Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ХАРЕСВА ли ви този ЛЕВСКИ
Моето мение е ,че в момента ЛЕВСКИ има що годе добри футболисти,но факт е че на ВЕЛЕВ му е доста трудно да налучка оптималния състав.ЗАПОЧВАМ със СЪРМОВ той трябва да остане на пейката,защото срещу вихрен по едно време загубихме средата,йовов не е във форма и си мисля ,че и той го знае,за рабехша стана банален ама на сила хубост не става ,знам ,че за да го продадем трябва да играе,но това е опасно,гошо петков го отдавам на пълно подценяване изравнителния гол.толкова с критиките хубавото върнаха се головете 2-мача ,5-гола.Г-Н ВЕЛЕВ вашата задача е да намерите място на следните играчи на терена зе суареш,да коща,гаджев,тасевски,гонзо,г. христов,жо и научи го това момче да издържа 90мин,бе КОКАЛ,моля те научи го.Отзад е ясно според мен милиев бистрон ,вагнер,миланов.МОЛЯ ВИ без псувни това е моето скромно мнение все пак затова са тези форуми да си говорим,ще се радвам на други мнения.САМО ЛЕВСКИ.
Левски завинаги в моето сърце.
Re: ХАРЕСВА ли ви този ЛЕВСКИ
Да този ЛЕВСКИ ми харесва.
Стига с тези 1 000 000 теми за едно и също.Е.Велев е треньор на отбора и точка.
Стига с тези 1 000 000 теми за едно и също.Е.Велев е треньор на отбора и точка.
Какъв Бистрон, ти полудя ли? Този е един от най-некадърните защитници играли някога в Левски!
Аз смятам, че Рабех има място в Левски, просто трябва по-твърди мерки да се приложат спрямо него. Наслушах се на нападки срещу него, от както е изпаднал в дупка. ДА, ама този играч ни носи на гръб вече една година, според мен трябва да му дадем, ние феновете, още един шанс. Мисля, че го заслужава! Трябва да подкрепим Рабех в трудни моменти, а не само когато е на върха!
За Велев съм писал какво ли не! Този човек е с изключително нисък коефициент на интелигентност. Още от както го назначиха, аз не спирам да твърдя, че този човек не става за старши-треньор на Левски! Просто много хора се заблудиха от "добрите" резултати, които аз така и не видях.
Този Левски не ми харесва, въпреки, че ще стане шампион!
Трябва да се вземат мерки, ама според мен, вече е късно. Трябваше да направят това през зимата.
Аз смятам, че Рабех има място в Левски, просто трябва по-твърди мерки да се приложат спрямо него. Наслушах се на нападки срещу него, от както е изпаднал в дупка. ДА, ама този играч ни носи на гръб вече една година, според мен трябва да му дадем, ние феновете, още един шанс. Мисля, че го заслужава! Трябва да подкрепим Рабех в трудни моменти, а не само когато е на върха!
За Велев съм писал какво ли не! Този човек е с изключително нисък коефициент на интелигентност. Още от както го назначиха, аз не спирам да твърдя, че този човек не става за старши-треньор на Левски! Просто много хора се заблудиха от "добрите" резултати, които аз така и не видях.
Този Левски не ми харесва, въпреки, че ще стане шампион!
Трябва да се вземат мерки, ама според мен, вече е късно. Трябваше да направят това през зимата.
- smash_the_reds
Mоето мнение е ,че състава е почти същия като миналия полусезон-и като играчи и като игра!Нищо кой знае какво не се е променило като игра и е само въпрос на време да се издъним някъде.Оптималният състав в това положение:Започвам с тези ,които за мен изобщо нямат място в отбора-Сърмов-колкото и да го налагат като титуляр не съм видял и един мач,в който да е играл добре-има ли такъв???Минев,М.Иванов и Балтанов са другите-само запълват бройка на играчите.За халфовата линия Жоазиньо трябва да е в центъра офанзивен халф,а по крилата-вляво-Йовов,вдясно-ЗеСуареш.Зад тях деф.халф-Гаджев-мисля че има потенциал и паса му не е лош.Напред на Гонзо могат да партнират Тасевски и Христов,докато се оправи неповторимия Еньо
.В защита крайно време е да се намери алтернативен вариант на Живко Миланов,а за централната двойка защитници има доста варианти-там избора е най-голям.За да стигнем накрая до Г.Петков -непоклатимия титуляр и най-добър вратар в света!

- slavia_forever
- Контакти:
Не. Може и по-зле. 

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:Не. Може и по-зле.
по-зле от вас,никой не може да бъде.Стефанов напълни вчера джобовете,и от тук нататък,ще дарявате кръв.Както винаги.
- stefan_bg2
- Контакти:
Аз го харесвам и според мен, на този отбор му трябва време да се обиграе и никакви продажби на футболисти като жоазиньо и зе суареш, Ники Димитров също!Та те са на един полъсезон двамата без Димитров.Мисля, че до края на този сезон ще буде готов един отбор за уефа, а защо не и шампионска лига 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
stefan_bg2 написа:Аз го харесвам и според мен, на този отбор му трябва време да се обиграе и никакви продажби на футболисти като жоазиньо и зе суареш, Ники Димитров също!Та те са на един полъсезон двамата без Димитров.Мисля, че до края на този сезон ще буде готов един отбор за уефа, а защо не и шампионска лига
Каква УЕФА, какви пет лева! Та ние едва ще кретеме тука, ако станем шампиони това ще е някакав ебати касмета. И след това..... до каде? С Батков сме си само за БГ шампионата
- smash_the_reds
slavia_forever написа:Не. Може и по-зле.
Както винаги кратък и ироничен-а фактите къде са

- slavia_forever
- Контакти:
ZYKLON написа:slavia_forever написа:Не. Може и по-зле.
по-зле от вас,никой не може да бъде.Стефанов напълни вчера джобовете,и от тук нататък,ще дарявате кръв.Както винаги.
Добре, щом казваш.

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин