Димитър Борисов: Аз направих селекцията в ЦСКА.Проблем ли е?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

realist
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Аз направих селекцията в ЦСКА.Проблем ли е?

Мнениеот realist » 03 ное 2010 12:38

Между другото разбрах, че Вальо Михов е гласял за треньор Стоичков и за технически директор Ангел Бончев. В тази връзка, вече не съжалявам, че не прие. Бончев вече е далеч от позициите, които имаше в Литекс, а за треньорските качества на Ицо по-добре да не споменавам. Спасението за мен е: президент Орманджиев, технически Майкъла и треньор Стойчо Младенов. Не виждам по-оптимален вариант в момента.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 ное 2010 12:41

Той Борисов косвено си го каза това още лятото че отбори в италянските долни дивизии били фалирали и той щял да доведе оттам великолепни играчи без пари :lol:
Според мен Шеридън и Акуаро ги взе П.Дочев . Даже помниме за Шеридън колко се напъва Дочев докато накрая в последния момент го взеха . Тиеро ме съмнява да не е на Костадинов - отговаря на всички критерии : от Португалия , свободен агент и некадърен :lol:
Иначе Гранден , Нелсън , Тибони , Еспозито и Грило са 100 % по желание на Борисов но са му препоръчани от някой близък до него мениджър (съмнявам се той да се прави на скаут).

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 ное 2010 12:45

realist написа:Между другото разбрах, че Вальо Михов е гласял за треньор Стоичков и за технически директор Ангел Бончев. В тази връзка, вече не съжалявам, че не прие. Бончев вече е далеч от позициите, които имаше в Литекс, а за треньорските качества на Ицо по-добре да не споменавам. Спасението за мен е: президент Орманджиев, технически Майкъла и треньор Стойчо Младенов. Не виждам по-оптимален вариант в момента.

Аз също не виждам никакъв вариант. Никакъв. Но предпочитам Борисов да остане президент, отколкото Вальо. Михов не е дошъл според мен, защото не са му давали достатъчно голяма власт. В интервюто има един фрагмент, в който Борисов казва нещо от сорта, че няма как той да дава по 10 млн на година, а пък друг да взима всички решения за клуба. Така че явно това е причината да не стане с Михов. Но Михов не ми е симпатичен, много е мазен, радвам се, че не дойде той. А и щеще да е просто един параван на Титаните. Ще видим. Аз си мисля, че може и да тръгнем нагоре най-после. Дано не се лъжа
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 ное 2010 12:47

Pichichi написа:Той Борисов косвено си го каза това още лятото че отбори в италянските долни дивизии били фалирали и той щял да доведе оттам великолепни играчи без пари :lol:
Според мен Шеридън и Акуаро ги взе П.Дочев . Даже помниме за Шеридън колко се напъва Дочев докато накрая в последния момент го взеха . Тиеро ме съмнява да не е на Костадинов - отговаря на всички критерии : от Португалия , свободен агент и некадърен :lol:
Иначе Гранден , Нелсън , Тибони , Еспозито и Грило са 100 % по желание на Борисов но са му препоръчани от някой близък до него мениджър (съмнявам се той да се прави на скаут).

+ 1
Точно. Добре се ориентирваш. И аз съм на твойто мнение
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 03 ное 2010 12:52

Г-н Борисов това че вашата селекция не играе нищо, Проблем ли е ? Това че феновете не са на стадиона Проблем ли е? Това че и малкото фенове които продължават да си плащат билетчето включително и аз вече се чудят дали да ходят, това Проблем ли е ? Това че върнахте Костадинов Не е ли Проблем? Собственик сте на фирмата ЦСКА, а не и на славната му история, и като такъв се погрижете за в бъдеще да има славна история клубът ЦСКА, защото както както ЦСКА неможе без феновете си така и Феновете и БГ футболът имат нужда от ЦСКА.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 ное 2010 12:53

Майкъла не го харесвам никак . Само говори простотии по медиите .
Имам чуството че пуска лафове и после им се кефи като ги чете във вестниците .
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 ное 2010 12:57

Не забравяйте, че сезона го започнахме пак без треньор. Ако не бяха взели играчи щеше да има рев защо нищо не сме взели. Мисля, че има и добри попадения. Нелсън, Акуаро (до някъде), Шеридън. Да се надяваме, че зимата селекцията ще се прави от Радуканов най- малко. Поне разбира малко повече от футбол от Борисов. Важното е да им плаща заплатите. Да се върнем на Панчарево и Армията и спокойствие да има. Ако това стане резултатите ще дойдат.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 03 ное 2010 12:59

Майкъла и той си има кусури, но има и 4 преимущества:
1.Не е обременен от минали неуспехи и гафове;
2.Не цепи басма на никого;
3.Обича ЦСКА и няма да работи против клуба никога;
4.Достатъчно независим е финансово и от мениджърски интереси и едва ли ще започне като Емо да превръща ЦСКА в битпазар.
Не е много, но не е и малко.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 ное 2010 13:17

realist написа:Майкъла и той си има кусури, но има и 4 преимущества:
1.Не е обременен от минали неуспехи и гафове;
2.Не цепи басма на никого;
3.Обича ЦСКА и няма да работи против клуба никога;
4.Достатъчно независим е финансово и от мениджърски интереси и едва ли ще започне като Емо да превръща ЦСКА в битпазар.
Не е много, но не е и малко.

Майкъла и той не става за шеф. Прекалено е истеричен и малко луд. Доказано е, че такива хора, дето първо дават воля на емоциите, а после на мозъка не стават за ръководители. Трябва на първо място да си дипламат и да мислиш с главата и чак после, ако се налага да се скараш, да накажеш някой и т.н. Нека не забравяме, че футболистите не са деца, те са големи мъже повечето. Това не е детска градина и не става само с дърпане на уши. Ето сега например Радуканов се държи много добре с тях, влиза им в положението така да се каже и ето те му се отблагодаряват.
А Майкъла само му дай да плюе по ЦСКА и играчите, иначе се мисли за голям цесекар и той. Преди две седмици някъде му четох един от анализите в 7 дни спорт, май беше след равния с Калиакра. Беше първия мач на Минев като титуляр след контузията. майкъла беше писал нещо от сорта на това, че ЦСКА е взело брата менте, а пък Левски по-добрия, демек Веско Минев. Чакай малко бе! Първо -Данчо Минев се връща след контузия и 2 месеца не е играл. Второ - преди контузията се представяше зобре и беше един от постоянните ни играчи. И трето- всеки има слаби мачове. Доста се ядосах на този анализ Майкъла, не може така да се говори за играчи, които не го заслужават. Само плюе тоя Майкъла, за друго май не става

Върни се в “ЦСКА”