Димитър Борисов: Аз направих селекцията в ЦСКА.Проблем ли е?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

skarab
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Аз направих селекцията в ЦСКА.Проблем ли е?

Мнениеот skarab » 03 ное 2010 17:02

Много ясно че той е правил селекцията. Питат Дочев - не казва (само мрънка под носа нещо), питат Костадинов - и той като посран. Кой да е правил тогава селекцията? :lol:
Повечето играчи са с 1 мениджър (тоест на Гранден). Аритметиката е ясна. "Яяяяяя глей къв играч докарах и за колко го продадох (разбирай Гранден)... А ако взема още 2-ма от тоя? 2 х Гранден = ... (вади пеунишкия калкулатор) Бреееееей! А ако взема 5 от тоя менАЖер? ... Бах са в скакауеца. За 5 сезона съм пеунишкия Уорън БЮфет! " :mrgreen:

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 03 ное 2010 17:51

Е пак угодия няма. ПРИЗНА СИ ЧОВЕКА - СГРЕШИЛ Е! Вас ви удря по гордостта понеже ако в живота нямаме други големи победи, поне ЦСКА ни е топлил. И сега се чувстваме мизерни и потиснати. Ама него го е ударило по джоба и то МНОГО и това положение за шефовете на ЦСКА е плачевно повече и от това, което чувстваме ние. Та от 'СЕЛЕКЦИЯТА' - да, има големи издънки, но АКУАРО, МБОЛИ, НЕЛСЪН и донякъде ШЕРИДЪН и ГРИЛО не са никак лоши попълнения. Иначе аз също имам чувството, че селекцията е правена с цел не влизане в Шампионска лига, ами бързо намиране на себе си в отбор ЦСКА (говоря от името на самите играчи, взети) и след 'достойно представяне' в Европа бърза продажба от типа на Ванката, Принца, Стоянов Иван, Гранден...
Е, видя се, че без стратегия и подходящи ръководители не става. Колкото до Костадинов и Дочев що мрънкали на въпроса за селекцията, то и на малките става ясно, че все пак не могат да плюят по тези, които ги хранят и се опитват да излязат от положението с разни недомлъвки. Костадинов си спомням, че каза, че той е довел само ТИЕРО и то по препоръка на тренера на Порто. Все пак ако на подобен специалист не вярва, то на кой - на Васко Кръпката ли? Иначе това че Тиеро си осра пътеката в ЦСКА е заради манталитета му и творческите глупости на шефовете, които изнемогваха да плащат навреме. И лека полека играчите се настроиха към нашата действителност. А казвахме, че ще им трябва време за адаптация, а?
Еспозито, Тибони и Тиеро да си хващат влакчетата обратно към Италия и Африка, не стават за ЦСКА. Простичко. Иначе още стоя зад думите си, че Платини е един депресиран играч, на който не му липсват качества и талант, но понеже не играе със сърце и душа, не показва и 30% от това, което може. и тези 600 хиляди евро са си една чиста загуба! От българите нито Минев заслужава титуляр, нито Саидходжа и Илиев да са в отбора. Трябва много да се работи с Тонев, Делев и Дечев. Нека върнат Виданов вдясно. Просто му съсипват кариерата на това момче с мачове в средата, където той просто няма тактическа грамотност за този пост. Трябва ни добър нападател с капаци - агресивен и със самочувствие, също 2ма халфа в средата, които могат да създават териториален превес чрез преминаване на съперник 1:1, имат нестандартно мислене и добър пас. Подобно на Тасевски, Дока и Марко в добрите му мачове.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 ное 2010 18:06

Хората с протестите искам да прочетат две статии

http://football.sportal.bg/news.php?news=268348
http://football.sportal.bg/news.php?news=268596

След като ги прочетете искам да питам. Това ли е според вас бъдещето на ЦСКА?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 03 ное 2010 19:36

redpride написа:Това е смешно изказване! Обеден съм, че не е истина, защото Борисов не разбира от футбол и не може на своя глава да влачи играчи. Друг въпрос е ако разни менаджери са го излъгали за дадените футболисти. Като гледам Експозито, Тиеро и Тибони смятам, че само сляп човек може да ги привлече. Все пак ние сме гранд в България и тези италианци не отговарят на никакви норми. Въпроса е, къде е бил Костадинов в този момент? Пак не е присъствал, не са го питали, какъв директор е той-никакъв!

