BOCA. написа:"...ташак..."
Те тва. И аз така мисля.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BOCA. написа:"...ташак..."
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Thsmith написа:Cesc Fabregas написа:Казах , че не искам да ме занимават! Като искат нека си го празнуват у тях, но да не занимават другите хора с тъпотиите си! Като ми звъннат, а не искам да ме заниамват, много ясно, че ще се нервирам!
Като гей-парадите е-на тях им е весело, ама другите това ги дразни! Или ти и тях ги одобряваш?
абе ало... кой се опитваш да убедиш, че се вие тълпа пред вас да ти чука на вратата за сладкиши? Що на мене някой не ми чука? Изобщо не мога да повярвам, че някой ще тръгне по блоковете (още повече, че те се заключват отдолу) да чука по вратите за сладкиши... Това не е САЩ и нито е традиция, нито хората жиевеят в къщи...
Тия пък по селата който живеят в къщи едва ли са и чували за Вси Светии, че да го правят... тъй, че няма кво да се изхвърляш и да мърмориш... Целата работа е, че някой харесва нещо което не ти харесва на теб и айде да им пречим...
---
и как съвеста ти дава да сръвняваш малки деца с извратени и болни същества решили да правят парад на болеста си на центъра на столицата ни...
aз невярвам, че и някой 15-16-17 г ще тръгне по улиците в тоя студ за да си изпроси един бонбон... Виш ако празника беше да им се дават бутилки в водка и етк - бих повярвал ... ама тийн да обикаля улиците за бонбон... Тия може на някой друг да ги разправяш.... Сина ми също отиде на някакво парти с костюми, но не са тръгнали по улиците да просят сладкиши... Просто слушат музика, пият и дивеят с костюми... същото каквото правят и без костюми на подобни партита... Не виждам проблем.Cesc Fabregas написа:Thsmith написа:Cesc Fabregas написа:Казах , че не искам да ме занимават! Като искат нека си го празнуват у тях, но да не занимават другите хора с тъпотиите си! Като ми звъннат, а не искам да ме заниамват, много ясно, че ще се нервирам!
Като гей-парадите е-на тях им е весело, ама другите това ги дразни! Или ти и тях ги одобряваш?
абе ало... кой се опитваш да убедиш, че се вие тълпа пред вас да ти чука на вратата за сладкиши? Що на мене някой не ми чука? Изобщо не мога да повярвам, че някой ще тръгне по блоковете (още повече, че те се заключват отдолу) да чука по вратите за сладкиши... Това не е САЩ и нито е традиция, нито хората жиевеят в къщи...
Тия пък по селата който живеят в къщи едва ли са и чували за Вси Светии, че да го правят... тъй, че няма кво да се изхвърляш и да мърмориш... Целата работа е, че някой харесва нещо което не ти харесва на теб и айде да им пречим...
---
и как съвеста ти дава да сръвняваш малки деца с извратени и болни същества решили да правят парад на болеста си на центъра на столицата ни...
1. Явно не само на мен не ми харесва, а на всички. И всъщност да, звъняха ми на домофона долу, звъняли са на всички звънци.
2. КОлко "малки" са тея "малки деца"? Щото е пълно с 15-16-17 годишни идиоти в костюми! нали не мислиш, че някой ще пусне 8 годишния си син по улиците сам вечерта в София?
Thsmith написа:aз невярвам, че и някой 15-16-17 г ще тръгне по улиците в тоя студ за да си изпроси един бонбон... Виш ако празника беше да им се дават бутилки в водка и етк - бих повярвал ... ама тийн да обикаля улиците за бонбон... Тия може на някой друг да ги разправяш.... Сина ми също отиде на някакво парти с костюми, но не са тръгнали по улиците да просят сладкиши... Просто слушат музика, пият и дивеят с костюми... същото каквото правят и без костюми на подобни партита... Не виждам проблем.
и това всички май си само ти о още 5 човека който просто искат да натрапят разбиранията и желанията си на другите... Всъщност "на всички" не им пука дали пешо и петранка се правят на бен франклин или франкенщайн...
Linky написа:На какви нереални глупости се начетох, бедна ми е фантазията...
Helloween не е американски празник , това че се празнува там не значи, че е такъв.
В момента живея в Англия и мога да споделя, че ми е доста досаден самия празник защото не съм му свикнал , но пък за това стана купон , аз не празнувах празника , нито бях облечен с някакъв идиотски костюм , но беше забавно.
Всеки да си празнува каквото си иска , вобще да не ви грее , това е моят съвет , ако някой ти чука на вратата да ти иска бонбони, кажи му да си гледа работата , това е.(Което жестоко ме съмнява да се случва в България , защото както казаха вече ...живеем в блокове , а и няма толкова много хора, които биха го направили това, че то тук в англия почукаха едва 1-2 пъти .. какво остава за България.)
Глупости са това , вобще не трябва да ви тревожат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта