Мнението ви за Хелоуин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: Мнението ви за Хелоуин

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 31 окт 2010 19:58

Тея празници да си ги празнуват братята янки,аз си празнувам кукеров ден за гоненето на злите духове :)

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 31 окт 2010 20:04

Принципно съм Атеист, ноо уважавам избора на хората за тяхната религия, а такива .. "празници", който не съществуват в Бъкгарския православен календар не би трябвало да се празнуват от Българите .. просто трябва определно да има часове по вероизповедание ... макар и атеист това .. некадърно поведение на малките ме влудява ... нито скинарите ни са скинари нито пънкарите ни са пънкари нито религията ни религия .. всичко е толкова некадърно ... че няма накъде просто .. в тази страна всичко е на принципа "видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак .. " :( :( :(
Изображение

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 31 окт 2010 20:04

"...ташак..."
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Professore

Мнениеот Professore » 31 окт 2010 20:04

CSKARCHETO-BS написа:Тея празници да си ги празнуват братята янки,аз си празнувам кукеров ден за гоненето на злите духове :)

Братята янки...ох божееее. :roll:
Тия празници от тоя тип са абсолютна простотия за такива общества като нащо,нека си го празнуват американците там си се организират секви сбирки по тоя повод,лошото е и,че тука почват да се правят...ебахти простащината,както се изяви и колегата "Fabregas"София е залята от такива идиоти в костюми,днеска като видех братовчедка ми,а леле щех да припадна много ми кипна(даже ми вика,аре ела на един купон за Хелоуин),викам аре бегай с такива идиотщини...Българските празници най-си ме радват(с изключение на Коледа,той не е български но ми харесва).С няколко думи присъединявам се към негативните мнения.Пълна простотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 31 окт 2010 20:11

Дупедавщина!
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 31 окт 2010 20:13

Cesc Fabregas написа:Май нечии тикви са били издълбани, сложени са вътре свещи и в момента ги ползват за фенери :lol: :lol: :lol:

Как ли би казал на това Калеко Алеко....

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 31 окт 2010 20:14

Ние си имаме кукери бе ! В дивия американците тикви :evil:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 окт 2010 20:15

Litexar написа:Всеки си празнува каквото иска бре. Ти си празнувай кукери, Трифон Зарезан,Задушница,Будители,4 юли, 8 юли и така нататък.

А ти праавиш ли разлика между показност и празнуване? И още нещо едните празници са си наши и утвърдени, а другите са чуждестранни далеч от нашата култура... Защо например Баба Марта не се празнува в Азърбейджан, а?

Professore

Мнениеот Professore » 31 окт 2010 20:16

BultraStyle написа:Ние си имаме кукери бе ! В дивия американците тикви :evil:

Кукерите са си кукери,празник и половина!Този празник(кукерският) се е празнувал още от езически времена!!! ;)
А тия пършиви американци от 200 години са тука и искат да наложат некви измислени смотани празници...Ама който е прост,нека го празнува.Попринцип уважавам избора на другите,ама не и тоя път... :!:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 окт 2010 20:19

Cesc Fabregas написа:Казах , че не искам да ме занимават! Като искат нека си го празнуват у тях, но да не занимават другите хора с тъпотиите си! Като ми звъннат, а не искам да ме заниамват, много ясно, че ще се нервирам!
Като гей-парадите е-на тях им е весело, ама другите това ги дразни! Или ти и тях ги одобряваш?

абе ало... кой се опитваш да убедиш, че се вие тълпа пред вас да ти чука на вратата за сладкиши? Що на мене някой не ми чука? Изобщо не мога да повярвам, че някой ще тръгне по блоковете (още повече, че те се заключват отдолу) да чука по вратите за сладкиши... Това не е САЩ и нито е традиция, нито хората жиевеят в къщи...
Тия пък по селата който живеят в къщи едва ли са и чували за Вси Светии, че да го правят... тъй, че няма кво да се изхвърляш и да мърмориш... Целата работа е, че някой харесва нещо което не ти харесва на теб и айде да им пречим...

---
и как съвеста ти дава да сръвняваш малки деца с извратени и болни същества решили да правят парад на болеста си на центъра на столицата ни...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”