Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Билети за Левски-Лил
Здравейте. От Пловдив съм, но няма как да се сдобия с 4 билета за мача? Има ли как някой да ми помогне? ;с
САМО ЛЕВСКИ
Re: Билети за Левски-Лил
anakin написа:Здравейте. От Пловдив съм, но няма как да се сдобия с 4 билета за мача? Има ли как някой да ми помогне? ;с
Не си единствен и ние ще ходим с един пич канари сме ама подкрепяме Българското!
И ние тръгваме от Пловдив - 3-ма души сме с кола , ако някой иска може да вземем още двама 

asas написа:anakin написа:Здравейте. От Пловдив съм, но няма как да се сдобия с 4 билета за мача? Има ли как някой да ми помогне? ;с
Не си единствен и ние ще ходим с един пич канари сме ама подкрепяме Българското!
Така трябва пич ... но не всички България мислят като тебе

kokic1986 написа:И ние тръгваме от Пловдив - 3-ма души сме с кола , ако някой иска може да вземем още двама
ми то ние сме с влака - кеф си е, билети трябват

САМО ЛЕВСКИ
Жоржиньо написа:asas написа:anakin написа:Здравейте. От Пловдив съм, но няма как да се сдобия с 4 билета за мача? Има ли как някой да ми помогне? ;с
Така трябва пич ... но не всички България мислят като тебеПоздравления !
Естествено, България над всичко без свински емигранти! (много съм правил повярвай, само проблеми иначе), ами с колата ще е идеално ако можеш някъв телефон на лично се разберем!

Харесва ми това което чета тук,браво майни
Иначе,до колкото знам,билетите се пускат утре,като за "Б" сектор е 10 лв. другите са култови цени !
Майна,питай канарчетата после как им се е сторила атмосферата

Майна,питай канарчетата после как им се е сторила атмосферата

- vladitol
- Контакти:
anakin написа:kokic1986 написа:И ние тръгваме от Пловдив - 3-ма души сме с кола , ако някой иска може да вземем още двама
В деня на мача предполагам,че ще има билети
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
vladitol написа:anakin написа:kokic1986 написа:И ние тръгваме от Пловдив - 3-ма души сме с кола , ако някой иска може да вземем още двама
В деня на мача предполагам,че ще има билети
Зависи за кой сектор,ама не разчитайте на това...

Всички майни в четвъртък на ГЕРЕНА! И аз съм от Пловдив