Мнението ви за Хелоуин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Мнението ви за Хелоуин

Мнениеот Alex » 31 окт 2010 21:02

Мноо як празник.......... не разбирам тая злоба - никой не го е*е за вас, ама вие си протестирате срещу империалистите :lol: :lol: :lol:

как може във всички държави хората да си изкарват весело ида си правят някакви купони (включително и държавите, които и сега имат култура - не само преди 10 века) само тук все да се дръвчите и да обяснявате на някой кво не трябва да прави - м ине ви харесва не участвайте и толкоз, за мен си е весело празниче ;)

[offtopic]аман от кмплексарщина - всека тема след три реда стига до Ботев, Левски, родоизменници и т.н. :lol:
Некви чужденци като ме питат дали мога да им пратя мартенички и те са родоизменници така ли :lol:
ми вземете си празнувайте и нова година по българския календар - съвсем ще си личи колко сте ............... и вместо да се дразните на другите хора, че си изкарват добре - да хванете да популяризирате нашта култура, а? ама е по-лесно да си държим прозорците затворени, да не правим нищо и да псуваме, че хората не ни се кефят, пък ние им почитаме рпазниците[/offtopic]
Последна промяна от Alex на 31 окт 2010 21:08, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 окт 2010 21:03

Cesc Fabregas написа:
1. Kоой ти каза, че задължително искат бонбони? Мен на улицата днес пред хотел хемус ми искаха пари! :idea:

мда, а на мен всеки ден ми искат на светофара пред националния стадион едни хора с чашки...
Последна промяна от Thsmith на 31 окт 2010 21:04, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 31 окт 2010 21:04

Който иска да си го празнува, който не иска-да не го прави.... Иначе е жалко, че зачитаме чужди празници, а чужденците не знаят какво е Баба Марта, Никулден и т.н. :| Същата е и ситуацията със Св.Валентин ... Ама добре, че на 14.02 ние си имаме Трифон Зарезан, който като че ли остава на заден план на тоя ден... :oops: :evil: ..... Но не и за мен :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2010 21:04

Cesc Fabregas написа:
Thsmith написа:aз невярвам, че и някой 15-16-17 г ще тръгне по улиците в тоя студ за да си изпроси един бонбон... Виш ако празника беше да им се дават бутилки в водка и етк - бих повярвал ... ама тийн да обикаля улиците за бонбон... Тия може на някой друг да ги разправяш.... Сина ми също отиде на някакво парти с костюми, но не са тръгнали по улиците да просят сладкиши... Просто слушат музика, пият и дивеят с костюми... същото каквото правят и без костюми на подобни партита... Не виждам проблем.

и това всички май си само ти о още 5 човека който просто искат да натрапят разбиранията и желанията си на другите... Всъщност "на всички" не им пука дали пешо и петранка се правят на бен франклин или франкенщайн...

1. Kоой ти каза, че задължително искат бонбони? Мен на улицата днес пред хотел хемус ми искаха пари! :idea:

Теб са те разбрали, че си Фабрегас и имаш голяма заплата в Англия...затова са ти искали пари ;) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 31 окт 2010 21:05

Alex написа:Мноо як празник.......... не разбирам тая злоба - никой не го е*е за вас, ама вие си протестирате срещу империалистите :lol: :lol: :lol:

как може във всички държави хората да си изкарват весело ида си правят някакви купони (включително и държавите, които и сега имат култура - не само преди 10 века) само тук все да се дръвчите и да обяснявате на някой кво не трябва да прави - м ине ви харесва не участвайте и толкоз, за мен си е весело празниче ;)

Така е ама тука всичко се изопачава.разни глупаци тръгват по улиците и просят пари или храна.Ама ако кажеш ,че не искаш да им дадеш не те оставят на мира,а демонстрират безкрайно нахалство.Затова такива празници нямат място в страна като България.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 окт 2010 21:06

Кашчей написа:
Cesc Fabregas написа:
Thsmith написа:aз невярвам, че и някой 15-16-17 г ще тръгне по улиците в тоя студ за да си изпроси един бонбон... Виш ако празника беше да им се дават бутилки в водка и етк - бих повярвал ... ама тийн да обикаля улиците за бонбон... Тия може на някой друг да ги разправяш.... Сина ми също отиде на някакво парти с костюми, но не са тръгнали по улиците да просят сладкиши... Просто слушат музика, пият и дивеят с костюми... същото каквото правят и без костюми на подобни партита... Не виждам проблем.

