Всички моряци в Каварна днес

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: 07.11,18:00 Калиакра Каварна-Черно море Варна

Мнениеот зеления » 02 ное 2010 20:51

more написа:Ало "треньорите" я си починете до края на годината малко има кой да му мисли и да си понася евентуално последствията."Треньори" да искаш в изобилие. ;) :mrgreen:

К'во ще кажеш да закрием форума на Черно море?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 02 ное 2010 20:56

зеления написа:
ShooterMan написа:Бийст,ако имаш предвид онзи метросексуалния Златков,титулувал се сам Роналдо и направил си дори прическата на Кристиано ти казвам-такова лекенце,изнежено типче хич не ни трябва да пост като централен защитник.Вчера Миньор го махнаха и удържаха Черноморец.В информацията с трите имена...да,Драгомиров е Шерифът!Кофти.Но все пак Каляри са вкарали само 4 гола,Димов би трябвало да им разбие 90% от яловите атачки още преди да са се докопали дори до вала Домакинов-Дяков.Но....за да сме спокойни ние трябва да владеем топката,да владеем играта!Което няма как да стане с 1 офанзивен халф като Жоро и дупка в лицето на Данчо.Нужен е Ратников според мен,там,да се играе мачът в центъра,в тяхната половина,а не в нашата,да има мелета като тези в Пловдив където я Домакина,я Алвеша да омажат нещата.Работата в защита ми дава надежди,че няма да реанимираме най-слабата атака на А група. :roll:

Аз пък ще ти кажа, че не Юруков, а точно Жоро трябва да си почине за сметка на Ратников. :mrgreen:

Не бе стрелецо!Не си ме разбрал.Говоря за нашият централен защитник на мача с Миньоро!Не за техния.Имам в предвид че сякаш е по добре да пусне нашия юноша вмесо Домакина.Не го харесвам този пловдивчанин.Много е бавен,неповратлив и ако не си е в зоната по време на атака,няма време да се върне посмъртно.Единствено играе добре с глава.Но от друга страна допуска изключително детински грешки.Според мен още веднъж да кажа,приоритет трябва да е привличането на десен бег и централен защитник.А плеймейкър си мисля че имаме.Трябват му само игрови минути.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 03 ное 2010 20:01

Като си помисля ,че в защита ще чакаме на Домакина тръпки ме побиват.Много е бавен и много грешки прави,но ако има късмет и не направи автогол може с глава да вкара. :) Ратников е крайно време да излезе титуляр,най-малкото защото му е писнало да стои пейка и нищо чудно декември да ни остави.И без това има хора,които не са във форма и повече пречат.Влизането му според мен ни гарантира победата.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 ное 2010 20:19

Трудно е да пратиш капитана си на пейката.Освен това,Жоро в каквато и форма да е има нещо,което Юрука няма.Моряшки дух и често само на ентусиазъм и хъс прави нещо,като това в Севлиево.Докато Юрука няма такъв дух.Юрука е от този тип играчи,които или са,или не са,в случая-не са.По-лошо е,че Данчо е сприхав и когато не му върви първото нещо което търси да направи е груб фал или да се кара с реферите.След скандала с Дембеле бъдете сигурни,че реферчетата ще са много осторожни и разбира се клуб като нашия,който непрестанно е ощетяван може като нищо да бъде даден за пример относно реферска строгост.Данчо е и безполезен като вътрешен халф в каквато и форма да е бил,камо ли сега.Ратников-Жоро,това е опцията,а на крилата Дани Г. и Румбата,в атака Супер Марио Жардел.За съжаление нямаме друга такава левачка като Данчовата,но срещу Локо Сф се видя,че ние не можем да задържаме топката и да владеем играта!!!Юрука и Жоро бяха много сериозно надиграни от дефанзивните джалати,които Локо Сф бяха наситили на центъра-Дяков,Караджинов и Горанов....добре,че беше Дани Димов да поддържа някакъв паритет!Останалите мисля са ясни.Ако решавах аз Камен Трифонов щеше да е титуляра,той може да не е толкова висок или толкова здрав физически като Дяков,но примерно и Шерифът не е такъв!Шерифът обаче е класа над Дяков защото се пласира отлично,печели първа топка,а ако я е загубил то печели втората с хитрост,играе много чисто със шпагатите и е бърз и доста корав макари и не като Дяков чак.Трифонов определено е мнооооого далече още от класата на Шерифа,но откъм бързина го докарва.Танка е свикнал с подвижния Шериф около себе си и сега ако му натресат бавния Домакинов - ето как и двамата ще се чувстват като в небрано лозе.Трифонов поне ще даде някаква подвижност на защитата,а не да има двама тежкотоварници там и да ни хванат с дълги топки както примерно хващат централните на Левски,те са много класни поотделно,но събрани заедно си пречат....както мисля,че би било с Домакинов-Дяков :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 03 ное 2010 20:55

