Абе всички говорите как ни били подарили дузпа в Съединение, ама колко от Вас са сигурни че такава нямаше?
Това което видях аз, е как Наско Курдов беше хванат през кръста с две ръце от противников футболист в наказателното поле и когато се опита да се обърне падна понеже беше задържан!
Това, че сме свикнали да ни режат съдиите и такива положения да се подминават с лека ръка, особено когато няма спиране на чиста голова ситуация, не означава че няма дузпа!
Гълъбово - Ботев Пловдив - в Чирпан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: Гълъбово - Ботев Пловдив - в Чирпан
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
Дузпа в Съединение имаше,бях на възможно най-добрата позиция от гледна точка на публиката-на една линия с Курдов ,ниско долу до оградата на терена.Наистина мисля ,че след като можеби досега сме свикнали само на рязане и подминаване на такива ситуации в наша полза , повечето фенове нихилистично заеха позицията , че имало явно подпиране от съдията с тази дузпа.Ситуацията за Съединение малко преди това не мога да коментирам , защото беше на другата врата и не се виждаше добре.Първото полувреме обаче ,когато искаха дузпа си беше явна симулация.
Един дол дренки сте ''канарите''
Фенове на Ботев се биха пред стадион "Христо Ботев" в Пловдив след края на мача Ботев - Тунджа (с. Ягода) от поредния кръг на Югоизточната "В" група. Запалянко ударил друг привърженик на Ботев - Кристиян Гьошев. Причината е коментар, написан в един от фенските форуми в интернет.
Фенът, нанесъл удара, е арестуван. Гьошев преди години оглавяваше протестите срещу задължителните матури. Сега той е футболен съдия.
Как да ви ходя на мачовете при това положение?!

Фенове на Ботев се биха пред стадион "Христо Ботев" в Пловдив след края на мача Ботев - Тунджа (с. Ягода) от поредния кръг на Югоизточната "В" група. Запалянко ударил друг привърженик на Ботев - Кристиян Гьошев. Причината е коментар, написан в един от фенските форуми в интернет.
Фенът, нанесъл удара, е арестуван. Гьошев преди години оглавяваше протестите срещу задължителните матури. Сега той е футболен съдия.
Как да ви ходя на мачовете при това положение?!

- botev_1912
- Контакти:
FCH написа:Един дол дренки сте ''канарите''
Как да ви ходя на мачовете при това положение?!![]()
![]()
Чакай чакай, ти да не мислиш че боя става ей така?
Този гьошев /нарочно с малка буква макар да го познавам лично/ почти няма човек на стадиона който не би му хвърлил един бой!
Второ момчето което го е ударило е предупредило лицето гьошев да не псува ръководството на "любимият" си клуб, но гьошев продължавал да го прави по незнайни за нас причини!
Тва е все едно да дойде на нашият стадион лицето Пловдив1926 да се представи и да си тръгне жив и здрав - няма как да стане!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
botev_1912 написа:FCH написа:Един дол дренки сте ''канарите''
Как да ви ходя на мачовете при това положение?!![]()
![]()
Чакай чакай, ти да не мислиш че боя става ей така?
Този гьошев /нарочно с малка буква макар да го познавам лично/ почти няма човек на стадиона който не би му хвърлил един бой!
Второ момчето което го е ударило е предупредило лицето гьошев да не псува ръководството на "любимият" си клуб, но гьошев продължавал да го прави по незнайни за нас причини!
Тва е все едно да дойде на нашият стадион лицето Пловдив1926 да се представи и да си тръгне жив и здрав - няма как да стане!
Евала! И аз го познавам този "ВИП" персонаж... Нещо ми падна в очите след селските си коментари в мюзик айдъл... освен дечурлигата майа на друг не е кумир... Може би в този случай пак е искал да го пишат в пресата... а най-смешен беше, когато го изгонили от съдийската колегия и по думите му причината била известността му - мяза ми на барека по кретения това момченце...

