Само мен ли ме притеснява, че нацията пропада и изчезва!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Само мен ли ме притеснява, че нацията пропада и изчезва!!!

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 31 окт 2010 20:42

Цяла Европа пропада и изчезва.Германия,Франция,Англия,Холандия,Белгия са къде по-зле от нас.Така че е важно да направим всичко възможно да се спре превземането на Европа от разни араби,турци и подобни хора с изостанала култура.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 31 окт 2010 20:52

Нацията пропада и деградира?
И в тази тема ще си позволя да направя една съпоставка между Англия и България.
Първо английските тинейджъри са пълни кретени , казвайки това имам впредвид,че някои са по-зле и от наще...
адски ограничени са , не знаят къде се намират държави като България,Беларус,Латвия,Естония,Украйна,Андора,Румъня...вобще да не започвам с държавите от Азия или от Африка.... и това не са еденични случаи 8/10 англичани не знаят къде са тези държави (специално за младите говора), тези хора не знаят и грам история ... попитах ги защо не знаят тези неща и те казаха, че не ги учат в училище , че по география учили за Англия ... доста самовлюбено , не мислите ли ? Тук в Англия чужденците са сигурно и поне 30-40% от населението, да не говорим,че и англичаните са "скрити" расисти и си мислих, че аз ще имам проблеми да говора с негри и други чужденци , но те се оказаха доста по-добри хора от типичните розо-бузевци.Както и да е,целта на мнението ми е да кажа, че ако при нас е деградирало - тук не е по-различно , като цяло единственото, което е по-хубаво тук е заплащането и специализирането , това е...
САМО ЛЕВСКИ!

Reckless

Мнениеот Reckless » 31 окт 2010 20:53

YANTRA_FOREVER написа:Цяла Европа пропада и изчезва.Германия,Франция,Англия,Холандия,Белгия са къде по-зле от нас...

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 31 окт 2010 21:00

Reckless написа:
YANTRA_FOREVER написа:Цяла Европа пропада и изчезва.Германия,Франция,Англия,Холандия,Белгия са къде по-зле от нас...

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Не се прави , че не разбираш идеята.Може да са години напред ама е пълно с боклуци там и много по-бързо ще изчезнат от нас.
Изображение Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 окт 2010 21:06

Как реши, че са по-зле от нас и как точно ще изчезнат?

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 31 окт 2010 21:09

tprodanov написа:Как реши, че са по-зле от нас и как точно ще изчезнат?

Тук май говорим за бъдещето.Сега не са по-зле от нас.Обаче в изброените страни е пълно с турци, араби, африканци и др.И понеже имат много по-добри условия за развитие отколкото в България много по-бързо ще претопят местното население.А тези народи никога не са създавали културно силни страни.
Изображение Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 окт 2010 21:11

Кой точно народ не е създал културно силна страна?

Германия,Франция,Англия,Холандия???

Ти верно ли?

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 31 окт 2010 21:12

tprodanov написа:Кой точно народ не е създал културно силна страна?

Германия,Франция,Англия,Холандия???

Ти верно ли?

:| .Може да не съм се изразил точно ама ако помислиш малко ще разбереш кои народи имам впредвид .
Изображение Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 31 окт 2010 21:14

Professore написа:И кво,дай да останат само пенсионерите бе колега?И кво прайме тогава?Нали трябва да се бориме за по-добра България,без нас няма да се оправи!По комунизма сме били добре,има ли сме стабилна икономика,хората(повечето,а не както са малцина) живеят що годе добре,защо?!
Аз съм на 19,дреме ми,че нема преспективи,има ли желание има и начин,аз ще си остана тука,пък каквото ми е подготвил живота това!И колега Фабрегас,аз ще остана точно защото ми пука,а не защото не ми пука за милата ми родина!!! ;)

Напълно те подкрепям! :) Има ли желание, има и начин ! И аз съм на принципа: Изкарвай си парите тука и си ги харчг в чужбина, а не обратното!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 31 окт 2010 21:14

Съгласен съм с всичко написано от автора на темата. Единствено не мога да приема,че младото поколение е "меко казано пропаднало". Първо,защото не могат да се слагат всички хора под един знаменател . И второ, всяко поколение си мисли,че това преди него е старомодно,а това,което идва след него е деградирало и провалено. Едно време, майките и бащите ни, са били смятани за пропаднали,защото са слушали рок или Бийтълс. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”