Мнението ви за Хелоуин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Мнението ви за Хелоуин

Мнениеот dindan » 31 окт 2010 22:29

rider написа:
PFC Litex написа:Янките като почнат да празнуват баба Марта, тогава и яз ще им празнува Хелоуина :lol:
Относно празника, техен си и дали е хубав или не, това не ме вълнува.

В същност миналата година мисля че беше даваха по телевизията как в щатите ,някакви американци видели от българи обичая с мартениците и те почнали да си слагат :lol: още не е станало масово ама знае ли човек, ако излезе доходоносно :?

Ще ходим в подлеза на Ню Йорк да продаваме мартеници :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 31 окт 2010 22:32

rider написа:
PFC Litex написа:Янките като почнат да празнуват баба Марта, тогава и яз ще им празнува Хелоуина :lol:

В същност миналата година мисля че беше даваха по телевизията как в щатите ,някакви американци видели от българи обичая с мартениците и те почнали да си слагат :lol: още не е станало масово ама знае ли човек, ако излезе доходоносно :?

а тогава мекетата ще кажат че този празник е техен :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
rider
Контакти:

Мнениеот rider » 31 окт 2010 22:33

dindan написа:
rider написа:

Ще ходим в подлеза на Ню Йорк да продаваме мартеници :mrgreen:

:lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 31 окт 2010 23:14

като гледам мненията в тая тема и ми е ясно, че никога няма да имаме нормална държава... :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 окт 2010 23:17

Alex написа:като гледам мненията в тая тема и ми е ясно, че никога няма да имаме нормална държава... :roll:

щото не понасяме американските идиоти ли?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2010 23:24

Alex написа:като гледам мненията в тая тема и ми е ясно, че никога няма да имаме нормална държава... :roll:

Нормална е държавата, която не си тачи собствените празници, а търчи подир католико-протестантските ли?

Какво общо има източното провславие с католическият Валентин или с протестантският Хелоуин?
Няма да имаме нормална държава, защото все гледаме да си дадем задника на някого.. германци, руснаци, американци.............
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Reckless

Мнениеот Reckless » 01 ное 2010 00:43

Навремето комунистите пропагандираха против загниващите западни страни, а народа цъкаше с език и много не му се вярваше а как им се искаше на хората да карат някакви различни автомобили от жигули, москвич и запорожец, да обуят дънки, да запалят някаква друга цигара, освен БТ, Стюардеса, Слънце, Родопи, Арда...имаше, само за тези от партията и то само за най-големите.
Сега е същото, само дето не го налага правителството а хората сами си го налагат. Някаква закъсняла реакция у народа 20 год. след комунистическите лозунги. Типичното комунистическо мислене. Почитай само своето и мрази и отричай всичко останало.
Това е комунистическия манталитет ! Някой може ли да го оспори ? "Когато на мен не ми е забавно, никой няма право да се забавлява и ако някой го прави, значи е тъп !" Ами хора, това сте си вие и така сте си направили живота, никой не ви е виновен. И правете разлика между "празник" и "честване", защото ако денят на обесването на Васил Левски за теб е празник, значи единствения на когото можеш да кажеш "тъп" е индивида в огледалото. Като сте такива големи патриоти, колко от вас работят на "Правец 8" ? Защо ползвате процесорите на "тъпите, изостанали" американци?
Защо искате колите на "тъпите" германци? Защо не си карате каруците облечени в български дрехи и обувки?
Ако на мен ми кажеш чуждопоклонник, защо аз да не те нарека Ганьо балкански догано-лизач.
"Как може да се празнува празник, който празнуват в САЩ, Германия, Англия, Испания, Франция...това са тъпи хора...!"
Да ви имам проблемите български !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 ное 2010 00:44

Мнението ми за "Хелоуин" ?
А, к'во е това ? ? ... :?

П.п.

Дреме ми на - "сура"-та ... :mrgreen:

П.п.

Извинявам се за турцизма ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 01 ное 2010 01:09

Reckless написа:Навремето комунистите пропагандираха против загниващите западни страни, а народа цъкаше с език и много не му се вярваше а как им се искаше на хората да карат някакви различни автомобили от жигули, москвич и запорожец, да обуят дънки, да запалят някаква друга цигара, освен БТ, Стюардеса, Слънце, Родопи, Арда...имаше, само за тези от партията и то само за най-големите.
Сега е същото, само дето не го налага правителството а хората сами си го налагат. Някаква закъсняла реакция у народа 20 год. след комунистическите лозунги. Типичното комунистическо мислене. Почитай само своето и мрази и отричай всичко останало.
Това е комунистическия манталитет ! Някой може ли да го оспори ? "Когато на мен не ми е забавно, никой няма право да се забавлява и ако някой го прави, значи е тъп !" Ами хора, това сте си вие и така сте си направили живота, никой не ви е виновен. И правете разлика между "празник" и "честване", защото ако денят на обесването на Васил Левски за теб е празник, значи единствения на когото можеш да кажеш "тъп" е индивида в огледалото. Като сте такива големи патриоти, колко от вас работят на "Правец 8" ? Защо ползвате процесорите на "тъпите, изостанали" американци?
Защо искате колите на "тъпите" германци? Защо не си карате каруците облечени в български дрехи и обувки?
Ако на мен ми кажеш чуждопоклонник, защо аз да не те нарека Ганьо балкански догано-лизач.
"Как може да се празнува празник, който празнуват в САЩ, Германия, Англия, Испания, Франция...това са тъпи хора...!"
Да ви имам проблемите български !

а ти докато си в чужбин и им лижеш задниците и им миеш кенефите разказваш ли им какви сме "ганьовци балкански"... За такива като тебе завод за патрони няма да ми стигне :evil: бегай да лижеш американски и западноевропейски задници :!:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 ное 2010 02:25

lisynger написа:Абсолютно съм ПРОТИВ като толкова им е мерак да празнуват утре деня на будителите.Питам се защо ние не наложиме някой наш празник на другите, а не постоянно да им си даваме задника?
КЗХ!!!

защото никой не ти налага Вси Светии или някой подобен празник... който иска го празнва! Който иска ще празнува днес каквото иска който иска ще го прави утре... Не си обаче ти човека който ще каже на Пенчо и Пенка дали днес да празнуват Вси Светии или не и дали утре да празнуват или не... Точно тва не схващате - Никой не ви кара да празнувате каквото и да било... оставете хората да празнуват това което им харесва
[center]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”