1500 викат за ЦСКА във Виена!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 1500 викат за ЦСКА във Виена!
1500 . Ами представете си ако не бяхме в криза и раздирани от скандали, може би 3-4000, но жалко. Дано вземем нещо от тоя мач
И още 48 000 викат за Рапид 

- Leooo
- Контакти:
shumnaliq написа:Горд съм да споделя че и от Шумен тръгна 1 бус за виена
А пък аз си мислех, че "Шумен мрази ЦСКА"...

Не се нагърбвам с прогноза за мача, понеже на австрийска земя никога не сме играли добре. ЦСКА обаче трябва да играе за себе си и за онези 1500 фена, които са работили седмици наред само заради този мач - да могат да отидат и подкрепят армейците. Агитката на домакините обаче е страхотна, стадиона е акустичен и ще стане голямо шоу,

Ще се моля за равен, а ако Левски успеят да вземат 3 точки, ще се радвам истински, макар да знам колко приказки и хули ще се изсипят върху нас сетне.
Хей, Богу, уж отбор нямаме, уж криза, ама втора поредна година играем в Лига Европа, оценете го!

TheClub написа:Днес ми е страшен ден в даскало изпълнен с изпитвания и контролни, а мен ми е спокойно.. Странно ми е и това само ми говори, че довечера ще е добра вечер за ЦСКА!
Дано

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- CSKAEOTBORA
- Контакти:
Време е наще к****и, с извинение, да почнат да играят за ЦСКА, а не за парите! Те явно не разбират какво значи ЦСКА за феновете... но в днешно време кой ли разбира 

ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!
Само да вметна,че едно 70-80% от тези 1500 човека(според мен ще сме повече) са от така наречените "превратаджии".Аз казвам,че това не са превратаджии,а просто хора, на които им е писнало от безумното и нагло поведение на ръководство и футболисти.Дали чрез неприсъствие,псувни,трансперанти и т.н. мисля че успяха да ни чуят.
Според мен ще ги бием тези довечера.И те като нас не са в оптимална форма,имат си техните проблеми и остава само да вкараме първи гол.Едно повторение от мача с Динамо Москва ми се вижда напълно реално.
Успех ЧЕРВЕНИТЕ и САМО ЦСКА!!!
Според мен ще ги бием тези довечера.И те като нас не са в оптимална форма,имат си техните проблеми и остава само да вкараме първи гол.Едно повторение от мача с Динамо Москва ми се вижда напълно реално.
Успех ЧЕРВЕНИТЕ и САМО ЦСКА!!!
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ И НА ДВАТА ОТБОРА, ДАНО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ДОСТОЙНО, АКО Е РЕКАЛ И ГОСПОД ДА БИЕМ ОЩЕ ПО ДОБРЕ 

Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- bigbonusprize
- Контакти:
shumnaliq написа:Горд съм да споделя че и от Шумен тръгна 1 бус за виена
Да не стане като с дербито. Да ви застигне по пътя синята лавина?

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
1500 фена който в един момент се чуваха само ТЕ на огромният ЕРНСТ ХАПЕЛ, пълен със 50 000 фенове!!! (bow)