждания даде...Но най- слаб за пореден път се оказа Яско- пловдивския експерт...От този мач аз съм категорично ПРОТИВ този човек за треньор на любимия ми отбор и дано Батков час по- скоро да освободи това недоразумение. Колко мача ни провали този вече- няма изброяване: Черноморец (на два пъти ни показаха как се играе), Сливен, Лил (пак на два пъти), Спортинг, Литекс... Сигурен съм, че и вдругиден няма да победим Славия, просто защото синямаме качествен треньор. Този човек е скаран с елементарни футболни правила, особено като това: "Когато печелиш мача, не прави смени!!!" Ш*бана пловдивска майна....

Поредния се появи.......................новия играч не се бил синхронизирал с момчетата....хахаха-а когато падаме,може би не трябва да пуска нападатели,защото......са били резерзви и те не са се синхронизирали (обиграли) с колегите си.Да ти имам логиката.........

Тоя е антилевскар, не му обръщай внимание. Един положителен коментар не е написал за Левски ...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
diego
Контакти:

Мнениеот diego » 05 ное 2010 00:03

fen1914 написа:

за пореден път ...

За пореднен мач,но не и за последен!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 ное 2010 00:04

BluePainter написа:Ясене ЛЕВСКАРИТЕ СМЕ С ТЕБ!!!!

+1 истинските ЛЕВСКАРИ, които милеят за Левски, а не само да плюят ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 ное 2010 00:08

diego написа:
fen1914 написа:

за пореден път ...

За пореднен мач,но не и за последен!

Това е лошото,че прецака мача за пореден път.И още по-лошото е,че май не си взема поука

Върни се в “Архив”