Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Лил тема за мача.
С отбора да. Но Тасевски пазеше равния, Ясен и Иво също. Над тях явно не си личи ама не стаа без подкрепа. Нека да се гордеем с отбора!
- I love Black Sea
- Контакти:
просто съдбата си направи Т***К с Левски
а Гаджев направи мнооооо велик гол 

- GranTorino
- Контакти:
ясен не може ли да види,че от мариян огнянов и иво иванов нищо нестава

Тези Лил са бахти бездарния отбор , невярвах че са толкова трагични , как не ги бихте незнам .... Лошото е , че Гент бият , това драстично намалява шансовите ви за излизане от групата ...
Гент бият Спортинг удома...не ми се мисли, там какво ще става,когато се изправим срещу белгииците
Хайде бе, какво толкова е станало. При формата на Левски, аз очаквах да ни скъсат главите. Така че съм доволен. Играха много мъжки, бореха се за победата. Сега не стана, другия път ще стане. Единствената вина за равенството е на Ясен Петров. С включването на пети защитник обърка цялата отбрана. И да не беше станал този автогол, щяха да имат друго положение и да вкарат. Просто влизането на Иво бе напълно безсмислено.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- ndrangheta
- Контакти:
Определено грешката е по-скоро на треньора, отколкото на играча.
Мразя такива дефанзивни смени. Почти никога нямат ефекта, който се търси. Иначе браво, Лил са си Лил.
Мразя такива дефанзивни смени. Почти никога нямат ефекта, който се търси. Иначе браво, Лил са си Лил.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Страхотен мач и мъжка игра от всички. Второто полувреме определено бяхме по-добрите, но трябва и късмет. А и тази смяна дето направи треньора и аз бях сигурен че е грешка, защото когато вървят що-годе нещата в защита не трябва да се пипа. Само в продълженията ако трябва да се бави, тогава, ама откакто се обърнала каруцата , пътища много.
Супер мач направихме.Грешка на Ясен.Остава му още шанс да се доказва.