Irish stout написа:silverbg написа:И ква истина е лъснала в исторически план? Ама вие май наистина си повярвахте, че сте проминили нещо и сте изкарали някви забулени тайни наяве.

И кво лъсна във футболен аспект, просто късмета проработи за вас през 2001г., когато Селския не даде Ботев на Жоро Илиев и той дойде при вас. И от оттогава тръгнагнахте по пътя на мутрите от югозападните щати, които са силните на деня в България. До преди 2001 да не би нещата да вървяха така или забравяте, че бяхте в Б група по онова време при същия упадък като нас. Явно и вие сте били с партийна помощ до 89, щото до 2001 дадохте същата задна както и ние. Нима не беше така, или и това ще отречеш. Просто един човек през 2001 се оказа съдбоносен за футбола в града, и това не беше ЖГ. Илиев, а Селския и неговите действия. Е, вие извадихте късмет тогава, поне за тези 10 години, а за бъдещето ще видим...

Че сте изкуствено поддържан отбор. Преди 1989 - от комунягите. След това първо идват брокерите. Христо Александров е от Асеновград, от семейство на висши функционери в ДС. За чина на баща му може и да излъжа какъв е, но чичо му е полковник от ДС. След ерата на брокерите се лепнахте за Петър Стоянов. Христолов е негов човек. Сега - първо Славчо Атанасов, после Герб. Остана ли някой, който още не сте ухажвали?
Ама тва за комунягите го докажи веднъж завинаги ве, стига само си говорил. Вие по това време на демократите ли сте били отбора?

То в България всички с пари са свързани с тия от преди 89-а, ся на вашите ли да им търся биографиите до 9-то коляно. Гигов, Филчо Колев, за мутрите да не говоря все честни и почтени хора.

Кво сме се лепнали за Петър Стоянов и за Славчо Атанасов, те са наши фенове. Аз да кажа ли, че сте лепнали за СДС заради Гърневски, май даже и шеф ви беше някъв по едно време, ако не се лъжа. Ами Гергов, който на всички му знаем от къде са парите, като щеше да идва при вас, ти като такъв антикомунист що не отиде да го изгониш? Ама май повече имаше "аз ще го съдя само като президент на клуба".
А ти ще ми отговориш ли защо Локомотив Пловдив не дръпна веднага след 89г., като преди това е бил възпиран изкуствено? Защо чак през 2001г. не по естествен път, а всички знаем как. Ами какво щеше да стане, ако Г. Илиев не ви беше взел?