Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Николай Бареков
Нищо няма да постигнете ако прекъснете мача и ви изхвърлят от А група. Жалко само за симпатичния отбор. Ще му паднат разходите , ще разпродаде играчите и пак няма да си бие камшика.
Най-тъпото нещо ще бъде да ви изхвърлят, защото правите напук на "Градския"! Вместо да му напук-ате канчето!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Canaries front написа:дам точно за това говорим.С това което някой мислят да правят с/у Левски най-много да бетонират Селския.
Здраво го разклащаме като го псуваме, защо да не го и бетонираме малко като му премахнем източника на печалби и поне сами си поемем съдбата в свои ръце

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Бедни ми Ботев до къде стигна, а преди 20 години биеше с разлика - 7-1 (Спартак Пл и то с Пламен Гетов), 8-1 (бъдещия шампион Берое), 5-0. Софийските отбори се радваха ако си тръгнеха с точка от стадиона.
За оставащите мачове.
Момчета казвайте какво ще се прави
Да се вади отбора е невъзможно поне на този етап, това няма да ни помогне с нищо, а и не виждам как ще стане дори и да се нахлуе на терена няма да ни извадят просто ще ни накажат и ще има служебна загуба.
Давайте идеи аз съм на пълно отчаян не виждам какво може да помогне, освен някои да застреля селския (едва ли ще се намери кой).
А за бъдещето на отбора (няма бъдеще..) аз мисля, че ще си изпаднем кротко и тогава няма кой да ни купи ще си играем в "Б" група за 100 годишнината може да си правим дербита с Марек във "В", това означава край за Ботев и единственото спасение да се чака природата да си свърши работата и селю да отиде два метра.
Просто аз помня каква агитка беше преди сега няма кой да поведе всички. Управляващите не им пука гледат как да печелят пари и гласове за следващите избори и ние пак излъганите.
Славчо много обещаваше, но и той е като другите (поне за сега).

Да се вади отбора е невъзможно поне на този етап, това няма да ни помогне с нищо, а и не виждам как ще стане дори и да се нахлуе на терена няма да ни извадят просто ще ни накажат и ще има служебна загуба.
Давайте идеи аз съм на пълно отчаян не виждам какво може да помогне, освен някои да застреля селския (едва ли ще се намери кой).
А за бъдещето на отбора (няма бъдеще..) аз мисля, че ще си изпаднем кротко и тогава няма кой да ни купи ще си играем в "Б" група за 100 годишнината може да си правим дербита с Марек във "В", това означава край за Ботев и единственото спасение да се чака природата да си свърши работата и селю да отиде два метра.
Просто аз помня каква агитка беше преди сега няма кой да поведе всички. Управляващите не им пука гледат как да печелят пари и гласове за следващите избори и ние пак излъганите.
Славчо много обещаваше, но и той е като другите (поне за сега).
- smash_the_reds
Re: За оставащите мачове.
Падате от Левски и от там започва възходът ви!Варвам ,че няма да изпаднете-искрено се надявам за това и след 2 год. в зона УЕФА,ок?

smash_the_reds написа:Падате от Левски и от там започва възходът ви!Варвам ,че няма да изпаднете-искрено се надявам за това и след 2 год. в зона УЕФА,ок?
Със селю след две година ще играем с Левски (Карлово).
smash_the_reds написа:Падате от Левски и от там започва възходът ви!Варвам ,че няма да изпаднете-искрено се надявам за това и след 2 год. в зона УЕФА,ок?
Абе, smash_the_reds ти нямаш ли си личен живот, че като те гледам колкото пъти влизам във форума и винаги те намирам да си тука и да пишеш...

- Junior Urchin
Шопска конспирация. За всичко са виновни шопите. Скоро, след като изпаднете и „Локо“ ще ви последват, ако не го направите и заедно. Така ще можете да си сформирате една пловдивска лига - необезпокоявани и неощетявани от гадните шопи. Тъкмо и най-накрая пловдивски отбор ще може да спечели купа, че аз не помня скоро пловдивски отбор да е печелил нещо 

Angoff. написа:smash_the_reds написа:Падате от Левски и от там започва възходът ви!Варвам ,че няма да изпаднете-искрено се надявам за това и след 2 год. в зона УЕФА,ок?
Абе, smash_the_reds ти нямаш ли си личен живот, че като те гледам колкото пъти влизам във форума и винаги те намирам да си тука и да пишеш...![]()
Има нещо такова!

Изпрати SMS с текст "Duzpa" на кратък нормер 1948, и спаси Фк Ц(*КА. Нека заедно да подарим надежда на отборът в нужда. Благодарим ви за щедростта. [video]http://vbox7.com/play:bd28b144[/video]