Всички моряци в Каварна днес
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 07.11,18:00 Калиакра Каварна-Черно море Варна
Всички казват, че сме играели твърдо, грубо. Ами аз пък искам точно срещу тези да играем точно така. Да ги смачкаме. Със сила и блъскане. Момчетата ще имат подкрепа- като домакини ще бъдем. Онова за купата няма как да си го върнем ама поне можем да им затворим устите (най- вече на улавия им кмет).
Трябва да се вземат максимален брой точки до края (и 7 ще е добре) и през зимната пауза да се избистри тактиката на отбора. Тези футболисти могат да играят. Важното е кой и как ще ги нареди.
Задължителна победа в Каварна. Румбата трябва да играе вместо Дончо. И престанете да лаете срещу Божилов. Към него се сипят топки, които той трябва да овладява с гръб към вратата. Само че това не е Мирослав. Потърпете Миро да се оправи и гледайте какво правят двамата напред. Черния Сашо трябва цяла зима да тренира центрирания. С голямо желание играе, бори се ама за цял полусезон не е центрирал една топка като хората.
Трябва да се вземат максимален брой точки до края (и 7 ще е добре) и през зимната пауза да се избистри тактиката на отбора. Тези футболисти могат да играят. Важното е кой и как ще ги нареди.
Задължителна победа в Каварна. Румбата трябва да играе вместо Дончо. И престанете да лаете срещу Божилов. Към него се сипят топки, които той трябва да овладява с гръб към вратата. Само че това не е Мирослав. Потърпете Миро да се оправи и гледайте какво правят двамата напред. Черния Сашо трябва цяла зима да тренира центрирания. С голямо желание играе, бори се ама за цял полусезон не е центрирал една топка като хората.
Мачкаме 0:3!!!

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- wicked1913
- Контакти:
Мачът става домакински, това е което ние можем да направим по въпроса.
Останалото е в краката на футболистите!
И аз се надявам да видя Румен в стартовия състав, това момче ги къса
Останалото е в краката на футболистите!
И аз се надявам да видя Румен в стартовия състав, това момче ги къса

фалшива коса - фалшив футбол!
----------------------Петър Денчев---------------------
Сашо---------Шерифа--------Т.Дяков---------Тиаго
-------------------------Дани Д.-------------------------
Дани Г.-----Г.Илиев-------------Юруков-------Румен
------------------------Божилов--------------------------
Не мисля че това е най-добрия състав, но предполагам че Генов ще се спре на тях. След мача ще отбележим най-близкото предложение
Като резерва най-накрая се надявам да видим Ратников. Мисля че и вчера щеше да влезе, ако не беше контузията на Ради Бачев.
Не мисля че това е най-добрия състав, но предполагам че Генов ще се спре на тях. След мача ще отбележим най-близкото предложение

Като резерва най-накрая се надявам да видим Ратников. Мисля че и вчера щеше да влезе, ако не беше контузията на Ради Бачев.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:----------------------Петър Денчев---------------------
Не мисля че това е най-добрия състав, но предполагам че Генов ще се спре на тях. След мача ще отбележим най-близкото предложение![]()
и аз залагам на този състав, може и да не съвпада с личните ни виждания, но искам да играем всеки мач с една и съща схема (а не като при Велизар с непрекъснати тактически новости

не мисля, че имаме играч в момента, около който да се гради схемата (освен Миро!) - така че нека Генов да има постоянство!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
-
- Контакти:
Ами незнам схеми ала бала но трябва да го вземем този мач задължително!.А ние феновете да ги подкрепяме мощтно от трибуните САМО ЧЕНО МОРЕ!
- thehellriser
- Контакти:
За да запазим теоретични шансове за нещо повече трябва да вземем не само този мач, но и останалите до края на сезона....
Глупаво е да бием водещите отбори във Варна, ако падаме в гостуванията....
-
thehellriser написа:За да запазим теоретични шансове за нещо повече трябва да вземем не само този мач, но и останалите до края на сезона....
Нали се сещаш,че ако не бием в гостуванията и падаме от водещите отбори какво ни чака?Така че ако няма на какво да се радваме,да се радваме на това което имаме.А то е победи над силни и загуби от слаби отбори.
-
- Контакти:
За натрупани картони е наказан Александър Александров,но не е ясно кой,Шерифа или Малкия.По-вероятно е да е шерифа,защото ми се стори,че той получи картон оня ден,така,че в защитата двойката ще е Дяков-Домакинов и дано Домакинов не повтори последния си мач,тоя на Лаута 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.