Само мен ли ме притеснява, че нацията пропада и изчезва!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Само мен ли ме притеснява, че нацията пропада и изчезва!!!

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 окт 2010 19:26

TheClub написа: Подкрепям ви напълно с вашите мнения! Отивам, уча в чужбина и се връщам тука! Все пак нали някой трябва да оправи тази държава, АКО НЕ СМЕ НИЕ МЛАДИТЕ НАДЕЖДАТА, ТО КОЙ Е НАДЕЖДАТА!??!?!?!?!

Ако имам възможност, махам се и не се връщам повече! Една птичка пролет не прави! България няма оправи-затова-бягай, спасявай се! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 31 окт 2010 19:30

Cesc Fabregas написа:
TheClub написа: Подкрепям ви напълно с вашите мнения! Отивам, уча в чужбина и се връщам тука! Все пак нали някой трябва да оправи тази държава, АКО НЕ СМЕ НИЕ МЛАДИТЕ НАДЕЖДАТА, ТО КОЙ Е НАДЕЖДАТА!??!?!?!?!

Ако имам възможност, махам се и не се връщам повече! Една птичка пролет не прави! България няма оправи-затова-бягай, спасявай се! :!:

Не ти ли е болно, че сме на това дередже?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 31 окт 2010 19:31

абе стига вече с тия политици не са богове а хора които ние избираме, народа избира неподходящи хора и после те разбира се не стават, но то това е ясно още преди избора, най важна е политическата култура на нацията каквато липсва, не се гласува за някой а за нещо , ей това народа не го проумява изобщо. Уверявам ви че ако на запад примерно в Австрия дойде някой и каже аз ще вид дигна заплатите и пенсиите двойно няма да го отразят изобщо освен някой да го попита с какви точно пари ще го направи . Така че не обвинявайте политиците те са такива каквито сме си пожелали, и ай стига с международните заговори щото те на Словения да кажем не и пречат .

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 окт 2010 19:38

TheClub написа:
Cesc Fabregas написа:

Ако не ми беше, нямаше да искам да се разкарам, щях да искам да си остана тук. В България перспективите не са кой знае какви, затова най-добре е да се махаме. С мен или без мен е все тая.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 31 окт 2010 19:46

Aко сте гледали преди малко темата на НОВА, може да си направите сметката дали изчезваме и какъв е материалът.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 31 окт 2010 19:59

За съжаление в днешно време всичко зависи от пари и политика, хората са обезверени не ходят да гласуват. Тези които гласуват са от малцинствата и тъпи парчета, за по 20 до 50 лв. Така тези от кликата си ни управляват, 20 год. един агент двоен ли е, троен ли е от турското разузнаване е фактор в политиката не се знае колко точно милиони е източил и източва. Нашите политици пет пари не дават за реформа щото на тях така им е добре и ние от 20 години затъваме. Най-жалкото е че няма алтернатива.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Professore

Мнениеот Professore » 31 окт 2010 20:13

Cesc Fabregas написа:
TheClub написа:

Ако не ми беше, нямаше да искам да се разкарам, щях да искам да си остана тук. В България перспективите не са кой знае какви, затова най-добре е да се махаме. С мен или без мен е все тая.

И кво,дай да останат само пенсионерите бе колега?И кво прайме тогава?Нали трябва да се бориме за по-добра България,без нас няма да се оправи!По комунизма сме били добре,има ли сме стабилна икономика,хората(повечето,а не както са малцина) живеят що годе добре,защо?!
Аз съм на 19,дреме ми,че нема преспективи,има ли желание има и начин,аз ще си остана тука,пък каквото ми е подготвил живота това!И колега Фабрегас,аз ще остана точно защото ми пука,а не защото не ми пука за милата ми родина!!! ;)

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 31 окт 2010 20:20

Къде ще ходите , къде ще бягате нали всеки като гледа да спаси своя гъз няма да остане никои в тая държава стегнете се , да на това дередже сме и ако продължаваме да бъдем песимисти няма и да мръднеме ;) и на мен ми е болно за много неща и мен ме е яд , че не вървим към добро а към лошо но бъдете оптимисти и недейте да бягате от България ( трудното) към Чужбина (лесното) ако сте едни истински българи ще останете и ще се борите за благото на държавата ни а няма да я оставите да пропада !!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 окт 2010 20:29

Нормално нацията да пропада и изчезва при положение, че всички са супер вглъбени в себе си и единствената им мисъл е пари и как да прецакат другия
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 окт 2010 20:40

Professore написа:
Cesc Fabregas написа:
TheClub написа:

И кво,дай да останат само пенсионерите бе колега?И кво прайме тогава?Нали трябва да се бориме за по-добра България,без нас няма да се оправи!По комунизма сме били добре,има ли сме стабилна икономика,хората(повечето,а не както са малцина) живеят що годе добре,защо?!
Аз съм на 19,дреме ми,че нема преспективи,има ли желание има и начин,аз ще си остана тука,пък каквото ми е подготвил живота това!И колега Фабрегас,аз ще остана точно защото ми пука,а не защото не ми пука за милата ми родина!!! ;)

и аз разсъждавах така до скоро, по-точно докато не видях колко ужасно и безвъзвратно сме изостанали. Оправия и стигане няма. Тук винаги ще си е кочина, абсурд е да настигнем някоя нормална европейска страна! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”