Форлан заменя Торес?!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Форлан заменя Торес?!

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 окт 2010 17:00

Ммм...... Много много не ми се вярва да дойде Форлан. Искам бърз и подвижен нападател, който да замени Торес, но в никакъв случай това няма да е Форлан.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 24 окт 2010 17:05

Междодругото Рой Ходжсън винаги играе с нападател ''Тип Дърво'' като Боби Замора в Фулъм,към когото да сипят високи топки.Сигорно забелязвате,че и Пуул вече играе по този начин и вероятно и това има влияние върху головата суша на Торес,който е магъосник с топка в крака,но е доста слаб физически и му е трудно да се надиграва с бранителите на противниковите отбори при центриранията.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 24 окт 2010 18:45

Не вярвам това да стане! ;) Мисля си, че Ливърпул няма да вземат играчи от Испания, а ще търсят типичните английски играчи, които са свикнали на твърдата игра и да са много здрави физически. Стига естествено Рой все още да е мениджър на Пул.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 окт 2010 19:02

Frankie Lampard написа:Междодругото Рой Ходжсън винаги играе с нападател ''Тип Дърво'' като Боби Замора в Фулъм,към когото да сипят високи топки.Сигорно забелязвате,че и Пуул вече играе по този начин и вероятно и това има влияние върху головата суша на Торес,който е магъосник с топка в крака,но е доста слаб физически и му е трудно да се надиграва с бранителите на противниковите отбори при центриранията.

Не е точно така.В Интер до колко си спомням нямаше такъв тип нападател,а точно там имаше ресурс да си подреди нещата както иска.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 25 окт 2010 12:04

според мен Торес няма да си трънгне през зимата, а доколкото искам да се земе Форлан нямам нищо против, въпреки, че искам Дарън Бент повече, а ако земем и двамата... о тогаз майко кой ще ни спре !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 25 окт 2010 14:11

KingKenny написа:според мен Торес няма да си трънгне през зимата, а доколкото искам да се земе Форлан нямам нищо против, въпреки, че искам Дарън Бент повече, а ако земем и двамата... о тогаз майко кой ще ни спре !

За какво са ни четири централни нападатели(плюс Бабел,Каут и може би Пачеко) след като играем в схема с един?

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 26 окт 2010 02:08

ох, тази тема за напускането на Торес вече не знам за кой път я коментираме :) очаквам скоро да се появи и филм по темата подобно на 2012 :)))) ами като напусне - напусне човека сега, няма да го вържем за някой стълб на Анфилд я :) а колкото до Форлан - за мен на отминалото Световно първенство най-добре представила се нападателна двойка беше именно Форлан и Суарес. Така че едно идване на Форлан в Ливърпул бих го приел положително, въпреки че и друг път съм го казвал за мен най-добрият вариант за Ливърпул е сънародника му Луис Суарес да пристигне на Анфилд. Предпочитам го дори и пред Торес. Ако чичо Рой чете този форум да му дам един съвет: бартер Торес за Суарес + 20млн. паунда. Една такава сделка ще му осигури работа при нас поне за още 2 години ;) (а и така Торес ще отиде в другия ми любим отбор и ще може да печели така мечтаните от него титли :)))
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 26 окт 2010 13:27

Не знам защо все още обръщата внимание на тези спекулации. Дойдоха нови собственици и е нормално медиите да гърмят постоянно за нови трансфери. Аз пък смятам, че Фернандо няма да напусне и игра му не се дължи на липсата на желание, а на слаба форма. Според мен с всеки изминал мач Хлапето играе все по-добре. В двубоя с Блекбърн се бореше и опитваше рейдове, дори успя да отбележи, като се видя искрената му радост от това.

Иначе ако се стигне до смяна на Торес, то според мен Форлан определено не е най-точния човек. Определено уругваеца е качествен футболист, но мисля, че може да играе на топ ниво този и още един сезон.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 окт 2010 15:22

Предвид летните спекулации за нов нападател според мен това ще ни е от първите цели.Реално погледнато цената на Форлан не е много висока(въпреки успехите му последно време).Все пак е на 31 години.Въпроса е дали бихме дали голяма заплата за човек който няма да има сигурно титулярно място.

ADP
Контакти:

Мнениеот ADP » 03 ное 2010 13:48

Дори и да не напусне Торес, той има нужда от нападател до себе си, с когото да си партнира. Колкото до Форлан - не виждам нещо лошо в това да се присъедини към Ливърпул. По-добре изявен голмайстор на 31, отколкото посредствени футболисти на килограм.

Върни се в “Ливърпул”