Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Левски-Лил тема за мача.
Пожелавам ви успех.Може би Х е най-вероятният изход,но тъй като ви трябва победа,да кажем примерно 1:0 с гол на Джони Деп в 89 мин.
- norsk levskar
- Контакти:
Очаквам победа и нищо друго!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме
)))!!!

necessarypain написа:Важно:
Билетите ги пускат утре!
Цената за "Б" е 10 лв!
В сайта пише Вторник

- edmon_dantes
- Контакти:
norsk levskar написа:Очаквам победа и нищо друго!
Аз също.
Мача срещу Локомотив си беше една пародия. Уговорки ли са правили, какво ли, но това не беше игра. Очаквам срещу Лил да има настроение за игра и малко да живнат.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

edmon_dantes написа:norsk levskar написа:Очаквам победа и нищо друго!
Аз също.
Мача срещу Локомотив си беше една пародия. Уговорки ли са правили, какво ли, но това не беше игра. Очаквам срещу Лил да има настроение за игра и малко да живнат.
Каде видя пародията това,че сте слаби не значи,че е имало уговорки.Един път няма ли да си признайте,че сте загубили винаги някой друг ви е виновеня.Миналия кръг е виновен съдията,този кръг уговорки мн ми е интересно следващия мач,какво ще е управданието
-
PFC Litex написа:Труден мач за Левски от гледна точка на това, че ще влязат без настроение в този двубой.
Малко или много натрупаните загуби оказват влияние на психиката.
Прогнози никога не давам, но дано имате късмет и да победите.
Благодаря за пожеланията,но според мен в този мач сините момчета ще искат да се докажат,така мисля.Наистина,че загубите влиаят в/у психиката,но да се надяваме,че наще ще се оттърсят и ще намерят себе си поне за равен,но ми се иска и победа но нека гледаме реално на нещата,видя се че не сме дорасли чак толкова!
- ralka_levskarka
- Контакти:
gpp1981 написа:Ще се бере срам тва е ясно не вярвам вече ни на играчи ни на ръководство .Само ЛЕВСКИ и бог да е с нас.
Щяло да се бере срам, ХА !!! Исказа се ;х ! Ако си толкова голям фен на ЛЕВСКИ е нужно да ги подкрепиш във всеки един труден момент, а не само да хвалиш селекцията (както някой други го правят) когато победят

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- edmon_dantes
- Контакти:
waranty написа:edmon_dantes написа:norsk levskar написа:Очаквам победа и нищо друго!
Аз също.
Каде видя пародията това,че сте слаби не значи,че е имало уговорки.Един път няма ли да си признайте,че сте загубили винаги някой друг ви е виновеня.Миналия кръг е виновен съдията,този кръг уговорки мн ми е интересно следващия мач,какво ще е управданието
Като казах пародия, имах предвид нашата игра. Неправилно се изразих. Локомотив си игра перфектно и заслужено си спечели. Не знам дали има някакви уговорки, но да нямаме едно положение за 90 минути е меко казано странно. Пък може и това да са ни възможностите, знам ли. Някои от левскарите почти на ходом изиграха мача и не си дадоха никакъв зор. Срещу Литекс играхме къде-къде по-добре. Но все пак това е тема за мача с Лил и да не я спамим повече, че ще има санкции

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

В разбора преди мача на футболистите трябва да им се набие в главите, че не са Барселона и че по инерция НЯМА КАК ДА СЕ ПОСТИГНЕ ПОБЕДА. Да не се мислят за големи звезди и да си налегнат парцалите, защото сините фенове чакаме освен победа в мача, а и излизане от групата. Г-н Дембеле по-малко да бъде консуматор и повече да подава. Треньора пък - ако мача не върви да не чака последните 5-10 минути да рискува. При статични положения да има играчи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и на близка, и на далечна греда. Да не се играе с високи топки, а ниско по тревата. Да се бият повече удари от далече. Естествено и г-н Батков преди мача да обещае на отбора при победа да плати цялата сметка в СИН СИТИ примерно или където искат играчите. От мене пред телевиора ще имате пълна подкрепа. Сигурен съм, че и феновете които имат щаститето да са на стадиона ще създадат невероятна атмосфера. Успех!
Прогноза 2-0 за Левски!
Прогноза 2-0 за Левски!
edmon_dantes написа:norsk levskar написа:Очаквам победа и нищо друго!
Аз също.
Те малко ще живнат, но Лил не са Локо ПД и едва ли това живване ще е достатъчно дори и за х камо ли за победа, но времето ще покаже