ShooterMan написа:Трудно е да пратиш капитана си на пейката.Освен това,Жоро в каквато и форма да е има нещо,което Юрука няма.Моряшки дух и често само на ентусиазъм и хъс прави нещо,като това в Севлиево.Докато Юрука няма такъв дух.Юрука е от този тип играчи,които или са,или не са,в случая-не са.По-лошо е,че Данчо е сприхав и когато не му върви първото нещо което търси да направи е груб фал или да се кара с реферите.След скандала с Дембеле бъдете сигурни,че реферчетата ще са много осторожни и разбира се клуб като нашия,който непрестанно е ощетяван може като нищо да бъде даден за пример относно реферска строгост.Данчо е и безполезен като вътрешен халф в каквато и форма да е бил,камо ли сега.Ратников-Жоро,това е опцията,а на крилата Дани Г. и Румбата,в атака Супер Марио Жардел.За съжаление нямаме друга такава левачка като Данчовата,но срещу Локо Сф се видя,че ние не можем да задържаме топката и да владеем играта!!!Юрука и Жоро бяха много сериозно надиграни от дефанзивните джалати,които Локо Сф бяха наситили на центъра-Дяков,Караджинов и Горанов....добре,че беше Дани Димов да поддържа някакъв паритет!Останалите мисля са ясни.Ако решавах аз Камен Трифонов щеше да е титуляра,той може да не е толкова висок или толкова здрав физически като Дяков,но примерно и Шерифът не е такъв!Шерифът обаче е класа над Дяков защото се пласира отлично,печели първа топка,а ако я е загубил то печели втората с хитрост,играе много чисто със шпагатите и е бърз и доста корав макари и не като Дяков чак.Трифонов определено е мнооооого далече още от класата на Шерифа,но откъм бързина го докарва.Танка е свикнал с подвижния Шериф около себе си и сега ако му натресат бавния Домакинов - ето как и двамата ще се чувстват като в небрано лозе.Трифонов поне ще даде някаква подвижност на защитата,а не да има двама тежкотоварници там и да ни хванат с дълги топки както примерно хващат централните на Левски,те са много класни поотделно,но събрани заедно си пречат....както мисля,че би било с Домакинов-Дяков :x

Мдааа.Този филм с дългите топки,зад гърба на тежките централни защитници вече сме го гледали вече.Трябва ни бърз централен точно за този мач,защото онова турче ще ни направи разногледи в противен случай.Много е бърз и поврлатлив.А на Калчри точно това ще им е играта.Изритани топки напред и каквото стане.А за беля аз знам какво може да стане,Един нещастен гол и после върви го връщай на 11 защитника.

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 05 ное 2010 17:50

хмм :? :? Разбрах ,че Жоро Илиев е със пукнато ребро и ще пропусне гостуването на Калиакра ... това някой знае ли новината на 100 %

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 ное 2010 18:32

Uff,дано не е вярно,но срещу Жоро джалатите и рендетата на Локо Сф направиха поне 3 много груби фала,Генов трябваше да им изгони поне 2-ма...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 05 ное 2010 22:16

от коя страна е входа за гости на стадиона в Каварна?
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 ное 2010 22:40

Мисля,че се падаше завой вдясно от стадиона,а отляво е гробището.По-нагоре е входа за домакините.Ще се ориентираш по варненците и зелено-белите фанелки и шалове,аз преди 3 години така се ориентирах като ги треснахме 1:3 на 1/2 финал.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 05 ное 2010 22:53

Аз знам входа за концертите :D

Върни се в “Черно море”