Мнениеот Reckless » 01 ное 2010 00:43
Навремето комунистите пропагандираха против загниващите западни страни, а народа цъкаше с език и много не му се вярваше а как им се искаше на хората да карат някакви различни автомобили от жигули, москвич и запорожец, да обуят дънки, да запалят някаква друга цигара, освен БТ, Стюардеса, Слънце, Родопи, Арда...имаше, само за тези от партията и то само за най-големите.
Сега е същото, само дето не го налага правителството а хората сами си го налагат. Някаква закъсняла реакция у народа 20 год. след комунистическите лозунги. Типичното комунистическо мислене. Почитай само своето и мрази и отричай всичко останало.
Това е комунистическия манталитет ! Някой може ли да го оспори ? "Когато на мен не ми е забавно, никой няма право да се забавлява и ако някой го прави, значи е тъп !" Ами хора, това сте си вие и така сте си направили живота, никой не ви е виновен. И правете разлика между "празник" и "честване", защото ако денят на обесването на Васил Левски за теб е празник, значи единствения на когото можеш да кажеш "тъп" е индивида в огледалото. Като сте такива големи патриоти, колко от вас работят на "Правец 8" ? Защо ползвате процесорите на "тъпите, изостанали" американци?
Защо искате колите на "тъпите" германци? Защо не си карате каруците облечени в български дрехи и обувки?
Ако на мен ми кажеш чуждопоклонник, защо аз да не те нарека Ганьо балкански догано-лизач.
"Как може да се празнува празник, който празнуват в САЩ, Германия, Англия, Испания, Франция...това са тъпи хора...!"
Да ви имам проблемите български !