Ботев - Стамболово
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: Ботев - Стамболово
При мен беше до ТИ ,сектора под които са старите съблекални за гостуващият отбор,там всеки мач има такива индивиди,така че ако искаш СЛАШ заповядаи следващият мач.
- slash1912
- Контакти:
Pride_of_London написа:Дейба глупаците дейба.За тези индивиди само три неща - бой, стригане, глад.Ще взема в някой мач за аматьорската купа да седна в тази "проблемна зона" да видя зак'во иде реч.Така както го описвате, е просто нетърпимо.
Аз съм с теб!!!Моето място е на ТИ ,горе на стълбите по средата,но май ще тръгна на турне...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
slash1912 написа:Pride_of_London написа:Дейба глупаците дейба.За тези индивиди само три неща - бой, стригане, глад.Ще взема в някой мач за аматьорската купа да седна в тази "проблемна зона" да видя зак'во иде реч.Така както го описвате, е просто нетърпимо.
Аз съм с теб!!!Моето място е на ТИ ,горе на стълбите по средата,но май ще тръгна на турне...
Според мен такива "турнета" трябва да се направят няколко мача...
Не натискайте ТУК!
Шврнц Тпрунков написа:slash1912 написа:Pride_of_London написа:Дейба глупаците дейба.За тези индивиди само три неща - бой, стригане, глад.Ще взема в някой мач за аматьорската купа да седна в тази "проблемна зона" да видя зак'во иде реч.Така както го описвате, е просто нетърпимо.
Според мен такива "турнета" трябва да се направят няколко мача...
+1
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
По мои набюдения зад скамейката за гости има 3-4 ма, които си псуват играчите, но по-слабо отколкото зад нашата скамейка. Там също има и четрима-петима, които обиждат и псуват стаболно и играчите и Марин.
Макарче много се дразня, е безмислено е да се води дискусия на тази тема заради 10-15 хейтъра на фона на 6000
Макарче много се дразня, е безмислено е да се води дискусия на тази тема заради 10-15 хейтъра на фона на 6000

-
Trickstyle
- Контакти:
Момчета винаги ще има такива индивиди.Те дори и с 500 на 0 да водим пак ще намерят кусурите.Наистина лошото е ,че носят шалчета на Ботев и се бият в гърдите какви Ботевисти са,а всъщност са си долни интриганти...
[offtopic]Аз също подкрепям идеята за турне из другите трибуни.[/offtopic]
[offtopic]Аз също подкрепям идеята за турне из другите трибуни.[/offtopic]
SINCE 1912
- Show Must Go On
Пичове незнам защо толкова много се палите.Винаги ще има такива хора и ще продължава да има.Мисля ,че това няма да попречи да си подкрепяме отбора.
P.S. - Всеки привърженик на даден отбор е изпадал в подобни ситуации и е псувал или обиждал.Това много важи по нашите терени.
P.S. - Всеки привърженик на даден отбор е изпадал в подобни ситуации и е псувал или обиждал.Това много важи по нашите терени.
- milenkorak
- Контакти:
За мача Ботев - Стамболово прочетох, че 6000 бултраси са гледали победата с 5:0. Предлагам вместо бултраси, феновете на Ботев да се назовават БОултраси - производно от БОТЕВ и ултраси. Успех на Ботев!
А БУЛТРАС откъде мислиш идва
Ако искаш Ботултраси да се назоваваме 
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- milenkorak
- Контакти:
veseo написа:А БУЛТРАС откъде мислиш идваАко искаш Ботултраси да се назоваваме
Ей, приятелю, не се ядосвай. Аз само вметнах едно предложение, но забележи как го изписах - БОултраси, т.е. БО като БОТЕВ и боул като топка. Отбора е ваш и вие както искате така ще се наричате. Това е. Напред Канари!