Мнението ви за Хелоуин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Мнението ви за Хелоуин

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 окт 2010 21:44

lisynger написа:Абсолютно съм ПРОТИВ като толкова им е мерак да празнуват утре деня на будителите.Питам се защо ние не наложиме някой наш празник на другите, а не постоянно да им си даваме задника? КЗХ!!!

Защото всичко е свързано. Защото като нация в момента е пълно с гъзолизци и дупедавци...! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 окт 2010 21:45

Всеки може да празнува каквото си иска,не съм човекът,който ще каже на някого другиго какво да прави,нито пък на мен някой може да ми каже какво аз да правя.Едно време в моята гимназия-езиковата в Стара Загора се организираше парти на Хелоуин,но ние го използвахме най-вече за пиене навън преди да влезем на партито и като влезем да се правим на интересни,пък току-виж някое момиче ни обърне внимание :lol: Помня,че в осми клас бях доктор извратенолог :mrgreen: Уникална простотия.Иначе ми е все тая за този празник,не е български и не го смятам за значим.А и празниците,които са свързани с веселие са за ученическа възраст,а аз,за съжаление,вече не съм в нея.Даже и на Нова година не се впечатлявам както едно време :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 31 окт 2010 21:47

ХЕРОИН ИС ЯКО СЪКСИНГ! :lol:

Потребителски аватар
rider
Контакти:

Мнениеот rider » 31 окт 2010 21:47

Siegfried написа:Хора, щом се вдигна паметник на американските българоубийци от националния предател ББ, не се и учудвайте , че и културната деградация не остава по-назад от чуждопоклоничеството!!!

Тука за паметника вече надали има нормален Българин дет да му харесва идеята за него,докато за празниците просто на някои им се струват интересни, различни,може би по -забавни и започват да ги празнуват :roll: Паметника доколкото знам е по идея на онзи не*астник американския посланник :evil: Къде е ся Пардю , беше пич :roll:

ПП:Онея дет зеха решението за него и този който го е направил НЕ СА БЪЛГАРИ

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 31 окт 2010 22:00

Може би сравнението, което ще направя е доста глупаво и неточно, но както при компютрите има ред на търсене на устройство за зареждане на операционна система и примерно ако не намери такава в СД-то, компа търси в харда така и нашите дечковци като никой не им пропагандира хубавия български аналог Кукери, те търсят алтернатива за забавление! Аз лично от целия празник харесвам само тиквените фенери и тяхната изработка. Фен съм и на групата с това име та оттам се поинтересувах и прочетох за този ден.

Та мисълта ми е докато за някои думата празник и словосъчетанието "неработен ден" се припокриват на 100% не само Хелоуин ще се празнува ами някой ден ще се пръкне и някой "Свети Свети и Забравил да Угаси"!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 31 окт 2010 22:00

Пълна глупост.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2010 22:01

Siegfried написа:Хора, щом се вдигна паметник на американските българоубийци от националния предател ББ, не се и учудвайте , че и културната деградация не остава по-назад от чуждопоклоничеството!!!

Пак не си в час, но на теб ти е простено по обясними причини ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 31 окт 2010 22:04

Кашчей написа:

Пак не си в час, но на теб ти е простено по обясними причини ;)

Логическото ти мислене е поставено под въпрос, тъй като ти не представяш нито мотив , нито пък някаквка форма на умозаключение, подкрепящи думите ти. Точно човек , който и основно няма , не е редно да говори за обясними причини. :)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 31 окт 2010 22:05

Cesc Fabregas написа:
lisynger написа:Абсолютно съм ПРОТИВ като толкова им е мерак да празнуват утре деня на будителите.Питам се защо ние не наложиме някой наш празник на другите, а не постоянно да им си даваме задника? КЗХ!!!

Защото всичко е свързано. Защото като нация в момента е пълно с гъзолизци и дупедавци...! :!:

[/Попринцип Хелоуин е празник наложен от келтите и се празнува във христииянските католически страни.Сутринта ставам пускам телевизора и гледам на Крум Савов жена му и на оня левскара дебелия облечени кат няква баби Яги ми режат некви тикви викам тея баница ще прават, ама не тея я направиха куха и боднаха неква свещ и така и не обясниха аджеба, защо трябва да си я тура тая тиква на джама довечера?Мисълта ми е, че са видели по-филмите, че е хубаво и дай да го празнуваме, а какво всъщност празнуваме...Лошото е, че вече всичко масово сме такива като народ и поне 70% незнаят какъв ден е утре. :|
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 окт 2010 22:08

lisynger написа:
Cesc Fabregas написа:

[/Попринцип Хелоуин е празник наложен от келтите и се празнува във христииянските католически страни.Сутринта ставам пускам телевизора и гледам на Крум Савов жена му и на оня левскара дебелия облечени кат няква баби Яги ми режат некви тикви викам тея баница ще прават, ама не тея я направиха куха и боднаха неква свещ и така и не обясниха аджеба, защо трябва да си я тура тая тиква на джама довечера?Мисълта ми е, че са видели по-филмите, че е хубаво и дай да го празнуваме, а какво всъщност празнуваме...Лошото е, че вече всичко масово сме такива като народ и поне 70% незнаят какъв ден е утре. :|
Отново си напълно прав! :!: Каза всичко по темата-някой чул-недочул, и решава да празнува "светлия празник" :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”