Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: FM 2011 - Левски

Мнениеот Parmalat » 03 ное 2010 03:59

santiliana написа:До левскарите от форума- нека обсъждаме "А" група в играта, кои играчи могат да се купуват, свободни агенти, тактика на отбора, кои юноши стават и тн.

Става дума до това какви играчи и за кои постове са ни нужни през зимата. Вземаме Хайри и Нуньо от Черноморец (или поне такива като тях), прибираме си Наско Курдов и Чипилов+ един качествен разиграващ вътрешен халф за алтернатива на Дарко, освежаваме отбора с още 2-3 ма играчи и задължително се освобождаваме от присъствието на момчета, прекарали доста време в отбора и с нищо не доказали, че заслужават да са при нас, поне когато им е даван шанс за изява (Балтанов,Тевия, Киров, Огнянов и т.н.) + вече АМОРТИЗИРАНИТЕ Йовов, Александров (с цялото ми уважение и признателност към тях, но е очевадно, че вече са бавни, мудни и неефективни).
Всичко опира най- вече до ИНТЕЛЕКТ, ГЪВКАВОСТ В ПРЕГОВОРИТЕ и правилен подход за привличането на набелязаните играчи и, естествено, осигуряване и на съответна трансферна сума за досегашния клуб на играчите. Както е в "белите" страни.
Въпрос на упоритост, такт и "дипломация" от страна на Гонзо и екипа му. И нещата ще си дойдат на местата- ще има по двама наистина равностойни играчи за всеки пост и по този начин ще се държи високо ниво в играта, а няма да се стига до сегашното положение на приливи и отливи...Най- важното е да не се изпуска шанса и възможността за привличането на качествени момчета.[/quote]

Oт тези които си изброил ме съмнява да вземете и 1 играчи по-вероятно е да привлечете подобни,но не и тези същите просто защото например на Хайри Черноморец иска 1 милион евро за него съмнява ме Левски да даде тези пари,а за Марсио минимум 300 000 евро.Наско Курдов ще предпочете да играе в чужбина сега на полу-сезона сигурно ще подпише с някой отбор,но едва ли ще е Левски.Специално днес четох,че Гонзо ще се ориентират към нов таран подобен на Дембеле който ще е най-вероятно французин като и Седрик Бардон ще понага тук с намирането му. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот plamen_ol » 03 ное 2010 09:51

Левски договори първия зимен трансфер

Ръководството на Левски вече е опекло първия си зимен трансфер. На "Герена" ще акостира младата звезда на Пирин Станислав Костов, твърди "Тема Спорт". "Сините" вече са договорили и условията по сделката. 19-годишният нападател прави отличен сезон до момента. Той блесна в двубоя от 6-ия кръг на А група, когато орлетата победиха Локомотив София (2:1). Тогава Костов асистира за първото попадение и сам реализира втория гол в мрежата на червено-черните. Талантът има и още едно попадение това първенство - в мрежата на Миньор Перник.

През лятото столичани осъществиха още един трансфер от Пирин - те привлякоха крилото Даниел Младенов. Явно селекцията на "сините" е насочена към млади футболисти. Левски се е насочил и към вратаря на Видима-Раковски Пламен Илиев, както и към крилото на Монтана Атанас Чипилов.

В същото време в клуба засега нямат сериозна оферта за повечето си асове, освен за Гара Дембеле. Апетит към Жоазиньо и Дарко Тасевски засега има само от турски клубове. Сумите, предлагани за тях обаче, на този етап не задоволяват шефовете на сините. За Тасевски на "Герена" очакват да вземат поне 1 милион евро.

Страхотна новина, ако разбира се е истина, въпреки че Тема Спорт не са най-достоверния източник. И все пак, Костов ми прави доста добро впечатление от началото на сезона и мисля, че има качества за Левски.

Потребителски аватар
cokeman
Контакти:

Мнениеот cokeman » 03 ное 2010 20:02

Според мен синята част на България прехвали прекалено рано играчите на ЛЕВСКИ ,а те идиоти си повярваха ,че са направили нещо .. когато даже на са направили и една стъпка към истиски успех за клуба и за България !!!
Та преди няколко години стигнахме 1/4 финал за УЕФА .. само подобен или по-голям успех ще донесе истинска радост и гордост в нас !!!
От 20 години в България има само един отбор ,а тея момчета не го разбират , важното е в дискотеките да се докажат .
Та ако имахме истиски отбот щяхме да сме в шамшионска лига и да правиме история колкото и смешно да звучи това на някой
Тия Хора в тая корумпирана държава не РАЗБИРАТ ,ЧЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ИСТОРИЯТА В ДАДЕНА ОБЛАСТ И ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТОВА !!!
ТЪП НАРОД !! ТЪПА РАБОТА !!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 ное 2010 11:16

[center]Турци идват за Минев[/center]
Турският Сиваспор има сериозен интерес да закупи левия бек на Левски Веселин Минев. Представители на клуба от южната ни съседка ще наблюдават на живо довечера мача на "сините" с Лил за Лига Европа, пише вестник "Меридиан Мач". Сиваспор следи защитника от началото на сезона, като се очаква клубът да отправи официална оферта за национала през зимната пауза.

