smash_the_reds написа:Според мен няма да могат да се задържат-ще завършат пети.Но това не е трагедия тъй-като дори четвъртия няма да играе в УЕФА,ок?
Не си прав,ако Литекс я вземат,както най-вероятно ще стане(сещате се защо предполагам

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
smash_the_reds написа:Според мен няма да могат да се задържат-ще завършат пети.Но това не е трагедия тъй-като дори четвъртия няма да играе в УЕФА,ок?
CMVN написа:smash_the_reds написа:Според мен няма да могат да се задържат-ще завършат пети.Но това не е трагедия тъй-като дори четвъртия няма да играе в УЕФА,ок?
Добре, че в прогнозите си като Пеле
smash_the_reds написа:eurofootball написа:smash_the_reds написа:Според мен няма да могат да се задържат-ще завършат пети.Но това не е трагедия тъй-като дори четвъртия няма да играе в УЕФА,ок?
И защо няма да играе, Пирин или Миньор ще вземат купата
Не бре,ще са на финал с Левски и.........нали се сещаш
BlueS написа:естествено, че не. най-много 4ти
smash_the_reds написа:Каквото правихте вие-до първи предварителен кръг.Опс. -и ние
smash_the_reds написа:Каквото правихте вие-до първи предварителен кръг.Опс. -и ние
CMVN написа:smash_the_reds написа:Каквото правихте вие-до първи предварителен кръг.Опс. -и ние
какво сме правили ние?само вие изложихте България, ние бяхме най-добре представилия се българския отбор в УЕФА
MORSKI написа:smash_the_reds написа:Каквото правихте вие-до първи предварителен кръг.Опс. -и ние
Чякай сега малкоВие по-добре да не бяхте ходили,не с есърди,ама това са си реалностите
Ние поиграхме,порадвахме се,ама аз лично не виждам Пирин срешу Шутгарт
За Миньоро съшата работа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта