Conan написа:k.dimitrov- нямам думи просто ... след такава безобразна игра търсиш причината за загубените точки в съдията !?!?!? Вярно , съдията беше слаб , но в никакъв случай не е подпирал Миньор . Дори както писах по-рано , свиреше по домакински . Специално за Койта ... гледам футбол от 30 години и съвсем спокойно мога да кажа , че нападателите играещи толкова нечисто . То не беше изблъскване с ръце , удари с лакти . Аз гледах мача по телевизора . На повторенията ясно се вижда , че Койта и защитниците на Миньор се държат взаимно при всяка висока топка . При 90% от случаите нарушенията бяха в полза на Черноморец ... в останалите не се свиреше нищо . Койта нацели с лакът главите на противници поне 5-6 пъти , а дори не беше предупреден . Нарушението му срещу вратаря на Миньор също беше за жълт картон . Изгледай някое повторение и ще видиш , че втория път Койта сам си доразкъса фланелката . А като стана въпрос ... гледайки къде ставаха скъсванията ( по шевовете ) явно някой е икономисал от материали . Отделно съдията спести червен картон на Хаири . При показан жълт картон , при спряла игра изрита без топка противников играч . Без реакция от страна на съдията . Ситуацията стана при един ъглов удар който беше изпълнен преди съдийския сигнал . Секунди след това съдията извика Хаири и Божиков от Миньор които се държаха взаимно при изпълнението на ъгловия удар и явно беше решил да покаже картони и на двамата , защото държеше картона в ръка . Извика играчите тръгна да показва картон на двамата , след това явно видя че Хаири вече има жълт и се отказа .
Колкото до това дали сме привърженици ... ако нашата реакция не ти харесва , то тогава какво да кажем за феновете на ЦСКА . Или пък тези на Ман Юн. Ако на теб ти се гледа катеначо срещу равностойни на Черноморец отбори и ходене по мъките и безидейна игра срещу слабаци - моля . На мен обаче не ми харесва и си го казвам . Не ме радват и случайни победи . От 12 мача има точни 3 изиграни на прилично ниво - срещу Левски , Славия и Локо София . Отбора бележи по-малко от гол на мач . Нужни са промени и то съвсем скоро , не след края на сезона .
Конан ти като бивш футболист си я разбирал прекрасно тази игра. Предполагам , че ти си бил най добрия в отбора може би капитан. И сигурно във всеки мач отбора ти е бил най- добрия и е мачкал подред. Или треньора нещо не е ставал и затова си се отказал. И последно ти държиш ли сметка на твоя работодател как си управлява фирмата или си траеш да не ти намажат ските.

Ама не ми се случвало след изиграване на 12 кръга  отбора да е с 5 нулеви ремита и голмайстор на отбора да е централния защитник .
 Ама не ми се случвало след изиграване на 12 кръга  отбора да е с 5 нулеви ремита и голмайстор на отбора да е централния защитник .