Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иво, Иво, Иво!!!
Подкрепа за Иво-случва се на всеки,а колкото до Ясен според мен смяната беше правилна все пак оставаха 4мин.до края на редовното време-ако топката беше изчистена какво щяхме да говорим 

Re: Левски-Лил тема за мача.
Подкрепа за Иво-случва се на всеки,а колкото до Ясен според мен смяната беше правилна все пак оставаха 4мин.до края на редовното време-ако топката беше изчистена какво щяхме да говорим 

-
- Контакти:
Нито Иво нито Ясен са виновни. И двамата направиха това което трябваше. Ясен спечели 30секунди със смяната и вкара висок футоблист, който играе добре с глава. Иво пък се пласира идеално при центрирането, но в този момент съдбата се намеси.
Безрезервна подкрепа за Ясен и за този ВЕЛИК ОТБОР!!!
Безрезервна подкрепа за Ясен и за този ВЕЛИК ОТБОР!!!
напълно грешна смяна не може да пипа център защитник в последните минути и то точно на Грийн при положение че се справи перфектно..според мен Ясен Петров е мн прехвален и който и да е друг щеше да направи това което направи той..до сега в нито 1 мач не съм видял няква тактика и нещо интересно..ако тактиката е високи топки към Жо на всички е ясно що за треньор е..и тея статични положения от 3 месеца след секи пач и след всеки гол който става все по глупав и по глупав с всеки изминал мач все повтаря че работят за отстраняване на грешките но нищо не се променя става и по зле..незнам какво толкова работят..отбора върви надолу след всеки следващ мач!
случва се и на най-добрите. лошото е, че толкова време няма кой да научи и обиграе защитата, за което трябва да се замисли ръководството и треньорите
-
- Контакти:
ВИНОВЕН Е ОНИЯ ГЛУПАК ЯСЕН ЩОТО ПАК ТРЪГНА ДА ПАЗИ РЕЗУЛТАТА КАКТО СРЕЩУ ЛИТЕКС И НОРМАЛНО ПАК НИ НАКАЗАХА
- optimistik
- Контакти:
Iuliqno Ronaldo написа:optimistik написа:А бе за каква подкрепа става дума,какво е искал да помогне с това безумно отиграване в собственото ни наказателно поле.Какво го утешавате,утре пак ли да прави така.Като не може да плува да не се съблича.Треньора му гласува доверие да засили защитата,а той ни вкарва гол.За какво става дума.За мен това момче трябваше да се обиграва и да трупа опит много повече време,а не да го пускат в такива моменти за да решава мачове и то срещу Левски.Може да не е виновен,но ако не може да помогне да не вреди.За мен това е гол и удар срещу Левски и заслужава закотвяне или преотстъпване в друг отбор за да се обиграва и да разбере,че фланелката на Левски означава много и трябва да я заслужи.
ама от тапаци като тебе... ревеше ми се на стадиона, но не виня никой . Яд ми е само за точки![]()
![]()
![]()
![]()
А бе ей момче,внимавай с определенията си,аз тук не съм обидил никой,само казвам какво мисля,не мога да съжалявам или да подкрепям некадърници.Достатъчно ми бяха нервите от съдията,който постоянно ги тикаше.Това не е първата а последната от цяла поредица издънки на Иво Иванов.Ако иска да играе в Левски да се стяга,ако не,да идват други.Левски не е благотворително дружество.Не може целия отбор да се раздава и накрая да дойде някой и да омаскари всичко.Грешката е главно на Ясен,но отиграването на Иво беше безумно и НЕКАДЪРНО.Колко време да чакаме да стане нещо,днес този,утре други а ние ще си посипваме главите с пепел и ще подкрепяме този и онзи.Ами да отива да плаче,но като излезе на терена да играе,насрало се детето а ние го подкрепяме,не мазохизъм ами самоубийство

Мача беше супер. Момчетата също, а за публиката няма какво да се говори! Горе главата Иво. С тебе сме!!
Виждам няколко мнения, който никак ама никак не ми харесват! Не че не ме боли и мен! Но след такъв мач, след такова изживяване не съм се чувствал толкова емоционално зареден!!!
И такива моменти трябва да ги приемаме с високо вдигната глава, да покажем че сме едно, защото така показваме че сме силни, че приемаме грешките.
Кои от нас не е грешил? Кои?!!! Кои!!!
Светът не свършва! Животът продължава!
Ако има безгрешен нека излезе и каже!
Без да го познавам ще му кажа ИЗВИНЯВАЙ!
И такива моменти трябва да ги приемаме с високо вдигната глава, да покажем че сме едно, защото така показваме че сме силни, че приемаме грешките.
Кои от нас не е грешил? Кои?!!! Кои!!!
Светът не свършва! Животът продължава!
Ако има безгрешен нека излезе и каже!
Без да го познавам ще му кажа ИЗВИНЯВАЙ!
Последна промяна от UL_Blue на 04 ное 2010 23:48, променено общо 1 път.
ffen1914 написа:случва се и на най-добрите. лошото е, че толкова време няма кой да научи и обиграе защитата, за което трябва да се замисли ръководството и треньорите
Те работят..не виждаш ли след всеки мач коментарите на треньора.."работим"!!!! никъв ефект!Явно работят грешно!След Мъри Стоилов сме толкова зле в защита че просто думите са малко..явно няма кой да ги научи..