Юнайтед-Интер! Битката!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Юнайтед-Интер! Битката!
Титаничен сбльськ се очаква тази вечер! Аз лично смятам ,че сбльськ няма да има! Прогнозата ми е 3:0 за Юнайтед! Поздрави за феновете на Ливьрпул! Поздрав и за М---- --- ----х!!! 

Re: Юнайтед-Интер! Битката!
Аз мисля 2:0 за Ман.Юнайтед и после да гледаме изявленията на Моуриньо

- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
-
Вярно , много ще е гот да гледаме физиономоята на Моуриньо! Ще ми е гот и Бербатов да ги накаже! Ама все пак ми се иска 3:0!
- ЛЕВСКИ_Фен
- Контакти:
Мощна победа на Юнайтед довечера!Напред Дяволи!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
-
Доста оптимистични прогнози.....но да не забравяме, че Интер е италиянски отбор.....а тези знаят как да играят в елиминационни мачове, особенно когато пък Моуриньо е треньор !
Моята прогноза, е равен с голове, или много трудна победа за Юнайтед....но това си е мое мнение, не ангажирам никого с него.
Моята прогноза, е равен с голове, или много трудна победа за Юнайтед....но това си е мое мнение, не ангажирам никого с него.
- Lord of memories
- Контакти:
Ясно е кой е по добрия отбор въпрос е да ''убием мача'' и да не позволяваме малките тактики на Интер да сработят.
GGMU
Довечера "червените дяволи" ще станат на ангелчета след края на мача!
Прогноза 1:1 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue lagon написа:Титаничен сбльськ се очаква тази вечер! Аз лично смятам ,че сбльськ няма да има! Прогнозата ми е 3:0 за Юнайтед! Поздрави за феновете на Ливьрпул! Поздрав и за М---- --- ----х!!!
Брат никога не подценявай отбор от серия А, дори и това да е интер! Миланци за съжаление са най-силния отбор в италия тази година! макар и юнайтед да са сеериозни фаврити може и да настъпил момента на интеристите и те да минат веднъж осминафиналите, моята прогноза е 1-1
DelPierro написа:blue lagon написа:Титаничен сбльськ се очаква тази вечер! Аз лично смятам ,че сбльськ няма да има! Прогнозата ми е 3:0 за Юнайтед! Поздрави за феновете на Ливьрпул! Поздрав и за М---- --- ----х!!!
Брат никога не подценявай отбор от серия А, дори и това да е интер! Миланци за съжаление са най-силния отбор в италия тази година! макар и юнайтед да са сеериозни фаврити може и да настъпил момента на интеристите и те да минат веднъж осминафиналите, моята прогноза е 1-1
Тоя мач няма да го играя при Букмейкерите - нямам шанс да позная

но ми се иска 2-0
-
Абе играй го братле! 3:0 за Юнайтед / два гола на Бербатов и автогол на Златан/