Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот vvessel » 04 ное 2010 22:16

Нещо изчезват мнения масово

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2010 22:17

Не мога да съм недоволен от играта на нашите!Трябва да сме реалисти!Срещу силния отбор на Лил можехме както да спечелим,така и да загубим!Така,че равният резултат в НИКАКЪВ случай не е срамен или недостоен!Нозащо трябваше да се прави смяна,когато играта на отбора вървеше?Цял мач "сработваш" Милиев и Грийн и накрая ги "разбиваш" с вкарването на Иванов.Не обвинявам в никакъв случай Иво!Но в най-важните 7 мин. пускаш играч,който не е "навлязъл" в играта!Защо?И още нещо-безобразно слаба игра на Йовов(за пореден път).
Я сега някои да си признаят,че отиваха към стадиона със свито сърце,очаквайки дори най-лошото.Да не сме "жестоки максималисти"!
САМО ЛЕВСКИ!ОЛЕ!ОЛЕ–ОЛЕ–ОЛЕ!

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 04 ное 2010 22:17

иво иванов да отива на почивка при гошо петков и то колкото се може по бързо

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 ное 2010 22:17

Neron написа:Бием Гент и Спортинг и се класираме.Дано само Спортинг бият Лил и да дойдат с резервите.

И защо да идват с резервите?!Искаме ли отбор или искаме ....какво?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 ное 2010 22:19

фифи перото написа:
Neron написа:Бием Гент и Спортинг и се класираме.Дано само Спортинг бият Лил и да дойдат с резервите.

И защо да идват с резервите?!Искаме ли отбор или искаме ....какво?!

Щото ако дойдат с другите ни чака пак нов резил.Както и да е.И да не се класираме аз съм доволен от представянето в ЛЕ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 ное 2010 22:20

moras70 написа:
dodo7271 написа:
Sofiaatowern написа:Имаме ли шанс да излезем от групата след този равен?!

Много малък. Сега станахме последни в групата. Трябва задължително да бием Гент.

където ви е мястото..........ще биете бе -сигурен съм.....съдията е ники иорданов

То така се бие Гент в Белгия това да не ви е Видима?Днеска отупаха Спортинг :shock: И при победа сензационно ще излязат на 2 място(защото Лил едва ли ще вземе нещо в Португалия)! Според мен много трудно ще вземете и точка няма да я има публиката която ви вдъхнови за обрат в София ;)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 ное 2010 22:20

vvessel написа:Нещо изчезват мнения масово

Защото едни изтрадали душици се показаха от дупките и почнаха да акат по темата
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 04 ное 2010 22:20

Чувствам се отвратително , слушах мача по радиото и то насичайки..няма такава радост, която ме обвзе при гола на Гаджев, но се чудих защо пуска Иво Иванов минута по-късно при положение, че цяло 2ро полувреме нямат 1 атака!Отвратителна ситуация.......не знам как Иво Иванов ще го понесе... дано се оправи , но най-важно е Ясен да се замисли...
Само Левски!
САМО ЛЕВСКИ!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 04 ное 2010 22:21

samo levski написа:иво иванов да отива на почивка при гошо петков и то колкото се може по бързо

и Ясен трябва да отиде във ваканция

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 04 ное 2010 22:21

Резултатите в спорта са важни,но аз като фен освен резултата искам да виждам и подобни мачове в които играчите се раздават и дали от липсата на опит,класа или нещо друго не постигат искания от нас резултат,но емоциите които са възбудили в душите ни са безценни.
Не съжалявайте и не обвинявайте никой от момчетата дадоха всичко от тях и поне аз съм доволен.Нямам възможност да съм на трибуните ,но съм горд от феновете които бяха там.Те показаха какво е да си левскар .
Благодаря ви футболисти и фенове на стадиона за прекрасната вечер която изживях!
Последна промяна от blue_wind на 04 ное 2010 22:23, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”