Белгийският рефер Петер Вервекен сътвори истинско шоу в двубоя от местното първенство между Гент и Тюбек, съобщава „Ел мундо депортиво”.
Арбитърът отсъди несъществуваща дузпа в полза на Гент, при театрално падане на Мбайе Лейе без никакво съприкосновение с вратаря на Тюбек Николас Ардуин.
„След като отсъди дузпата, съдията ми каза да го спася като хвана наказателния удар. Той ми се помоли да спася дузпата. За първи път в моята кариера ми се случва нещо подобно”, заяви след края на срещата вратарят.
На записите след края на двубоя се вижда ясно как Вервекен говори със стража на Тюбек, вече разбрал грубата си грешка. За жалост на рефера Ардуин не можа да спаси наказателния удар и загуби с 0:2.
Рефер моли вратар да спаси дузпа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- IRON_BRIGADES
- Контакти:
Re: Рефер моли вратар да спаси дузпа!
браво страшна тема!кво ни занимаваш с глупости не мога да разбера! 

ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!
- smash_the_reds
[strike]
[/strike]IRON_BRIGADES написа:браво страшна тема!кво ни занимаваш с глупости не мога да разбера!

- Cesc Fabregas
- Контакти:
IRON_BRIGADES написа:браво страшна тема!кво ни занимаваш с глупости не мога да разбера!
Ако не ти харесва,НЕ ЧЕТИ БЕ!

П.П.Аз пък ще те похваля-темата е добра и си струва!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- IRON_BRIGADES
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:IRON_BRIGADES написа:браво страшна тема!кво ни занимаваш с глупости не мога да разбера!
Ако не ти харесва,НЕ ЧЕТИ БЕ!![]()
П.П.Аз пък ще те похваля-темата е добра и си струва!
сигурно и ти като него живееш в село подуене и имате сходни интереси и предпочитанияч

Мислех си, че само при нас има циркове но ето доказателство, че и на запад има циркове дори по големи от нашите.

- IRON_BRIGADES
- Контакти:
а и изказването ти "ako не ти харесва не чети" доказва колко си глупав!нали преди да разбера за какво става на въпрос трябва да прочета темата!боже господи... 
[warning][Бижутера] Локомотивецо,не се заяждай![/warning]

[warning][Бижутера] Локомотивецо,не се заяждай![/warning]
IRON_BRIGADES написа:а и изказването ти "като не ти харесва не чети" доказва колко си глупав!нали преди да разбера за какво става на въпрос трябва да прочета темата!боже господи...
Ти обърна темата на заяждане. На който не му харесва темата да не пише, а не да спами само с безмислени коментари.

IRON_BRIGADES написа:браво страшна тема!кво ни занимаваш с глупости не мога да разбера!
Ади ходи хващаи пътника за Перник и не ни занимавай с мрънкането си бе

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
IRON_BRIGADES написа:а и изказването ти "ako не ти харесва не чети" доказва колко си глупав!нали преди да разбера за какво става на въпрос трябва да прочета темата!боже господи...
Гражданите от Надежда,ако нямат какво да кажат по темата,да не се обаждат.Иначе случая е може би парадокс.Такова нещо не се е случвало,а и съдията е можел да си отмени отсъждането.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