Футболист направи скандални разкрития за уредени мачове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Футболист направи скандални разкрития за уредените мачове в

Мнениеот stannn » 03 ное 2010 15:55

FEAR написа:
stannn написа:Само едно не разбрах. Тоя твърди, че ЦСКА е купил мача с Локо Мездра ли? Ако е така значи е време да ходи на доктор. Не вярвам някой да си е мислил, че Локо Мездра може да бие. И най малкото някой да тръгне да нарежда точно такъв мач. Поредните глупости на българските журналисти. Ако резултата беше 1:0 първото полувреме, а в края на мача да стане 1:3 е тогава може да се търси нещо. Ама да ми казват, че ЦСКА е наредил мача да бие ама не Локо Мездра са развалили работата. Това си е пълен абсурд.

Ми то сега всеки може да каже каквото си поиска,особено пък анонимно. :)

Е да ама не на всеки му дават национална трибуна да ръси измислиците си. Защо нищо не спомена тоя скрития за Левски - Локо Мездра. Две години един и същ резултат. Две години по един и същ начин се развива мача. 0:1 първо полувреме, 3:1 краян резултат. Тия мачове не му ли изглеждат наредени?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Мнениеот liany » 03 ное 2010 16:01

Бай Ганьо не е ли оредил поне 1 мач :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: Букмейкърите проговориха! Корупция!

Мнениеот puf-paf » 03 ное 2010 16:11

antonzzzz написа:http://vbox7.com/play:93290ac8

Ако някой го е пропуснал- голата истина за БГ футбола!

Дал е пари така е ,само медикаментите за мача с болтън са около 5000 евро на човер ,високо спортно майсторство се прави с пари Абе жълтури вие ставате и лягате с локо, само това ви е в главата. :)
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

farin01
Контакти:

Мнениеот farin01 » 03 ное 2010 16:18

За пореден път се убеждавам колко е умствения багаж на някой пишещи фенове тук.Човека казъл че Локо М-ЦСКА бил уговорен и се почна с помията в/у Левски,много ясно че Левски също има уредени мачове и то много,не виждам смисъл феновете на различните отбори да се нападаме в тази тема защото няма отбор в България в момента който да не е участвал в уговорки така че по скоро ругайте собствените си отбори защото ние ходим и ги подкрепяме а той мача решен преди да почне.Естествено че немога да си докажа думите на аз съм никой лошото е че всичко това е публична тайна а хората който са някой не правят нищо

dishkata
Контакти:

Мнениеот dishkata » 03 ное 2010 16:35

Полузащитникът на Спартак (Варна) Тодор Радомиров получи наградата “Феър плей на годината” по време на церемонията “Футболист на годината”, която се провежда в “Кемпински Хотел Зографски” в София, съобщи репортер на Агенция “Фокус” . Футболистът на “соколите” получи позлатен джобен часовник с герба на Република България, който му беше връчен от Николай Рангелов, бивш главен редактор на вестник "Старт" и дългогодишен организатор на Церемонията за връчване на наградите ,,Футболист на годината”.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 03 ное 2010 16:52

Предполагам никой от колегите които са във форума не е изненадан. 4е това си е обществена тайна във футболните среди. Според мен абсолютно вси4ки отбори в родните "А" и "Б" гупи са имали пряк или косвен допир до такива сделки. Но според мен, както казах в една друга ТЕМА, в последните 2 и може би 3 години първенството ни изглежда все по 4исто от към такъв тип услуги. Вероятно има и други гледни то4ки, но така мисля аз, и според мен е правилно.

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 03 ное 2010 16:55

Поразрових се малко из интернет, за да видя кой е наградил това момче и ето какво намерих:

Тодор Радомиров получи наградата “Феър плей на годината”

Полузащитникът на Спартак (Варна) Тодор Радомиров получи наградата “Феър плей на годината” по време на церемонията “Футболист на годината”, която се провежда в “Кемпински Хотел Зографски” в София, съобщи репортер на Агенция “Фокус” . Футболистът на “соколите” получи позлатен джобен часовник с герба на Република България, който му беше връчен от Николай Рангелов, бивш главен редактор на вестник "Старт" и дългогодишен организатор на Церемонията за връчване на наградите ,,Футболист на годината”.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 03 ное 2010 17:32

Не знам кой кого ама единственият отбор, за който ми е известно да е ваден заради купуване на мачове е Янтра Габрово през 1993-та.Всичко друго на този етап е недоказуемо.
Иначе си е обществена тайна за купуването на мачове.Специално за по-долните дивизии са ми казвали схеми.Из регионалните групи и "В" група не е никакъв проблем да се купят мачове.
Случвало се е някой отбор да играе безобразно и след загубата играчите да отидат при противниковия треньор и той да ги води на кръчма и евентуално да им донади някой лев.
Миналата година една от големите букмейкърски къщи(не съм сигурен коя точно) беше прекратила залагането за два мача от нашето първенство заради съмнения, че мачовете са купени, а дотогава залози не са били анулирвани.
Специално тази година чух слухове, че Славия - Берое е бил изтъргуван от бат Венци, защото нямал пари за заплати.Това ми го казаха хора, които се занимават със залагания.Ама както казах все недоказуеми работи, за които никой нищо не може да докаже дори и да са станали.

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 03 ное 2010 17:41

Локо Мездра най-много уреждаха мачове,ама нормално с президент като Георги Бачев.Спомням си първия им сезон имаха мач с Левски и всеки знаеше ,че мача ще свърши 3:1,дори коментатора по радиото го спомена :) :) .Аз лично се радвам ,че този отбор отпадна,а за Сливен -ЦСКА почти съм сигурен че имаше уговорка ама за първия мач още,когато Сливен победиха с 3:1,въпреки че и последния понамирисваше :) :)

Върни се в “Футбол - България”