от toonarmy на 01 Ное 2010 18:34
Грийн ще играе като централен защитник в мача с/у Лил.Току що това бе постройката на тренировката.
от дясно Мулдер,от ляво Минев.дефанзивни халфове Гаджев и Йовов пред тях Дарко,а напред Жо,Гара и за мен изненадата Слори който ще е титуляр на 99%
Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tihomir_rs
- Контакти:
Re: Левски-Лил тема за мача.
Ясен Петров гласи Анди Слори за титуляр срещу Лил...
- messi7
- Контакти:
Иво Иванов наистина не става за Европа, по-добре Грийн на негово място.Moже би Ясен иска да изненада Лил с тези промени в състава. Дано се получи и да бием французите. 

ще се прави ли хореография и има ли нужда от доброволци 

- ralka_levskarka
- Контакти:
tihomir_rs написа:от toonarmy на 01 Ное 2010 18:34
Грийн ще играе като централен защитник в мача с/у Лил.Току що това бе постройката на тренировката.
от дясно Мулдер,от ляво Минев.дефанзивни халфове Гаджев и Йовов пред тях Дарко,а напред Жо,Гара и за мен изненадата Слори който ще е титуляр на 99%
мисля, че тази постройка е добра, но не одобрявам Слори да започне като титуляр и то в толкова важен мач, все още не е в оптимална форма ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Сръбският рефер Бошко Йованетич ще бъде допълнителен асистент съдия на мача Левски-Лил. Проверка на Гонг показва, че същият рефер ръководи двубоя на “сините” с Калмар. Арбитърът поряза Левски в Швеция, като не зачете две редовни попълнения на Гара Дембеле. В четвъртък Йованетич ще бъде зад една от вратите на стадион “Георги Аспарухов”. .. ;хх
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Видя се играта на Слори
Някой може ли да каже от играта му до тук с какво заслужава да е титуляр.Няма значение кой играе. Дано победят, защото настроението им вече не е като в първите мачове. Каквото и да стане подкрепа на стадиона и това е 

- housestyle
- Контакти:
NFB_Bgfen написа:На мача отиваме и 4 човека от пазарджик.Дано наистина напълним стадиона
да да Пазарджик е там и ние сме още 5 човека

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
- Levskar_90
При сегашните обстоятелства ще съм доволен и на един Х, който ще ни остави шансове за излизане от групите. Иначе мача е от голямо психологическо значение. Ако направим добър резултат съм сигурен, че момчетата ще си повярват за напред и ще си възвърнат поне малко загубеното самочувствие от последните мачове.Така че в този мач не е важна толкова играта, а резултата. И с по дефанзивна схема, важното е да стигнем до равен или дай боже победа.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]