Напълно съм съгласен с теб.Емо е там само да се оправя с мениджъри.Иначе Емо беше против и смяната на треньорите в ЦСКА още много работи,но никой не го пита.Емо е много кадърен кадър но когато му се даде власт и той да си отоваря за задълженията а не само да е на хартия.Имаче доказа че е адекватен в момента от един месец докато беше огромната олелия с лицензгейт.Ако не беше той ЦСКА тогава умираше,единствения адекватен човек,който не спря да работи за спасяването на ЦСКА бе той,и одържа фронта.Макар че загухме треньор като Стойчо,но за мен целта оправдава средствата.Човека не спа,бърка си в личния джоб и спаси отбора за което винаги ще има мойто признание и уважение.И да аз не съм на заплата или на дивиденти някакви към Титан,казвам това за да прекърша това което ще кажат много от хората във форума

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 03 ное 2010 19:44

stannn написа:Хората с протестите искам да прочетат две статии

http://football.sportal.bg/news.php?news=268348
http://football.sportal.bg/news.php?news=268596

След като ги прочетете искам да питам. Това ли е според вас бъдещето на ЦСКА?

Не мисля че това нещо е сериозно.С толко пари не може да се подържа отбор като Калиакра да не говорим за ЦСКА.За мен протеста се опира до там че се иска да се отпусне отново дотацията Дуче-Титан.Иначе исканията са изпълнени на 80% за школа за стадион за управление ,НО ЛИПСВА ДОТАЦИЯТА,ФИНАНСОВИЯ СТИМУЛ НА ФЕН КЛУБА.По друг начин не си го обеснявам,което е смешно

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 ное 2010 21:22

rivan_bg написа:
redpride написа:Това е смешно изказване! Обеден съм, че не е истина, защото Борисов не разбира от футбол и не може на своя глава да влачи играчи. Друг въпрос е ако разни менаджери са го излъгали за дадените футболисти. Като гледам Експозито, Тиеро и Тибони смятам, че само сляп човек може да ги привлече. Все пак ние сме гранд в България и тези италианци не отговарят на никакви норми. Въпроса е, къде е бил Костадинов в този момент? Пак не е присъствал, не са го питали, какъв директор е той-никакъв!

Напълно съм съгласен с теб.Емо е там само да се оправя с мениджъри.Иначе Емо беше против и смяната на треньорите в ЦСКА още много работи,но никой не го пита.Емо е много кадърен кадър но когато му се даде власт и той да си отоваря за задълженията а не само да е на хартия.Имаче доказа че е адекватен в момента от един месец докато беше огромната олелия с лицензгейт.Ако не беше той ЦСКА тогава умираше,единствения адекватен човек,който не спря да работи за спасяването на ЦСКА бе той,и одържа фронта.Макар че загухме треньор като Стойчо,но за мен целта оправдава средствата.Човека не спа,бърка си в личния джоб и спаси отбора за което винаги ще има мойто признание и уважение.И да аз не съм на заплата или на дивиденти някакви към Титан,казвам това за да прекърша това което ще кажат много от хората във форума

Eмо, ти ли си бе? :) Май желанията ти ще се сбъднат. Днеска чух, че Костадинов щял да става изпълнителен директор по спортно-техническите въпроси :mrgreen: Щях да се пукна като го чух, щото такава длъжност май за първи път чувам в Б-я. Мислих си, че е нещо фиктивно, колкото да не му плащат неустойката по договора на Емо от Титан. Само че сега май ще излезе точно обратното. КостадинOFF го повишават. Накрая ще излезе така, че той ще е човекът с най-голяма власт на Армията, т.е. той ще изпълнява функциите на новия президент вместо Михов. Само че длъжността му просто ще е друга. Нямам думи. Титан се гаврят май с феновете по този начин, ако стане това наистина. Утре Емо щял да гостува в някакво предаване по Ринг преди мача на ЦСКА. Ще е интересно :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 03 ное 2010 22:12

Димитър Борисов: Аз направих селекцията в ЦСКА.Проблем ли е?

Типично СЕЛСКО И НАГЛО изказване... Докога ще има такива боклуци като въпросния ТИТАНичен СЕЛЯНДУР и МУСТАКА БОРАТ във футбола НИ???
ВЪН СМЕШНИЦИТЕ И ПОПУЛИСТИТЕ!!!

Върни се в “ЦСКА”