Купа на Уефа-Прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drakona25
Контакти:

Re: Купа на Уефа-Прогнози

Мнениеот drakona25 » 11 мар 2009 12:47

Един мач за тези които искат да спечелят: 1 за Динамо Киев-твърдо

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 мар 2009 17:23

Абе да ви питам стадиона на Металист картотекиран ли е за Евромачовете , или и двата мача в Украйна ще ги играят на един и сащ стадион? И се питам ако Левски и ЦСКА някой ден се изправят един срещо друг за Евро Лигата , и двата мача ли ще се играят на Националния или ?
:lol: :lol: :lol:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 11 мар 2009 19:06

mormona написа:Абе да ви питам стадиона на Металист картотекиран ли е за Евромачовете , или и двата мача в Украйна ще ги играят на един и сащ стадион?

Изображение
Не може да не е картотекиран, аз съм бил веднъж на него и мога да кажа че е просто кукла в сравнение с много наши стадиони...

Има капацитет 42 000 седащи места, терена е с отопление и има перфектна дренажна система ( в Харков за първи път в целия бивш съветски съюз поставят дренажна система ), има лечебно-възтановителен център, покрито игрище за мини футбол, 6 спортни зали и базата на ДЮШ е там...

Привържениците на Металист смятат, че бразилския нападател Авелино Де Коельо Джаксон - Жажа и сенегалския защитник Папа Гай ще бъдат най-добрите сред своите в мача с Динамо, като предвиждат ентусиазирано минимална победа за своите ...

Във висшата лига на Украйна отборите са играли 26 пъти помежду си като превъзходството на Динамо е смазващо : 20 победи, 3 равни и само 3 победи за Металист, като головата разлика е 58 на 17...

Познайте кой е съдия ? :lol:
Майк Райли :D

Аз съм за твърда единица за Динамо в първия мач а вече на реванша не знам....

Капацитета на стадиона на Динамо ( който май сега се казва "Валерий Лобановски" )е само 16800 седящи места :?: :roll: , като по време на мача се очакват температури близки до нулата и слаб снеговалеж...

За мен най-интересния мач на този етап на турнира ще бъде между ЦСКА Москва и Шахтьор Донецк, като според мен този мач е Х
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Футбол - Свят”