През лятото Касъмпаша закупи Георги Сърмов и Николай Димитров. Те не се представят на високо ниво за новия си отбор, но явно въпреки това турските клубове следят изкъсо какво става на "Герена".

Както е известно, от няколко седмици турските медии твърдят, че Трабзонспор иска Гара Дембеле.

http://football.sportal.bg/news.php?news=268692

Заглавието кърти на тазу новина,но според мен ще е добре да го продадете. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 05 ное 2010 14:38

Левски много близо до подпис с Мишо Венков

Левски е много близо до привличането на защитника на Литекс Михаил Венков, твърди "Меридиан мач".

Както е известно, левият бек рядко попада в плановете на Любослав Пенев и почти сигурно ще напусне "оранжевите" през зимната пауза. Така "сините" ще опитат да се възползват от ситуацията и да вземат играча без трансферна сума.
Привличането на Венков на "Герена" бе обсъждано още през лятото, като тогава от Литекс предлагаха бранителя без пари, но в последния момент Георги Иванов - Гонзо отказа сделката заради наличието на Веселин Минев в състава.

Сега обаче ситуацията е по-различна, защото към Минев има сериозен интерес от чужбина и от Левски ще опитат да го продадат. Така ще се отвори място за Венков, а привличането му със свободен трансфер ще запази парите, които ще бъдат получени при сделката за Минев.

Михаил Венков бе повикан изненадващо и в националния отбор от селекционера Лотар Матеус за приятелската среща със Саудитска Арабия. В Литекс обаче Венков предимно търка резервната скамейка през този сезон. Той има само 5 мача за ловчанлии, като в един от тях е записал скромните 10 минути на терена.

Мисля, че Венков е добър вариант за заместник на Веско Минев. Минус е липсата на игрова практика този сезон. И все пак на мен лично ми се струва доста труден за осъществяване трансфер по оста Литекс-Левски

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2010 14:39

"Левски е много близо до привличането на защитника на Литекс Михаил Венков, твърди "Меридиан мач".
Както е известно, левият бек рядко попада в плановете на Любослав Пенев и почти сигурно ще напусне "оранжевите" през зимната пауза. Така "сините" ще опитат да се възползват от ситуацията и да вземат играча без трансферна сума.
Привличането на Венков на "Герена" бе обсъждано още през лятото, като тогава от Литекс предлагаха бранителя без пари, но в последния момент Георги Иванов - Гонзо отказа сделката заради наличието на Веселин Минев в състава. Сега обаче ситуацията е по-различна, защото към Минев има сериозен интерес от чужбина и от Левски ще опитат да го продадат. Така ще се отвори място за Венков, а привличането му със свободен трансфер ще запази парите, които ще бъдат получени при сделката за Минев.
Михаил Венков бе повикан изненадващо и в националния отбор от селекционера Лотар Матеус за приятелската среща със Саудитска Арабия. В Литекс обаче, Венков предимно търка резервната скамейка през този сезон. Той има само 5 мача за ловчанлии, като в един от тях е записал скромните 10 минути на терена."
Не е лошо!Все пак,Веско ще ми липсва.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 ное 2010 15:50

Това за Венков е добре, ако има някаква истина естествено ....
Но се съмнявам, че ловчанлии ще се съгласят да ни го продадът !
Точно на нас, които сме им конkуренти.
Иначе би било супер да подсилим конkуренцията в лявата зона на защитата.
Време е за един адекватен колега на Минев.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 ное 2010 15:58

Някой по-горе споменава едно име Костов от Пирин на Герена ми направи силно впечетление това момче ,а и знам че Пирин е отбор който продава млади момчета стига да им се плати.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 ное 2010 16:10

Ц.Димитров,Тевия,Щърков,Балтанов и Бензукан да напускат.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 06 ное 2010 18:21

zlatan написа:Някой по-горе споменава едно име Костов от Пирин на Герена ми направи силно впечетление това момче ,а и знам че Пирин е отбор който продава млади момчета стига да им се плати.

Да,даже продават на един отбор,който не им плаща...
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Върни се в “Архив”