Литекс - Славия - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Кучетата на Ганчев оглозгаха кокала

Мнениеот Frankie Lampard » 31 окт 2010 21:46

Много се смятх като го видях това 8-)

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: Литекс-Славия

Мнениеот venci_1913 » 31 окт 2010 23:55

Litexar написа:"Като не вкарваш, ти вкарват"

Иначе дузпа имаше, и заради такива неща ще си се осираме в Европа. И трите тима.

Браво!Заради това в България няма футбол и ще ни мачкат в Европа :!:
Славия София

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 окт 2010 23:57

Коментирай и вашата игра с ръка де, защо гледаш само нашата?
Да топката удря ръката, която е прилепена към тялото на играча, който е с гръб към топката, това е ситуацията, чакаме специалистите да обяснят положението.
Изображение

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 01 ное 2010 00:00

PFC Litex написа:Коментирай и вашата игра с ръка де, защо гледаш само нашата?
Да топката удря ръката, която е прилепена към тялото на играча, който е с гръб към топката, това е ситуацията, чакаме специалистите да обяснят положението.

Коментирай и задържането на онова недоразумение Г.Христов ?За тази ситуация ,която говориш не съм я видял ,защото от сектора за гости трудно се мярка до другата врата
Славия София

haha

Мнениеот haha » 01 ное 2010 00:06

venci_1913 написа:Коментирай и задържането на онова недоразумение Г.Христов ?За тази ситуация ,която говориш не съм я видял ,защото от сектора за гости трудно се мярка до другата врата

Без да влизам в полемики за положенията искам да кажа,че Жоро Метъла наистина е уникален некадърник и не знам защо го вземахте.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 ное 2010 00:43

venci_1913 написа:
PFC Litex написа:Коментирай и вашата игра с ръка де, защо гледаш само нашата?

Коментирай и задържането на онова недоразумение Г.Христов ?За тази ситуация ,която говориш не съм я видял ,защото от сектора за гости трудно се мярка до другата врата

Да виждаш Барт да държи или дърпа по някакъв начин Христов?
Игра тяло в тяло.

Изображение

Ето това е дърпане и то здраво.

Изображение

Относно играта с ръка на футболист на Славия беше на дузпата, вашият играч беше с лице към топката, но ръката му също беше прилепена към тялото и точно по тази причина съдия не отсъди нищо, и за мен това беше правилно решение.

Виктор Дениран беше пожален от втори жълт картон, но по-добре, че съдията не го изгони, че тогава воя щеше да е до небесата.

В началото бяхте си обърнали надписите които са върху знамето на България, но се усетихте след 10-тина минути и го оправихте.

Какво е мнението ти за стадион за ремонтираното към този момент, защото това не е финалният му вид. Феновете на Левски споделиха, че се създавало много добра акустика и че се вижда отлично
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 ное 2010 01:10

Имаше дузпа срещу Георги Христов , но не съдията е главният виновник , а Кокала и неговите некадърници , които доведе ... Бяхме длъжни да вземем нещо на обезкостения Литекс и въпреки че имахме положения , не го сторихме , и то заради некадърността и простотията на наставника ни , който абсолютно умишлено бе изгонен , за да не води отбора срещу любимците си от Герена :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 01 ное 2010 01:25

Трибуната за гостите е добре , обаче това със пъхането на билета изглеждаше доста пресилено ,защото след 5-10 човека се прецака и трябваше през портата или през другия вход да се влиза.Аз доколкото разбрах седалките са махнати заради публиката на Левски?Направи ми впечатление каква опашка имаше във вашият сектор при Тоалетната :? Имаше и някои грозни моменти ,които видях ,но мисля да ги запазя за мен ,защото на доста потребители няма да им харесат и ще се получат дразги..
Славия София

Върни се в “Литекс”