Ботев-Левски-част 2-ра
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Ботев-Левски-част 2-ра
С всеки изминал ден времето до мача намалява, а успоредно с това се усилват слуховете,че част от агитката на Ботев се кани да съботира провеждането на срещата с цел изваждането на отбора от А група. Какво е вашето мнение има ли смисъл от това ? Моето лично мнение,което не искам да натрапвам на никого , е че това е ненужно и няма да ни помогне да се отървем от Селския.Единствените последици са да навредим още повече на клуба ни. Надявам се,че каквото и да се предприеме няма да навреди на клуба ни,помислете добре,защото наближава 100 годишен юбилей,който ще бъде ужасяващо ако го празнуваме във В група.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Re: Ботев-Левски-част 2-ра
то вече въпросът е дали ще доживеем 100
иначе на мача нищо особено няма да има!!!

О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
- pasaden
- Контакти:
Canaries front написа:С всеки изминал ден времето до мача намалява, а успоредно с това се усилват слуховете,че част от агитката на Ботев се кани да съботира провеждането на срещата с цел изваждането на отбора от А група. Какво е вашето мнение има ли смисъл от това ? Моето лично мнение,което не искам да натрапвам на никого , е че това е ненужно и няма да ни помогне да се отървем от Селския.Единствените последици са да навредим още повече на клуба ни. Надявам се,че каквото и да се предприеме няма да навреди на клуба ни,помислете добре,защото наближава 100 годишен юбилей,който ще бъде ужасяващо ако го празнуваме във В група.
А празнуване на 100-годишнината в Б група по-нормално ли ти се вижда?
Щото ние тази година изпадаме отвсякъде
100 години символ на Пловдив
И без съботаж Ботев си е пътник към Б група,така че е все тая! 

- Canaries front
- Контакти:
Не не ми се вижда нормално да сме в Б група,но не смятам ,че е нормално и феновете на един клуб да действат срещу него и да се опитват да го затрият,защото стигнем ли В група ще последваме съдбата на Етър,Спартак Пл ,Добруджа и т.н. Вярно е ,че играем слабо,но не виждам и кой от останалите отбори борещи се за оставане се представя по-добре. Мисля че Ангелов с оглед на наличните футболисти е изградил приличен състав,като изключим това продажно вратарче,което се върна за незнам кой път в клуба.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Maj maj ste sum na stadiona ... za purvi put ot poveche ot godina. AJJJ KANARIIII!!!!
Последна промяна от Darina на 11 мар 2009 11:48, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Причина: Пиши на кирилица
AI KANARIIII.PULEN STADION PUK KVOTO STANE..................
[warning]Пиши на КИРИЛИЦА![/warning]
[warning]Пиши на КИРИЛИЦА![/warning]
-
- Контакти:
1912 написа:AI KANARIIII.PULEN STADION PUK KVOTO STANE..................
И какво мислите,че ще стане,вие сте 2 класи по-зле от "Вихрен"!?
Яд ме е,че тогава имам изпит и няма да мога да дойда,а с един приятел как се бяхме наточили да дойдеме в Пловдив...не е истина ! Направете страхотна атмосфера на стадиона и го напълнете напук на Селяка ! Все пак е Дербито с Левски,а това е може би едно от най-хубавите БГ дербита,което за съжаление изгуби много от колорита си по ред причини,известни на всички ! Честно да ви кажа,може да сте ни враг номер 2 след цдна,но искам да го има вашия клуб и да е силен ! "Само Левски" и нали знаете,че ще ви вейнеме в Пловдив 

OBI4AM LEVSKI написа:1912 написа:AI KANARIIII.PULEN STADION PUK KVOTO STANE..................
И какво мислите,че ще стане,вие сте 2 класи по-зле от "Вихрен"!?
Добре де, пиклъо, за к'в ти е сега се вреш между шамарите? Пръкваш се във форума на Ботев с някъв уникално провокативен пост и какво очакваш да ти се сервира? Можеш ли да ми обясниш каква беше целта на това което написа? Феновете се вълнуват преди мач, който по традиция е сред топ 3 за годината за Ботев, ти се правиш на интересен.