СЛАВИЯ - "Левски"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Re: СЛАВИЯ - "Левски"

Мнениеот ultrasloko_sf » 02 ное 2010 17:04

ако се играе мача е Х иначе спред мен поредно нагъзване на славия срещу левски и все пак най важния мач за вас е последния кръг :roll:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 ное 2010 17:12

ultrasloko_sf написа:ако се играе мача е Х иначе спред мен поредно нагъзване на славия срещу левски и все пак най важния мач за вас е последния кръг :roll:

Приятелю , най-важните мачове за Славия са с Левски и ЦСКА , не с вас , съжалявам че трябва да те разочаровам :lol: :lol: Но бъди сигурен , че последният кръг ви трескаме :mrgreen:
Изображение

Deluxe
Контакти:

Мнениеот Deluxe » 02 ное 2010 17:21

ultrasloko_sf написа:ако се играе мача е Х иначе спред мен поредно нагъзване на славия срещу левски и все пак най важния мач за вас е последния кръг :roll:

Смешко гледай си твоя некадърен и неспортменски играещия отбор...
Не заслужавате място в 5-цата, пък какво да говорим в тройката ...
2-1
САМО СЛАВИЯ

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 ное 2010 19:02

След като Тасевски,Гаджев,Дембеле и Кривия са наказани,то Славия просто трябва да размаже онези Огняновци,Иса и тем подобни.Няма никакво футболно оправдание за Венци ако и сега клекне,дори ще е смешно вече...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 02 ное 2010 19:14

За Вас е най-важният мач ,защото от 5 години нямате победа !Колко е жалкооо :roll:
Славия София

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 02 ное 2010 19:31

8-)

При цялото ми уважение към Левски, без Гара Дембеле са половин отбор.
Друг е вече въпросът, че и ние не сме цъфнали....
Все пак след като бихме ЦСКА, дали не е дошъл момента да победим и другия гранд ? ... Това не си спомням откога не се е случвао в един сезон ... :roll:

Прогноза: 1:0 за СЛАВИЯ ! ;)

И .... как беше ?!? ....
От тук до Дарданелите, само "белите" !!! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 ное 2010 20:18

Кога Славия стана Реал М, че Левски да не може да ги бие без съдии, дузпи, полягания, ставания и т.н. :lol:
Вземете се малко насериозно, бихте най-умрелия Цска в последните 10г и почнахте да се хвърляте на Левски и отбора на Г.Г. :roll:
Дори и без Гара и Дарко, ако Левски играе дори на 70% си взема мача без много зор... :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 ное 2010 20:30

JackPackage написа:Кога Славия стана Реал М, че Левски да не може да ги бие без съдии, дузпи, полягания, ставания и т.н. :lol:
Вземете се малко насериозно, бихте най-умрелия Цска в последните 10г и почнахте да се хвърляте на Левски и отбора на Г.Г. :roll:
Дори и без Гара и Дарко, ако Левски играе дори на 70% си взема мача без много зор... :twisted:

Нямаме право да ви се хвърлим ли ? То от вас и чорбата няма някой , който да се взема по-насериозно , само това ще ти кажа ;)
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 ное 2010 20:38

Напротив, искам да се хвърлите на 200 %, да ви бием и след това да не говорите :roll:
Тази година много очакваха да реанимирате Цска, не го направихте, сега искам да играете нахъсано и с/у Левски, пък ако биете ще ви честитим победата и така, при положение че победата е спечелена на терена не по начините на Г.Г.

П.С.: Само от много хъс да не стане мач като Черно Море - Левски или Литекс - Левски.... :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 ное 2010 20:41

JackPackage написа:Напротив, искам да се хвърлите на 200 %, да ви бием и след това да не говорите :roll:
Тази година много очакваха да реанимирате Цска, не го направихте, сега искам да играете нахъсано и с/у Левски, пък ако биете ще ви честитим победата и така, при положение че победата е спечелена на терена не по начините на Г.Г.

П.С.: Само от много хъс да не стане мач като Черно Море - Левски или Литекс - Левски.... :?

Разбира се , че и аз искам това - пък ако ни победите , нека е без намесите на Антон Генов и след наша мъжка игра ;) Нито сме като Черно море твърди , нито сме със съдиите като Литекс , така че няма как да бъде същото ;)
Изображение

Върни се в “Славия”