и това всички май си само ти о още 5 човека който просто искат да натрапят разбиранията и желанията си на другите... Всъщност "на всички" не им пука дали пешо и петранка се правят на бен франклин или франкенщайн...

Теб са те разбрали, че си Фабрегас и имаш голяма заплата в Англия...затова са ти искали пари ;) :mrgreen:

Твърде е възможно :twisted: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 31 окт 2010 21:12

YANTRA_FOREVER написа:
Alex написа:Мноо як празник.......... не разбирам тая злоба - никой не го е*е за вас, ама вие си протестирате срещу империалистите :lol: :lol: :lol:

Така е ама тука всичко се изопачава.разни глупаци тръгват по улиците и просят пари или храна.Ама ако кажеш ,че не искаш да им дадеш не те оставят на мира,а демонстрират безкрайно нахалство.Затова такива празници нямат място в страна като България.

за мен хелуийн си е готин повод за вкарване на цвят в иначе редовното съботно парти. и ако на некви деца им е забавно - нека им е забавно - значи имат нужда от такива неща и ще се кефят и на всички по-интересни бг традиции, ако някой си напрай труда да организира нещо (ама при нас хем организаторите са малко, хем другите ги плюят, че не се правило точно така или че са окрали нещо, или че са просто луди :lol: :lol:

а, братле, тва, че ние пак сме опорочили нещо... еми, то май не точно хелуийн ни е виновен за тва... като се почне от вежди-ту та д апоследния българин сме си за шамари ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 31 окт 2010 21:13

mon1nho написа:Ние българите имаме най-много празници от всички други нации.. но явно не са ни достатачно за т'ва празнуваме и всички чужди освен един - деня на бащата.

В Индия мисля, че има най-много празници. :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 31 окт 2010 21:14

[offtopic]аман от кмплексарщина - всека тема след три реда стига до Ботев, Левски, родоизменници и т.н. :lol:
Некви чужденци като ме питат дали мога да им пратя мартенички и те са родоизменници така ли :lol:
ми вземете си празнувайте и нова година по българския календар - съвсем ще си личи колко сте ............... и вместо да се дразните на другите хора, че си изкарват добре - да хванете да популяризирате нашта култура, а? ама е по-лесно да си държим прозорците затворени, да не правим нищо и да псуваме, че хората не ни се кефят, пък ние им почитаме рпазниците[/offtopic]

+1 Разберете едно нещо - има хора с всякакви вкусове, интереси, идеали и т.н. Нека си празнуват каквото щат, само да не пречат на другите. Мен ми харесва празника, какво толкова. Обаче много повече тача Кукерите. Но не ми е проблем да празнувам и Хелоуин. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 31 окт 2010 21:16

Кашчей написа:
Linky написа:На какви нереални глупости се начетох, бедна ми е фантазията...
Helloween не е американски празник , това че се празнува там не значи, че е такъв.
В момента живея в Англия и мога да споделя, че ми е доста досаден самия празник защото не съм му свикнал , но пък за това стана купон , аз не празнувах празника , нито бях облечен с някакъв идиотски костюм , но беше забавно.
Всеки да си празнува каквото си иска , вобще да не ви грее , това е моят съвет , ако някой ти чука на вратата да ти иска бонбони, кажи му да си гледа работата , това е.(Което жестоко ме съмнява да се случва в България , защото както казаха вече ...живеем в блокове , а и няма толкова много хора, които биха го направили това, че то тук в англия почукаха едва 1-2 пъти .. какво остава за България.)
Глупости са това , вобще не трябва да ви тревожат.

Това е празник на вси светии, но не източно-православен, а на англиканската църква.Какво общо има България с англиканската църква та трябва да се празнуват такива тъпотии?!?Весело било... ми то и на Зарезан е весело, ама да празнуват англичани и американци Зарезан :shock: :shock:

Аз съм атесит и всички празниги свързани с църквите са ми абсолютно еднакви...5 пари не давам за тях...не бивало източно православните християни да празнуват на католиците празниците - пълна глупост, не ме касае и не ми пречи, който каквото си иска да празнува , особено с тези църковни празници е върха на тъпотията , стига да не е наистина пречещо..не ме касае.
И на Зарезан е весело и за това хода и тогава на купон и си ми е весело пък американците и англичаните, ако щът да го празнуват 8-)
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Свободна зона”