Стадионите, които така и няма да построим в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Стадионите в България

Мнениеот haiobaio » 03 ное 2010 10:52

Shumen1929 написа:Мислил ли си да отидеш на очен лекар
[/quote]
Защо да ходи на очен лекар?Знаеш ли за условията при които ще се получава лиценз от 2012?[/quote]

Сподели да видим и ние??[/quote]
Само ще ти дам подсказка,че нито един стадион няма поне 85% покрив върху седящите места.[/quote]
Локомотив в София има 85 %, но козирката наистина е опасна. За малко не загинаха хора там, не знам дали помниш.
И защо да ходя на очен лекар?
Харесва ли ти Георги Аспарухов, Васил Левски, Лазур, Локомотив, Армията, Славия, Ивайло, Лаута, Ботев, Пловдив и и т.н. и т.н.? Въобще посещавал ли си тези стадиони?Да си на горните редове и да гледаш от птичи поглед? Да няма къде да отидеш да пуснеш една вода. Да седиш под наклон и да си дереш краката на откъртени железа? Не обиждам на никого стадиона, просто фактите са си факти. Ако ме обориш, евала.

Потребителски аватар
Shumen1929
Контакти:

Мнениеот Shumen1929 » 03 ное 2010 10:55

yasennn написа:A Barclona kato ne im e pokrit stadiona na 85 procenta kakvo 6te stane a mnogoznaiko stiga si drankal gluposti ..!P.s nqmam kirilica na lapttopa :S

Има точкова система при даването на лиценз.Най-много могат да се съберат 200.Явно на Барса ще им е достатъчна тази козирка която имат.

Потребителски аватар
Shumen1929
Контакти:

Мнениеот Shumen1929 » 03 ное 2010 10:58

Малко неправилно си ме цитирал.Аз попитах защо да ходи на очен,а това за тоалетните е едно от много изисквания.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 03 ное 2010 11:09

zuekaa написа:Стадиона на БЕРОЕ най хубаво се вижда има перфектна видимост целия стадион е в седалки най голямата козирка в България гпстуващия отбор също е на супер високо място и има уникална гледка към терена

"уникална гледка" ??? феновете на гостуващия отбор са направо извън стадиона. Уникална глупост е тази трибуна да не кажа и целия стадион.
Последна промяна от bnborisov на 03 ное 2010 12:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 03 ное 2010 11:16

Просто когато стъпиш на Стадион Пловдив е невероятно имаш чувството че потъваш за миг в няакаква илюзия и е просто невероятно ! Надобрият в България
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 03 ное 2010 11:27

В момента стадиона на ЦСКА е просто ужасен !!!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 03 ное 2010 12:04

george_speed75 написа:Най добрите стадиони в България

1.Стадион Пловдив (ако се реконструира ще стане най хубавият в България)
2.Стадион Лазур (за момента най-добрият поне за мен)
3.Национален стадион Васил Левски
4.Градският стадион в Ловеч
5.Стадион Георги Аспарухов
6.Стадион локомотив (ако и той се реконструира и той мисля че ще стане много красив )

Мен главно ме интересува какво става с Стадион Пловдив дали ще го дават на концесия???

Като седнаеш на горните редове на Камп Ноу,Сантяго Бернабеу,Алианц арена,Олд Трафорд и мн.др прекрасни футболни стадиони виждаш ли нещо?!?Не е това критерия по който трябва да се определя дали един стадион е добър и лош,това е смешно!Иначе като цяло стадионите в България са доста зле като изключим донякъде "В.Левски","Лазур","Г.Аспарухов" и стадиончето в Ловеч.

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 03 ное 2010 12:09

Изображение
Изображение
Изображение
И на мен ми се струва, че е цяло престъпление да се оставя така този стаон -стадион Пловдив! Може поне едната половина да се ползва за публиката, а другата да е затворена, но стадионът трябва да се ползва! А сега в днешно време никога няма да дойдат повече от 20-30 хил ма мач! Има и козирка /в отлично състояние/ и пилони за осветление - трябват само лампите!?

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 03 ное 2010 12:10

от haiobaio на 03 Ное 2010 09:52

Shumen1929 написа:
Мислил ли си да отидеш на очен лекар

Защо да ходи на очен лекар?Знаеш ли за условията при които ще се получава лиценз от 2012?[/quote]

Сподели да видим и ние??[/quote]
Само ще ти дам подсказка,че нито един стадион няма поне 85% покрив върху седящите места.[/quote]
Локомотив в София има 85 %, но козирката наистина е опасна. За малко не загинаха хора там, не знам дали помниш.
И защо да ходя на очен лекар?
Харесва ли ти Георги Аспарухов, Васил Левски, Лазур, Локомотив, Армията, Славия, Ивайло, Лаута, Ботев, Пловдив и и т.н. и т.н.? Въобще посещавал ли си тези стадиони?Да си на горните редове и да гледаш от птичи поглед? Да няма къде да отидеш да пуснеш една вода. Да седиш под наклон и да си дереш краката на откъртени железа? Не обиждам на никого стадиона, просто фактите са си факти. Ако ме обориш, евала.[/quote]

Не мога да те оборя относно условията на стадионите. Факт е, че са в отчаяно сътояние. Попитах дали има нужда от очен лекар, защото от написаното просто си помислих, че има проблем със зрението и не вижда на далеч.
Аз съм ходил на повечето от стаионите, които си изредил, а също така съм ходил на Анфийлд, Алианц арена, Камп ноу. Ако си мислиш, че от горните редове на тези стадиони се вижда все едно гледаш мача на 3D си в голяма грешка. Просто си е голямо разстояние. Факт.
Обори ме и имаш евала и от мен. :)
Hala Madrid

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 ное 2010 12:39

george_speed75 написа:
Значи нито един български стадион не става след 2012 , така ли да разбирам.

Стадионът на Литекс ще вземе Лиценз ще слагаш още една козирка и на Лазур така че тези 2 стадиона ще отгварят на изискванията.Ако Локомотив Пд задвижат по-бързо нещата и тяхния стадион ще отговаря. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Футбол - България”