Монтана- Литекс - 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Re: Монтана- Литекс
Хахаха тези от Монтана за голям отбор се взеха нещо
Не се знае вече кой кого Победи така че аз ще ви кажа правилна прогноза слад мача и ще е вярна 

Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
PFC Litex написа:Този мач ще ни бъде по-труден от мачовете срещу Левски и Славия.
В Монтана се играе доста трудно. Дано времето се задържи сухо, че терена там е много зле като се разкаля.
Миналата година с триста зора издрапахме до 0:0, но пък и играхме с девет човека де, в 40-тата минути ни изгониха вратаря, а в 75-тата Сандриньо.
Поначало Монтата си е домакински отбор така че ще се хвърлят здраво на Литекс.Моята пргоноза е 0-0 този мач.Теренът в Монтана е ужасен и това ще пречи много на Литекс които са техничен отбор.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Всичко друго освен 2 ще е изненада!
1-2 Чипелов, Дока и Св.ТОДОРОВ
1-2 Чипелов, Дока и Св.ТОДОРОВ

равен 1-1
От няколко поста се разбира, че ако Литекс падне е нормално а ако победи не е нормално. Да ви имам комплексите !
Мача е 1-ца или х само ако не се намеси съдийския фактор. Оранжевите просто са за никъде ако не ги подпират реферите, това ясно се видя срещу Сливен, Левски и Славия. Но Монтана трябва да се хвърлят здраво в мача както го направиха срещу Черно море и тогава няма как да не поднесат изненадата на кръга.
Reckless написа:От няколко поста се разбира, че ако Литекс падне е нормално а ако победи не е нормално. Да ви имам комплексите !
Интересно дали същите образи ще твърдят същото след няколко кръга, когато говедарес гостуват тук, а доказаха (класиране + директен мач) че са по-слаб отбор от Литекс

tonito написа:Мача е 1-ца или х само ако не се намеси съдийския фактор. Оранжевите просто са за никъде ако не ги подпират реферите, това ясно се видя срещу Сливен, Левски и Славия. Но Монтана трябва да се хвърлят здраво в мача както го направиха срещу Черно море и тогава няма как да не поднесат изненадата на кръга.
И вас ви видяхме срещу Сливен, Литекс и Черноморец, когато не ви подпираха съдиите

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- kiril74
- Контакти:
На мен ми се иска да бием с 3:0.Но Литекс не е Барселона и е закономерно да губи точки. Нищо по- нормално от това. Не можем да завършим с три равни , колкото мисля че имаме до момента. В крайна сметка по - добре равен с Монтата и победа на Герена. 

- kiril74
- Контакти:
[offtopic][/offtopic] Видяхте ли колко метра засада беше индзаги при втория гол на Милан ? Някой от Реал да уби съдията?