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
botev_1912 написа:Този гьошев /нарочно с малка буква макар да го познавам лично/ почти няма човек на стадиона който не би му хвърлил един бой!
Даже не става дума за бой - момъка му плясна два шамара на Гриз Мъдурата, и Мъдурката се направи на умряла мисирка - глътнал си езика и припаднал... Смешно и тъжно беше, отделно и много гнусно, по п*ткенски, как симулираше контузии, за да се запише в протокола на ушевите колко тежко е пострадал.
Такива протоплазмодии, зачатъци на амеба, трябва да ядат бой на всеки стадион постоянно, докато изкоренят вредните си навици да досаждат на обществото с присъствието си. А ако се насилят и да спечелят награда "Дарвин" - още по-добре!
Не натискайте ТУК!
FCH написа:kamenitza написа:Пичага незнам какъв ти е проблема,но забелязвам,че си много вещ по очти всички въпроси из целия форум.Да не си някой от БФС под прикритиеСтаваш досаден и дразниш с псалмите си как видиш ли БОТЕВ Пловдив е задействал световната конспирация и цял свят работи за нас.Ще те помоля най-учтиво спазвай добрия тон ,ако ли не ,изливай помията си другаде.И моля те не ми излизай с клишетата за обществения форум дрън-дрън.
Не знам за какви клишета ми говориш... но съм убеден, че един ден ще останете с пръст в уста!!! Поредната мафиотско-политическа клика ви използва като фенове!!!
Ако бяхте толкова инициативни щяхте даси направите сами отбор като феновете на Спартак Вн, вместо да чакате Бакала и старите му връзки, мисля че Барека също не е излязъл от схемата все ощеУспех Ви желая, но само с феърплей, а не с обективни и субективни фактори!
Чудя се какъв ли дебил трябва да си за да коментираш неща без изобщо да си наясно с тях. Като пряк участник в събитията по възраждането на Ботев ще ти кажа как се случиха нещата. Първо ТОЧНО ния феновете бяхме инициатори на идеята за възраждането на Ботев като едно от действията ни беше организирането на срещата на която бяха поканени и ветерани и общественици които са фенове на Ботев. Идеята за възстановяването на сдружението, което не беше заличено от лицето Христолов, също не беше нова, но точно сега беше възможно да се осъществи, а осъществяването беше възможно благодарение на работата свършена от много хора и перфектните действия на един наш фен-адвокат. Относно Марин Бакалов той беше един от четиримата/избрани от самите ветерани/ от квотата на ветераните в УС, а относно неговото избиране за управител на УС и тогава при избирането му и сега съм на мнение, че е той е най добрия избор в предвид това, че е честен,образован,работар и дал много на Ботев и като футболист. Не знам за какви негови връзки говориш, при условия, че основните рекламодатели/банка и застрахователна компания/ на клуба не са намерени от Бакалов, просто голяма част от нас включително и Марин отделиха кой пари/членския внос/, и/или време и/или намиране на богати познати и приятели, които да се рекламират чрез Ботев. Разбери Ботев е много обичан клуб, който съществува само и единствено благодарение на своите привърженици. А относно Бареков, към настоящия момент той дори не е член на сдружението, а преди няколко месеца написа няколко остри статии по негов адрес, но това е тема на друг много дълъг разговор, просто Николай прекалено дълго живее в София, вследствие на което има леки изменения във вижданията и в ценностите си. В заключение ще ти препоръчам да не се изказваш толкова "компетентно" за неща свързани с Ботев, защото с "познанията" си по темата в нашите очи изглеждаш смешно и жалко.
Не виждам смисъл да обръщате внимание на брътвежите на този "всезнайко".Човека си няма работа и си прави свободни съчинения.Като се замисля обаче и повечето "журналисти" карат на същия принцип - пишат за футболните срещи без да са стъпили на стадиона.Но.... все пак живием в България.
А Ботев не купува, извинявай... да не мислиш, че тия местения на домакинства минават безплатно? Вече ще е направо чудо, ако Гълъбово изкопчи поне ТОЧКА
Чудеса за неделя не се предвиждат-изчакай Коледа

Билети за мача ще се продават ли на нашите каси?Кога?
100 години под светлините на най-ярките прожектори.