03.11.2010 Милан - Реал Мадрид 21:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Моуриньо поздравява публиката на Милан с 3 пръста. Има и вид
- Santiago Munezz
- Контакти:
Хаха...луд е Моуриньо 
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Защо пък да са глупости? Просто им припомня статистиката 
Един картоф, една чорба, един коптор!
- Levskar_90
Малринио е добър треньор, ама е голям откачалник

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Добре, че трофеите са три, а не само един 
Един картоф, една чорба, един коптор!
- realmadrid_fan
- Контакти:
dikanio написа:Добре, че трофеите са три, а не само един

HALLA MADRID
dikanio написа:Добре, че трофеите са три, а не само един

Re: 03.11.2010 Милан - Реал Мадрид 21:45
sl321 написа:
.Въпроса е че ги няма.Сега да говорят бе.Къде са сега?Мен не ме дразнеха толкова тогава като се напъваха.Дразнят ме сега като ги няма.А се крият.А и когато пишеха в началото се виждаше че има потенциал да се случи точно това: Реал да играе атакуващо и атрактивно а не защитно и скучно.И след като го видяха този потенциал но все още нямаше резултати се изпреварваха и лиги им капеха от устите с неща от рода: "Аз казах ли ви." " Мауриньо едва ли ще го издържат феновете на отбора и един сезон.Те са свикнали да гледат голове" и т.н И след като им обяснявахме че ако са гледали внимателно мачовете се вижда че реал има по 20 удара на мач към вратата но просто не вилизаха положенията те се пак: "М0-0р1нь0......Сега къде са?Сега да говорят!
![]()
Това е камък в моята градинка, пък аз си я обичам чиста. В онази прословута тема, лично аз коментирах Моуриньо, някъде може и да съм засегвал играта на Реал, но не това е била основната цел. На мен, ако си чел внимателно, ми е беше чудно още от лятото, как ще играе Реал и съм приятно изненадан. То всъщност чак голяма разлика още не се вижда с тима на Пелегрини, сравнени на този етап, освен работата в защита.
Иначе, аз продължавам да си твърдя, че Моу е мухльо и снощи пак го доказа с изказването си за 2-ия гол на Пипо. Ама Шави като го пита за тоя на Милито, помниш ли какъв беше отговорът му?! Е, мухльо си е!
Последна промяна от fcb_bg на 04 ное 2010 20:28, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg да ти кажа ли къде е разликата с Пелегрини. Първо, при него много вкарвахме,но и много получавахме. Сега при Моуриньо, дотук, също много вкарваме, но отзад в защита сме истински бетон. За пореден път,искам да отбележа, нюха на Моуриньо при трансферите. Взе Карвальо на смешно ниска цена, а той дотук се представя страхотно във всеки мач. Втората голяма разлика, между него и Пелегрини, са точно мачовете с Милан. Как играхме миналата година и колко завършиха мачовете тогава,а как стояха нещата сега, при положение,че този Милан е подсилен с играчи като Ибрахимович и Робиньо. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:fcb_bg да ти кажа ли къде е разликата с Пелегрини. Първо, при него много вкарвахме,но и много получавахме. Сега при Моуриньо, дотук, също много вкарваме, но отзад в защита сме истински бетон. За пореден път,искам да отбележа, нюха на Моуриньо при трансферите. Взе Карвальо на смешно ниска цена, а той дотук се представя страхотно във всеки мач. Втората голяма разлика, между него и Пелегрини, са точно мачовете с Милан. Как играхме миналата година и колко завършиха мачовете тогава,а как стояха нещата сега, при положение,че този Милан е подсилен с играчи като Ибрахимович и Робиньо.
Вики, друга разлика е схемите на игра, за която ти в една тема беше написал нещо много правилно. Пелегрини искаше да се атакува само през центара. И пускаше примерно Гути, Гранеро, Кака и Шаби, без да им дава каквито и да е указания и те бягат като мухи без глави. А сега при Моу всеки си има определен пост и указания и е длъжен да ги спазва.Другото което мога да изтъкна като разлика е колектива. При Пелегрини нямаше абсолютно никакъв колектив, беше надпревара, кой ще вкара повече между Игуаин и Роналдо. А сега виждаме дори Роналдо колко комбинативен е станал.
[offtopic]Вики сори, че плагиятсвах с думите ти, но го написах за тези които не са успели да прочетът коментара ти в другата тема
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]