Гълъбово - Ботев Пловдив - в Чирпан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Re: Гълъбово - Ботев Пловдив - в Чирпан

Мнениеот plovdivchanina » 03 ное 2010 14:35

Сега само остана да кажеш, че и публиката е купена и направо ще избиеш рибата за твое сведение Зоналния съвет е забранил на всички отбори да им "гостуваме" в Пловдив никой от клуба не иска мача да се играе в Пловдив и както се виждаш мача е в Чирпан не мога да разбера от къде тая злоба към нас явно много завиждаш и престани да дразниш, защото ставаш много ама изключително много противен и май заслужаваш ...
[offtopic]БАН!!![/offtopic]
Изображение

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 03 ное 2010 17:04

Ей,FCH кажи пролетта,когато бяхте наказани защо играхте с Миньор на ст.,,Славия" а не извън София както би трябвало да е по правилник ?САМО БОТЕВ

bpfc
Контакти:

Мнениеот bpfc » 03 ное 2010 17:11

това ни е мача на сезона,а не с нафтата.гълъбово са истинският ни конкурент.имат директни двубои с нас и нафтата като домакини.така,че макс мобилизация

Потребителски аватар
FCH

Чудо!!!

Мнениеот FCH » 03 ное 2010 17:54

Ботев ГОСТУВА на Созопол на 17 ноември

На 17 ноември, сряда, ще се играе отложеният мач между Созопол и Ботев Пловдив. Това съобщиха от ЗС на БФС. Той ще се играе в Царево - където морският им играе домакинствата си. Срещата е с начален час 14:00. Мачът бе отложен поради участието на Созопол в турнира за Купата на България. Неделята преди този мач Ботев е домакин на Габровница (Горно Сахране), а следващата неделя е второ поредно домакинство на "канарчетата" - срещу Розова долина (Казанлък).
Последна промяна от FCH на 03 ное 2010 17:58, променено общо 1 път.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 03 ное 2010 17:56

Предполагма фактът, че си играят ВСИЧКИТЕ домакинства там е маловажен, или просто ние сме платили на БФС да ги накара да си ремонтират стадиона, та да играят на неутрален терен? Жалък ставаш, смешко :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 ное 2010 19:45

FCH Внимавай със спама,на ръба си. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 ное 2010 20:54

uote="Alternative"]FCH Внимавай със спама,на ръба си. ;)[/quote]
Oставете го нека пише....

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 03 ное 2010 21:24

Вижте к'во момчета, евала на Ботев, винаги ми е бил най-симпатичен от пловдивските отбори, тъжно беше зимата... Трудно беше пролетта, но вече всичко е наред имате отбор, имат и играчи, с които бяхте в "А", имате и класен треньор, който донесе най-големия успех в ерата Христолов - 5 място, а и изобщо след напускането на ''брокерите''.
Дотук всичко е добре! Но след като се почнаха съмнителни мачове, интересни размествания на дати и домакинства... някак не ми мирише на феърплей, няма спор имате най-именити футболисти в групата, но все пак групата е от още 19 отбори...
Ами ако имаше още 5 отбора с многобройни фенове като вас? какво щеше да става, половината мачове на неутрален терен?!
Мисля, че доста отбори в групата имат достойни за внимание агитки - АСЕНОВЕЦ, НЕФТОХИМИК, РОЗОВА ДОЛИНА!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 03 ное 2010 21:36

FCH написа:Ами ако имаше още 5 отбора с многобройни фенове като вас? какво щеше да става, половината мачове на неутрален терен?!
Мисля, че доста отбори в групата имат достойни за внимание агитки - АСЕНОВЕЦ, НЕФТОХИМИК, РОЗОВА ДОЛИНА!

1. И в А група половината отбори домакинстват на неутрални терени, като ЦСКА и Локо София са най-ярките примери. За какво говорим за две дивизии надолу?
2. Заслужават уважение (и като цяло според мен всички, подкрепящи местния си отбор заслужават уважение, за разлика от жалките глорихънтъри, които са "фенове" на отбор на 300+ км от тях) тези агитки, но и трите събират на домакинство колкото ние на повечето гостувания.
3. И последно, да те питам. Поне един от тия "съмнителни мачове" гледал ли си на живо? Защото с едно изключение (дузпата срещу Съединение) не е имало подкрепа за нас (а срещу Марица и играхме цяло полувреме с 10 човека), а ако твърдиш че ни пускат - не е ли по-лесно и по-спокойно да си опечем отрано нещата, а не да треперим до последния момент (като с Димитровград, Марица и Родопа)? И срещу в общи линии същите отбори, които ни затрудниха, мазутите изгубиха точки, а тези които размазахме нафтата също ги размаза (Тунджите примерно).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 03 ное 2010 21:39

Виж сега не ми се занимава с теб ама все пак ти какво вярваш на всяка писаница, че ни бутат съдиите всички се хващат само за едно дузпата в Съединение, защотото друго бутане няма ти гледал ли си и един мач на Ботев от началото на сезона отговора го знам НЕ!!! Защо коментираш изобщо нашия отбор и не си гледаш собствения си. И още нещо какво ми подчертаваш гостува в червено за мача със Созопол явно не си запознат, че още от втория полусезон ако не се лъжа Созопол играе в Царево, защотото правят ремонт и то голям лятото лично го видях на стадиона в Созопол. И за накрая колегата много правилно каза за глорихънтъри, които са "фенове" на отбор на 300+ км от тях, а почти съм сигурен, че въпросния FCH е точно такъв.
Изображение

Върни се в “Ботев”