Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Айде сега викайте против Гаджев !!!

Мнениеот Santiago Munezz » 04 ное 2010 22:06

ManUtdMadFan написа:Айде да ви видя тези които толкова го псуваха че неставал и че разочаровал този сезон и че "сме го чакали" да се възтанови какво мислят за гола !?!?!?!

Гола страхотен,даже си помня в една тема спорехме че Гаджев нямал хубав удар че рядко целел вратата...тогава им припомних головете му от далеч срещу ЧМ,Миньор и Бате.....уникален гол на Владо страхотен мач за Левски днес,смачкахме французите,нооо........ :cry:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

fen1914

Мнениеот fen1914 » 04 ное 2010 22:07

Гаджев нямаше грешно отиграване този мач и направи великолепен гол. А Ясен от страх реши да пусне защитник и да натика отбора в наказателното, вместо да пази смяната за печелене на време. Дарко можеше да задържи някоя топка в центъра и напред. За пореден път се доказа, че в защита нямат идея как да се справят със статични положения. Жалко за изпуснатата победа. Основната грешка беше на треньора, а Иво Иванов - просто толкова си може, а и имаше малшанс с първото отиграване да я набута във вратата, което са го правили и по-големи от него - не смятам, че той е виновник, просто нямаме читав треньор.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Левски-Лил 2:2

Мнениеот gzagorov » 04 ное 2010 22:07

След две полувремена, първото от което току-що започна, пак ще си говорим :lol: :lol: :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 04 ное 2010 22:07

Това че е вкарал един гол(много хубав и важен между другото)не го прави някаква супер звезда.Нека играе така и занапред поне няколко мача и тогава го възхвалявайте.Иначе играе един мач,пък после 5 други е като мърда......Как да не го плюеш.

dodo7271
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот dodo7271 » 04 ное 2010 22:07

Sofiaatowern написа:Имаме ли шанс да излезем от групата след този равен?!

Много малък. Сега станахме последни в групата. Трябва задължително да бием Гент.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 04 ное 2010 22:07

Имаме Реален Шанс Ама Това е Минимален
Левски Бие Спорниг РАЕЛЕН ШАНС имаме щото сме Домакини и можем пак да напълнем стадиона.
Генг Направят Х с ЛиЛ.
И Спортинг Незнам Би трябвало да са Домакини на ЛиЛ да ги Бият и Левски да направи Х с Гант имаме Минимален Шанс
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 ное 2010 22:07

maldin1 написа:
ManUtdMadFan написа:Айде да ви видя тези които толкова го псуваха че неставал и че разочаровал този сезон и че "сме го чакали" да се възтанови какво мислят за гола !?!?!?!
От един гол стана втория К.Роналдо ли? :roll: :shock: :roll:

Кой ти е казал пък за 2-ри Кр.Роналдо бе??
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 ное 2010 22:08

GranTorino написа:ясен не може ли да види,че от мариян огнянов и иво иванов нищо нестава :x :x

Според мен Мариан влезе много на място и се справи доста по-добре от Йовов на когото всеки втори пас беше грешен, но явно сме до тук с групите, сега трябва да си гледаме първенството. Гент бият Спортиниг и като знам с кви мъки бихме Гент тук, там не ми се мисли. А пък Спортинг няма да излязат последния мач с резервите щото и тяхната ситуация не е много сигурна. Изобщо една победа щеше да завърже много нещата, а сега сме в догонваща и неизгодна позиция.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 04 ное 2010 22:08

ПЛАЧЕ МИ СЕ... :cry: :cry: :cry: :cry:

georgiev
Контакти:

Мнениеот georgiev » 04 ное 2010 22:09

На стр. 2 от тази тема в предпоследния коментар съм написал и: "При статични положения да има играчи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и на близка, и на далечна греда.". Ама понеже Ясен не чете 1я гол е САМО ЗАРАДИ НЕГО. Щото ако беше се вслушал ........ ЯСЕНЕ ЗЕМИ ЧЕТИ МАЛКО ФОРУМИ, ЧЕ ПРИ СТАТИЧНИ ПОЛОЖЕНИЯ ЛЕВСКАРИТЕ СМЕ ПРЕД ИНФАРКТ. Иначе за мача да кажа, че съм доволен от играта, от резултата -не, от Ясен - също.

Върни се в “Архив”