Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Левски-Лил тема за мача.
УСПЕХ 2то полувреме 2:1 САМО ЛЕВСКИ
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Santiago Munezz
- Контакти:
Определено трябва да изчистим грешките при статични положения,изтръпвам при всеки корнер
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Второто Полувреме Левски играе По-добре ТРЯБВА ДА БИЕМ.Нещо ми Напомня на Левски - Гент ама в Обратния Резултат ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ.ИНАЧЕ 2:1 и ЛЕВСКИ БИЕ
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
- BLUE CHAMPIONS
ЛЕВСКИ стои добре, Грийн се справя чудесно,Минев прави добър мач, Мулдер малко да се прибере навътре,Гаджев-длъжник,стягай се момче! Йовов се понапъни още мааалко момче. Жо напъни се и ти бе мой! Гара,Слори мачкайте напред! САМО ЛЕВСКИИИИ
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[quote][/quote] Santiago Munezz на 04 Ное 2010 19:59
realist написа:
Ще биете, споко. Тия Лил не могат да вържат 3 паса. Убеждавам се, че френският футбол наистина е вече извън топ 10 на Европа. Само малко повечко смелост и тия са готови за тройка.
Да бе и недай си боже да не може да победим и после ще ми говорите че сме се издънили срещу някви френски слабаци едва ли не
Пич, не се заяждам. Какво ще ви говорим ние, като падаме тук от някакви австрийски смотльовци. В момента изобщо не сме в позиция да говорим. Айде успех!
realist написа:
Ще биете, споко. Тия Лил не могат да вържат 3 паса. Убеждавам се, че френският футбол наистина е вече извън топ 10 на Европа. Само малко повечко смелост и тия са готови за тройка.
Да бе и недай си боже да не може да победим и после ще ми говорите че сме се издънили срещу някви френски слабаци едва ли не
Пич, не се заяждам. Какво ще ви говорим ние, като падаме тук от някакви австрийски смотльовци. В момента изобщо не сме в позиция да говорим. Айде успех!
e....в Европа няма как да съм анти-българин, та ако и Левски да играе
Гледайки мача, воден само от патриотични чувства, споделям и мнение. За мен на Левски му липсва самочувствие. Вижда се, че при по-агрсивна игра - Лил клякат. Левски не е Милан, че да печели с по едно на нула и ако Левски атакува повече и бъде по-агрсивен - ще вземе мача.
Успех и чакам две бъгарски победи днес

Гледайки мача, воден само от патриотични чувства, споделям и мнение. За мен на Левски му липсва самочувствие. Вижда се, че при по-агрсивна игра - Лил клякат. Левски не е Милан, че да печели с по едно на нула и ако Левски атакува повече и бъде по-агрсивен - ще вземе мача.
Успех и чакам две бъгарски победи днес
azzaro написа:Благодарете на киро АКАЛСКИ ЗА гола :Д
Фен съм на ЦСКА и по принцип избягвам да пиша в секцията на Левски, но като гледам как нападате Акалски ви казвам, че не сте прави. А като излезнаха два пъти за 5 секунди двама души срещу него и ви спаси от сигурен втори гол май забравихте.
Ето защо не заслужаваме да играем в Европа. Загубиме 2 мача и веднага почваме да плюем по треньор, ръководство и играчи. Подкрепяйте си отбора, и не забравяйте, че и двата отбора играят в турнир за който са слаби.
Santiago Munezz написа:Определено трябва да изчистим грешките при статични положения,изтръпвам при всеки корнер
Докато пазеше Петков същите работи приказваха доста народ... правете си изводите

- BLUE CHAMPIONS
pepino_po написа:azzaro написа:Благодарете на киро АКАЛСКИ ЗА гола :Д
Фен съм на ЦСКА и по принцип избягвам да пиша в секцията на Левски, но като гледам как нападате Акалски ви казвам, че не сте прави. А като излезнаха два пъти за 5 секунди двама души срещу него и ви спаси от сигурен втори гол май забравихте.
Ето защо не заслужаваме да играем в Европа. Загубиме 2 мача и веднага почваме да плюем по треньор, ръководство и играчи. Подкрепяйте си отбора, и не забравяйте, че и двата отбора играят в турнир за който са слаби.
Абслютно точно! само заради лайняния ни манталитет няма да извадим никога отбор фактор в европа
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
С нашия манталитет, този, който сбърка за гола на Дембеле, трябва да го убият с камъни във Франция.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание