controller написа:Четох някъде ,че Акалски ще излезе срещу Лил на вратата...? Щото ако е така ... може да имаме огромни проблеми ...
Не повече,отколкото,ако Митрев е вратар.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
controller написа:Четох някъде ,че Акалски ще излезе срещу Лил на вратата...? Щото ако е така ... може да имаме огромни проблеми ...
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Blue_Girl написа:controller написа:Четох някъде ,че Акалски ще излезе срещу Лил на вратата...? Щото ако е така ... може да имаме огромни проблеми ...
Е, нямаме голям избор:
Или Акалски, или Митрев.
Вижда се, че Ясен не пуска отдавна Петков.
Така че, който да почне титуляр от тях двамата, му желая успех!
Tова е мачът на годината за Левски – победа срещу Лил дава отлични шансове на българите да продължат в следващия кръг. Всички билети вече са продадени и гостите ги чака истински „син” ад на стадиона!
george_speed75 написа:Meн ме побиват тръпки само като си помисля ако бием ЛИЛ, след това какво ще е.Толкова много желая тая победа че веднага ми изниква мача с Динамо.До колкото помня май тоя мача беше на същата дата но преди 5 години.
asas написа:Да ние последно ще сме с влак, защото пича с колата не може ако някой може да ни вземе с кола да пише до утре ... 0878418533! Иначе с влак, а билети ще намерим ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта