Рапид (Виена) - ЦСКА (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рапид (Виена) - ЦСКА (София)
Искам да играем добре и накрая да вкараме гол. Дали ще бием няма значение и без това Лига Европа е загубена за нас. Трябва мъжка игра и малко късмет, който ни избяга в Турция и срещу Порто. Аз заминавам във вторник и нека всеки, който има възможност да дойде във Виена за да покажем на света, че ЦСКА е жив, въпреки всичко и всички. Смятам, че при добър резултат играчите ще вдигнат глави и нещата ще тръгнат нагоре. Много ми се иска победа, но не знам имаме ли сили за такъв подвиг. Да, подвиг ще е при положението, в което се намира отбора. ЦСКА винаги е играл добре в Европа, надявам се на хубава игра, пък каквото стане.
- ralka_levskarka
- Контакти:
3:0 и да си ходят по живо, по здраво
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
0:3 Ралке, пак обърка прогнозата! 

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- gunner4life
- Контакти:
Добра новина от гонг: Платини се контузи, под въпрос e за Рапид – ЦСКА
Сега вече имаме шанс.
Прогноза:1-2

Прогноза:1-2

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
Поредната загуба.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
За пръв път от доста време насам, съм спокоен преди наш мач.
Последно имах тъкав период през 2005г.
Последно имах тъкав период през 2005г.
Радуканов: Имам колебания около стартовия състав, можем да победим Рапид
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви на летище София преди заминаването на отбора за Виена, че тимът му може да победи Рапид. „ЦСКА винаги играе добре в евротурнирите и аз вярвам, че може да победим утре вечер”, коментира наставникът.
„Надявам се тези две победи да са повлияли на момчетата положително, за да вървим по нов път с по-добро развитие. Настроение в отбора има. Почти съм наясно с титулярния състав за утрешния мач. Имам някой колебания и ще изчакам да мине довечера тренировката преди да реша кой ще играе окончателно”, добави той.
„Искам утре да играем много по дисциплинирано, отколкото в първия мач. Да направим всичко възможно да се представим добре, за да търсим победата. Двама от основните футболисти на Рапид няма да играят, което е добре за нас. Съперникът е среден европейски тим и въпреки че и те се представят колебливо в австрийското първенство на собствен терен предполагам, че ще дадат максимума от възможностите си. Защото те все още се надяват да продължат в следващата фаза”, допълни Радуканов.
„Няма никакви проблеми с Мишел Платини. Всички 19 футболисти са на мое разположение без никакви оплаквания. Искрено се надявам феновете да ни подкрепят. Подчертавам, че отиваме във Виена за да покажем добър футбол да търсим победата най-вече заради всички фенове, които ще дойдат да ни подкрепят не само от България но и от западна Европа. Най-важното е да играем за тях, а след това и за клуба”, завърши старши треньорът на ЦСКА.
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви на летище София преди заминаването на отбора за Виена, че тимът му може да победи Рапид. „ЦСКА винаги играе добре в евротурнирите и аз вярвам, че може да победим утре вечер”, коментира наставникът.
„Надявам се тези две победи да са повлияли на момчетата положително, за да вървим по нов път с по-добро развитие. Настроение в отбора има. Почти съм наясно с титулярния състав за утрешния мач. Имам някой колебания и ще изчакам да мине довечера тренировката преди да реша кой ще играе окончателно”, добави той.
„Искам утре да играем много по дисциплинирано, отколкото в първия мач. Да направим всичко възможно да се представим добре, за да търсим победата. Двама от основните футболисти на Рапид няма да играят, което е добре за нас. Съперникът е среден европейски тим и въпреки че и те се представят колебливо в австрийското първенство на собствен терен предполагам, че ще дадат максимума от възможностите си. Защото те все още се надяват да продължат в следващата фаза”, допълни Радуканов.
„Няма никакви проблеми с Мишел Платини. Всички 19 футболисти са на мое разположение без никакви оплаквания. Искрено се надявам феновете да ни подкрепят. Подчертавам, че отиваме във Виена за да покажем добър футбол да търсим победата най-вече заради всички фенове, които ще дойдат да ни подкрепят не само от България но и от западна Европа. Най-важното е да играем за тях, а след това и за клуба”, завърши старши треньорът на ЦСКА.
Имам силното предчувствие, че тази вечер ЦСКА ще ни зарадва с добра игра и красива победа!
И аз съм спокоен преди мача довечера. Мирише ми на точки, 1 или 3! Довечера ще видим една мъжка игра и много борбеност по терена от страна на нашия отбор!!! Дори и да загубим искам само едно - раздаване до край! Това е важното за мен!!! Доказали сме, че от България сме ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор, който може да прави подвизи в Европа!!! САМО ЦСКА! И дано довечера си легнем доволни от играта на любимците ни!!
А относно коментарите на сините фенове ще им отговоря напук - ДАНО НАПРАВИТЕ И ВИЕ НЕЩО! НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ 0:5! И дано е положително!
А относно коментарите на сините фенове ще им отговоря напук - ДАНО НАПРАВИТЕ И ВИЕ НЕЩО! НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ 0:5! И дано е положително!
-
- Контакти:
Днес съм рожденник . Благодаря предварително на всички. Нека довечера да сме щастливи че сме Българи. Успех и на двата отбора . На ЦСКА малко повече
.